TOVÁBB A TARTALOMRA
PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT SERVICE

PARTNER GÉPKOCSIJA KARBANTARTÁSÁBAN

A Peugeot Service-nél az autó gondos szervizelése prioritás, így Ön gond nélkül élvezheti az autózás örömeit. A Peugeot Service az Ön partnere minden körülmények között.

Együttműködésünkben arra törekszünk, hogy Peugeot-ja mindenkor a legkellemesebb élményt nyújtsa az Ön számára. 

A Peugeot szerviz-szakemberei szakmájuk legjobbjai, akik folyamatos technológiai- és szoftver-képzésben részesülnek, és akik ezáltal a legmodernebb műszaki megoldásoknál is magabiztos támogatást nyújtanak Önnek.

 

Használja ki kényelmi szolgáltatásainkat, szervezze meg autója szervizelését, vagy hagyja jóvá a plusz szervizműveleteket akár otthona kényelméből, és fordítsa előnyére a Peugeot Service szakembereinek javítási és karbantartási tanácsait.

Egyszerűsítse járműve szervizelését, és élvezze a kényelmi szolgáltatások által biztosított szabadságot és vezetés élményét! 

 

INTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

SZERVEZZE KÖNNYEDÉN

Mindössze néhány pillanat alatt lefoglalhatja soron következő szervizidőpontját online rendszerünkben vagy a MyPeugeot applikáción keresztül. Kattintson kedvenc márkaszervizére, foglaljon a márkaszerviz által megnyitott online foglalható időpontok közül, és válassza ki a kívánt szervizbeavatkozásokat.

 

Éljen a Happy Hour kedvezményes munkadíjsávokkal foglalásánál. 

SZERVIZDÍJ-KALKULÁTOR

REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

Készítsen egy gyors költségbecslést a tervezett karbantartási műveletekről, mielőtt időpontot foglalna márkaszervizeinkbe.

Néhány kattintással, az Ön által megadott adatok alapján megtudhatja egy beavatkozás becsült árát. 

 

A beavatkozás becsült ára a gépjármű vonatkozásában az Ön által megadott adatok alapján kerül kalkulálásra, ezek pontatlansága, helytelensége vagy megadásának elmulasztása esetén a szervizszolgáltatás tényleges ára eltérhet, illetve magasabb lehet a kalkulációban foglaltakhoz képest.

MOBILITÁSI MEGOLDÁSOK

Érdeklődjön márkaszervizeinkben, hogy milyen mobilitási megoldások közül választhat!

Bizonyos szervizszolgáltatási-szerződéseinkkel pedig garantáltan biztosítjuk Önnek a mobilitást a jármű szervizelésének idejére.

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

Nem szükséges bonyolult szervezésbe fognia, hogy miként jut el a szervizbe autójával, és hogyan jut vissza a szervizbe. A Peugeot házhoz megy! 

Szervizünkből egy kollégánk felveszi járművét, és a szerviz elvégzése után visszaviszi Önnek.

Érdeklődjön márkaszervizeinknél az igénybe vehető Hozom-viszem kényelmi szolgáltatások feltételeiről. A szolgáltatás nem minden márkaszervizben elérhető.

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

RUGALMAS KONDÍCIÓKKAL AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

A jogszabályi garancia lejártát követően sem kell aggódnia az előre nem tervezhető szervizköltségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia. Válassza az Ön számára ideális szolgáltatásszintet!

PEUGEOT CASCO+

ÚJ ÉS HASZNÁLT PEUGEOT SZEMÉLY- ÉS KISHASZONGÉPJÁRMŰVEKRE

Teljeskörű védelem, extra szolgáltatásokkal, kifejezetten Peugeot gépjárművekre megalkotva.

 

 

VIDEOCHECK

NÉZZE ÁT SZERELŐNKKEL AZ AUTÓJÁT

Ezt az új, interaktív szolgáltatást a szervizelés alatt álló gépjárművön az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt!
 
A vezető szerelő videófilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készített árajánlattal együtt.
 
Ön egy kattintással elfogadhatja, vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba.

CHECKVIN

ALVÁZSZÁM ELLENŐRZÉS

Saját maga is ellenőrizheti, hogy gépjárműve érintett-e a gyártó biztonsági vagy modernizációs visszahívási kampányaiban!

 

 

PEUGEOT ASSISTANCE

MINDIG SZÁMÍTHAT RÁNK

Autómentést, 45 percen belüli segítségnyújtást, ingyenes szállást, ingyenes cseregépjárművet, az ingyenes hazautaztatás lehetőségét nyújtja a Peugeot gépjármű-tulajdonosok számára a szerződéses jótállással biztosított időszakban.

 

A szolgáltatás kiterjed arra is, hogy Ön és utasai az útjukat folytathassák, vagy megfelelő ellátásban részesüljenek a javítás idejére.

ELEKTRONIKUS SZERVIZFÜZET

HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON IS

Nem kell fejben tartania a soron következő karbantartás időpontját, hiszen az elektronikus szervizfüzet nemcsak a korábban elvégzett karbantartásokat tartja nyilván, de időben jelzi is Önnek a soron következő kötelező gyári karbantartás esedékességét. 

 

Elektronikus szervizfüzete kizárólag a MyPeugeot alkalmazáson belül érhető el, és első alkalommal márkaszervizeinkben aktiválhatja.

TÉRKÉPFRISSÍTÉS

MINDIG NAPRAKÉSZEN

A gyárilag beépített navigációhoz ingyenes (néhány esetben évente maximum 1 alkalommal 5 éven keresztül) térképfrissítést biztosítunk. Térképe mindig naprakész lesz!

TOVÁBBI DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK

A konnektivitás élménye

 

A Peugeot a 21. század autómárkája mindent megtesz, hogy ügyfeleinek biztosítja a digitális világ kényelmét.