TOVÁBB A TARTALOMRA
SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

KITERJESZTETT GARANCIA & SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

NYUGALOM MINDEN NAP

A nyugalom többet jelent, mint biztonságot. Válasszon igényei szerint a 4 különböző szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből és élvezze a mindennapok nyugalmát.

A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és időtartamot is : 24 - 96 hónapos futamidő és 20 000 - 200 000 kilométerfutás közötti intervallumok közül választhat.

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS CSOMAGOK

 

JOGI MEGJEGYZÉS

 

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű A tájékoztatás nem teljes körű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának.  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szolgáltatási szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás  térítésköteles. Egy gépjárműre kizárólag egy szolgáltatási szerződés köthető. A szolgáltatási szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételének feltételeit az adott szolgáltatási szerződés általános szerződési feltételei tartalmazzák. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és a Peugeot magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel.

 

A kopóalkatrészek cseréje a gumiabroncsokra nem vonatkozik és a 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a Stellantis konszern saját alkatrész márkája, az EUROREPAR is alkalmazható

A karbantartás idejére csereautó a rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra vehető igénybe azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

 

Az árak kizárólag a 2023.03.01. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem.