TOVÁBB A TARTALOMRA
Új 308

Peugeot 308 : kompakt modellünk tölthető hibrid vagy belsőégésű motorral

Az új PEUGEOT 308 határozottan felsőkategóriás megjelenésével, erős karakterével és dinamizmusával mindenkit elbűvöl. Az innovatív technológiákat felvonultató új Peugeot i-Cockpit® segítségével az utazás újfajta élményét tapasztalhatja meg. A vezetés kényelméről pedig a hatékonyságot és a teljesítményt egyszerre kínáló motorok gondoskodnak. Válasszon vezetési szokásainak megfelelően benzin, dízel vagy a 60 kmWLTP-tanúsítvány szerint a a PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID elektromos üzemmódban, a kiviteltől és felszereltségtől függően: 59-60 km hatótávot tud megtenni vegyes ciklusban (AER vegyes WLTP) és 69-74 km városi ciklusban (EAER városi WLTP). Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolságot nagymértékben befolyásolja a jármű használati körülményei (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használata (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusa és az, időjárási viszonyok stb.  100% elektromos hatótávolságot biztosító plug-in hibrid, vagy az akár 400 km hatótávot(i) Hitelesítés folyamatban  nyújtó teljesen elektromos meghajtásaink(i) Elérhető 2023-tól  közül. 

AKCIÓS AJÁNLATOK

MERÉSZ ARÁNYOK

Az új PEUGEOT 308 minden szögből dinamikus. Letisztult vonalai és merész arányai erőteljes személyiségét hangsúlyozzák:

 

 • A nagyméretű, függőleges tagolású hűtőrács hosszú motorháztetőben folytatódik.
 • A hátsó rész izmos, erőteljes kialakítása miatt, az autó optikailag szélesebbnek tűnik, megjelenése pedig kifejezetten magabiztosnak.
 • A finom, áramló vonalakkal megrajzolt profil mögött felsejlenek a modell atletikus idomai.

INTENZÍV CSÁBÍTÁS

Első pillantásra megdöbbent az új PEUGEOT 308 vonzereje. Ez az első modellünk, amely az új PEUGEOT jelvényt hordja a hűtőrácsán, mely a márka identitását, történelmét és modernitását egyszerre jelképezi. A sportos motorháztetőn megjelenik a 308 felirat is. 

ELSŐ LÁMPÁK

Az ultrakompakt első lámpák stílusa már-már futurisztikus. A LEDSzéria  vagy PEUGEOT Matrix LEDGT felszereltségnél széria  technológiával készült első fényszórók formaterve az erő és kifinomultság összhangját teremti meg, hangsúlyozva ezzel az új PEUGEOT 308 dinamikusságát.

Az első lökhárítóban elhelyezett nappali menetfények szemfogat formáznak, melynek köszönhetően az autó már távolról is azonnal felismerhető.

HÁTSÓ LÁMPÁK

A modern, high-tech stílusú hátsó fényszórók is Full LED technológiával készültek: az ultrakompakt Full LEDA felszereltségtől függően széria , illetve a 3D Full LEDGT felszereltségen széria  lámpákat az oroszlánkarom motívum teszi egyedivé.

 

 

VEZETŐHELY

TECHNO SZELLEM

A még ergonomikusabb és könnyebben kezelhető  PEUGEOT i-Cockpit® a szolgáltatások széles köréhez nyújt hozzáférést, hogy az idejét, minőségi idővé alakítsuk. 

 

 

A PEUGEOT i-Cockpit® mindenkinek könnyen használható

TECHNOLÓGIA AZ ERGONÓMIA SZOLGÁLATÁBAN

 • Minden, a vezetéshez nélkülözhetetlen információ az új digitális műszeregységen jelenik meg.
 • A szemmagasságban elhelyezett panel egy 10 colos digitális kijelzőt foglal magában (már Active Pack felszereltségi szinttől), mely a GT verzióban három dimenzióssá válik.
 • A teljes mértékben konfigurálható és személyre szabható műszeregység több megjelenítési módot kínál (navigáció, rádió/média, vezetéstámogató rendszerek, energiaáramlás), amik között a bal oldali kománykapcsolóval válthat.

 

AKÁR EGY OKOSTELEFON

A 10 colos HD érintőképernyő könnyen és teljes mértékben személyre szabható. A többablakos kijelzőn „widget”-eket és gyorsgombokat is be lehet állítani, használata ezáltal olyan egyszerű és gyors, akár egy okostelefoné.

 

Az új PEUGEOT 308-ban jelenik meg először a teljes mértékben konfigurálható virtuális i-toggle vezérlőegységFelszereltségtől függően széria vagy nem érhető el.  . A központi kijelző alatt elhelyezett gombok egyedülállóak a szegmensben.

A biztonság és az egyszerű használat érdekében minden egyes i-toggle egy személyre szabható gyorsgomb, ahol egyetlen érintéssel elérhető az érintőképernyő bármely funkciója (célállomás, klímabeállítás, kedvenc kontakt, rádióállomás, stb.).

ÚJ KÖZPONTI KONZOL

MARADJON ONLINE

A megújult PEUGEOT i-Cockpit® már magában foglalja a legújabb i-Connect Advanced infotainment rendszert:

 

GARANTÁLT JÓ KÖZÉRZET 

 
Az utastérben otthonos hangulat és nem mindennapi kényelem várja az utasokat:
 
 • Kiválaszthatja a pillanathoz leginkább illő LED-es hangulatvilágítást (8 szín közül választhat).
 • Élvezheti a FOCAL® prémium hi-fi rendszer kiváló hangzásátVáltozattól függően széria, opció vagy nem rendelhető .
 • Nyugodtan lélegezzen mélyeket: az AQS (Air Quality System) berendezés szükség esetén aktiválja a légcserétAllure felszereltségi szinttől elérhető . Ezt egészíti ki a levegő tisztítását végző Clean Cabin rendszerElérhető a GT változathoz . A légminőségéről az érintőképernyő nyújt tájékoztatást.
 • Élvezze a fűthetőOpcióként rendelhető , ergonomikus kialakítású első ülések kényelmét, melyekhez egy 10 pontos, 8 légpárnás, 5 programot kínáló masszázsrendszerOpcióként rendelhető  társul. Az ülések AGR minősítéssel rendelkeznek (ez utóbbi az egészséges gerincért létrejött német egyesület minőségbiztosítása).
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

VÁLASSZON SZABADON

Az új PEUGEOT 308 esetén szabadon választhat az Önnek legjobban megfelelő hajtásláncok közül, melyekkel ugyanúgy kiélvezheti a kiváló úttartást és az elsőosztályú vezetési kényelmet.

 

 • Használja ki a hibrid hajtás rugalmasságát, amit az akár 60 km-es (WLTP) tisztán elektromos hatótávolság biztosít
 • Válassza az erős és hatékony belsőégésű PureTech vagy BlueHDi motorokat, melyek mindegyikét Stop & Start rendszerrel szereltük.
 • Élvezze a hangtalan közlekedést az elektromos hajtásnak(i) Elérhető 2023-tól   köszönhetően, amely a legújabb akkumulátor technológiával érkezik.
TECHNOLÓGIA

VEZETÉSI ÉLMÉNY AHOGY SZERETNÉ

Az új PEUGEOT 308-as számos vezetést segítő és támogató rendszerrel szereltük fel, hogy növeljük a biztonságot és a kényelmét:

 

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (240-400V)

100% elektromos módban az akkumulátorral megtehető hatótávolság 60 km, városban pedig 74 km (WLTP)A WLTP szabvány szerinti értékek a PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID hatótávolságára elektromos üzemmódban, a kiviteltől és felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes ciklusban (vegyes AER WLTP) és 69-74 km városi ciklusban (EAER városi WLTP). Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.  
 
 • 12,4 kWh kapacitás.
 • A nagyfeszültségű akkumulátor a hátsó ülések alatt található.
 • Ugyanakkora utas és csomagteret kínál - a csomagtér padló felett.
 • Az "e-SAVE" funkció segítségével a vezető elektromos energiát tartalékolhat, melyet menet közben szükség szerint bármikor felhasználhat.
Az akkumulátorra 8 év, vagy 160.000 km garanciát kínálunk 70%-os töltőkapacitásig. 

OPTIMALIZÁLJA HATÓTÁVOLSÁGÁT

TÖBBFÉLE ÜZEMMÓD KÖZÖTT VÁLASZTHAT

 • Elektromos: teljesen elektromos üzemmódban akár 135 km/h-s sebességgel is közlekedhetAz Elektromos üzemmód minden indításkor az alapértelmezett üzemmód. 
 • Hibrid: az elektromos és a belsőégésű motor váltakozó használata együttesen biztosítja a legnagyobb energiahatékonyságot
 • Sport: a két motor összes energiáját mozgósítja a maximális dinamikai teljesítmény érdekében

ENERGIA VISSZANYERÉS FÉKEZÉSSEL

A regeneratív fék lehetővé teszi a fékezéskor vagy a gázpedál felengedésekor felszabaduló (a belsőégésű motoroknál egyébként elvesztett) energia felhasználását. Ez a művelet részlegesen feltölti a nagyfeszülségű akkumulátort, növelve ezáltal az elektromos üzemmód hatótávolságát.

 

A vezető a Brake funkció aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet.  A motorfékként működő funkció lehetővé teszi az akkumulátorok hatékonyabb töltését.

308 MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HIBRID MOTOROK

A HYBRID e-EAT8 hajtásrendszer áll: 

 • egy 81 kW elektromos motorból
 • az e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltóból
 • és egy 150 LE teljesítményű (HYBRID 180) vagy egy 180 LE teljesítményű (HYBRID 225) PureTech benzinmotorból 

 

A tisztán elektromos üzemmódban megtehető hatótávolság felszereltségtől függően: 

 • 59-60 km (vegyes vezetési ciklusban)(i) A PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID autonómiájának WLTP-tanúsítványa elektromos üzemmódban, a felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes vezetési ciklusban (vegyes AER WLTP) és 69-74 km városi vezetséi ciklusban (városi EAER WLTP). WLTP ciklus szerinti értékek, amelyek alapján a járműveket 2018. szeptember 1. óta hagyják jóvá. Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolság nagymértékben változhat a jármű használati körülményeitől (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használatától (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusától függően, útviszonyok, időjárási viszonyok stb.   
 • 69-74 km (városi vezetési ciklusban)(i) A PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID autonómiájának WLTP-tanúsítványa elektromos üzemmódban, a felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes vezetési ciklusban (vegyes AER WLTP) és 69-74 km városi vezetséi ciklusban (városi EAER WLTP). WLTP ciklus szerinti értékek, amelyek alapján a járműveket 2018. szeptember 1. óta hagyják jóvá. Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolság nagymértékben változhat a jármű használati körülményeitől (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használatától (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusától függően, útviszonyok, időjárási viszonyok stb.   

 

Otthon a teljes feltöltésre több lehetőség kínálkozik:

 • Normál aljzatról (8A, 220V) 7 óra 5 perc alatt(i) Egyfázisú fedélzeti töltő (3,7 kW)   
 • Megrősített aljzatról  (16A, 220V) 3 óra 55 perc alatt(i) Egyfázisú fedélzeti töltő (3,7 kW)   
 • Wall Box fali töltőről (32A) 1 óra 40 perc alatt(i) Egyfázisú fedélzeti töltő (7,4 kW), opcionális 
 

ELEKTROMOS MEGHAJTÁS

100%-ban elektromos és 100%-ban ellenállhatatlan. Az új E-308(i) Elérhető 2023-ban  egy teljesen új 115 kW (156 LE) teljesítményű és 260 Nm azonnali nyomatékot nyújtó motorral érkezik.

 

Az új elektromos meghajtásnak köszönhetően az E-308 utastere rendkívül csendes és vibrációktól mentes. 

 

A legújabb generációs akkumulátor - felszereltségtől függően - akár 400 km WLTP hatótávolságot nyújt(i) Mérés jóváhagyása folyamatban  .

 

BENZIN & DÍZEL

Az új PEUGEOT 308 a legújabb generációs alacsony CO2 kibocsátású Euro 6 motorokkal kínáljukÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS - WLTP-értékek: Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 4,3-5,6 vegyes ciklusban, 5,0-6,5 alacsony sebességnél, 5,0-5,4 közepes sebességnél, 3,8-4,8 nagy sebességnél és 4,6-5,8 nagyon nagy sebességű - CO2 kibocsátás - (kombinált): 114-124 (g/km). A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) a 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történt, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál. ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS - WLTP-értékek: Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 4,3-5,6 vegyes ciklusban, 5,0-6,5 alacsony sebességnél, 5,0-5,4 közepes sebességnél, 3,8-4,8 nagy sebességnél és 4,6-5,8 nagyon nagy sebességű - CO2 kibocsátás - (kombinált): 114-124 (g/km). A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) a 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történt, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.  .

 

1.2L benzin motorok:

 • PureTech 130 S&S 6 sebességes manuális váltóval
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval

 

1.5L dízel motorok:

 • BlueHdi 130 S&S EAT8 automata váltóval
 

MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

Hossz:   4367 mm

SzélességKülső tükrök nélkül :  1859 mm

Magasság:   1441 mm

BELSŐ MÉRETEK

Első sor

 • Könyöknél mért szélesség:  1443 mm
 • Ülőlapnál mért magasság :  891 mm  

 

Második sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1411 mm
 • Térdnél mért lábtér:  129 mm
CSOMAGTÉR MÉRETE
 • 412 liter a 308 esetén
 • 361 liter a 308 PLUG-IN HYBRID esetén
308 ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Fedezze fel a PEUGEOT 308 kataógusát, árlistáját és műszaki adatait

 

 • Ismerje meg tartozékainkat
PEUGEOT 308 VÁLLALKOZÁSOKNAK

A PEUGEOT egy sor szolgáltatást kínál vállalkozásának. Akár irodájából is felfedezheti az új 308-ast, sőt szerviz-időpontot is foglalhat karbantartásra vagy javításra.

 

Ismerje meg  ajánlatainkat, amivel beindíthatja vállalkozását.

JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.