/image/71/1/peugeot-partner-2101styp101-web30.806711.jpg
/image/71/1/peugeot-partner-2101styp101-web30.806711.jpg

PEUGEOT PARTNER

Partner

A felhasználók alapvető szükségletei vezérelték az új Peugeot Partner tervezési folyamatát: a maximális funkcionalitás és a tartósság.

A BIZONYÍTOTT KISHASZONGÉPJÁRMŰ

A HATÉKONYSÁG MINTAKÉPE

/image/08/6/peugeot-par-2018-032-fr-bis.494086.jpg

A szektor legjobbjaival együtt a Multi-Flex ülésekkel felszerelt HOSSZÚ, L2-es karosszéria maximális hasznos hossza 3,44 méter. Még a RÖVID, L1-es karosszéria esetén is a raktér 2 EUR raklap befogadására képes, így a raktérfogata 4,44 m3-re emelkedik a HOSSZÚ változatoknál.

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeiről ismert EMP2 platformra épült. A jól bevált padlólemez rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél ideális kisebb fordulókört tett lehetővé: a járdaszegélyek közötti fordulási kör átmérője sztenderd változatnál mindössze 10,82 m, a hosszú változatnál 11,43 m.

A hasznos teher változattól függően – L1 és L2-es karosszéria  esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, így ezzel a kategória egyik legjobbja.

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást* és 10 db rögzítőgyűrűt* foglal magában

Szakadásmentes biztosítóháló használatával megakadályozható, hogy a hosszú rakodónyíláson keresztül a betöltött tárgyak a vezető felé mozduljanak.

*opció

MINŐSÉGI RÉSZLETEK

KÉNYELEM

Az új PEUGEOT PARTNER hosszú változata most először gyárilag kialakított duplakabinos* verzióban is rendelkezésre áll, így akár 5 személy befogadására is alkalmas. Az új PEUGEOT RIFTER-től örökölt kényelmes üléspad rekordméretű térdteret biztosít. A szegmensben egyedülálló módon a raktér növelése érdekében a második sor teljes egészében elrejthető, az első utasülés lehajtásával pedig akár 3,44 m hosszú tárgyak is kényelmesen szállíthatók. A hasznos térfogat ebben az esetben a kialakításról függően 1,8 m3 és 4m3 között mozog.

A magas rakományok az oldalsó ülések felhajtásával és összecsukásával szállíthatók, hogy az oldalsó üléstámlát felemelik és összecsukják az ülés háttámlájára. A központi ülés alatti tárolórekesz egy lakattal rögzíthető.

A multifunkcionális tárolórekeszek  könnyen hozzáférhetőek  csakúgy, mint az alsó és a felső kesztyűtartó. A 220 V-os csatlkozó i lehetővé teszi, hogy akár hordozható számítógépet is feltölthessen.

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást és 10 db rögzítőgyűrűt foglal magában. i

A hozzáférhetőség két oldalsó tolóajtóval maximalizálható (opcióként). A hátsó ajtók (2/3 - 1/3) 180 fokosra nyithatóak a könnyebb rakodás érdekében.

A VARIÁLHATÓSÁG DICSÉRETE