TOVÁBB A TARTALOMRA
Gumiabroncsok

GUMIABRONCSOK

Elengedhetetlen, hogy kifogástalan állapotú abroncsokkal vezessen: az elhasználódott abroncsok ugyanis rontják az úttartást, meghosszabbítják a féktávot, és vizes utakon az aquaplaning veszélyét fokozzák. Ezért mindig tartsa be a gumiabroncsok kopásjelzőjének határértékét.

 

A Peugeot a gumiabroncsok széles választékát kínálja: több márkát, különböző árszintekkel, hogy használati szokásaihoz és autója korához illeszkedő gumit tudjon választani.

TÉLI GUMIK

Cserélje le gumijait az évszaknak megfelelőre

7°C alatt a nyári gumik már nem biztosítanak optimális tapadást; a gumi megkeményedik, teljesítményük romlik, ekkor feltétlen téli abroncsra kell váltania.

A leggazdaságosabb megoldás hosszú távon, ha Ön rendelkezik téli szerelt-kerék szettel, így az évszak-váltásoknál kényelmesen és gyorsan átválthat a megfelelő szezonú gumiabroncsra.
A PEUGEOT-nál az Ön járművéhez megfelelő téli gumiabroncsok széles választékából válogathat.
Tárolja gumiabroncsait az évszaknak megfelelően

A nyári és téli abroncsokat, szerelt-kerekeket természetesen használaton kívül is megfelelő körülmények között szükséges tárolni.

A gumihotel szolgáltatás  feltételei és elérhetőségei márkaszervizenként változnak. Márkaszervizétől kérjen személyre szabott ajánlatot.

Garantáljuk a gumik tisztítását, kopásellenőrzését és tárolását optimális körülmények között, és figyelmeztetjük, ha kerékcserére van szüksége.

A Gumihotel szolgáltatás elérhetőségéről, árairól és feltételeiről érdeklődjön a résztvevő PEUGEOT márkaszervizekben.

PÓTKERÉK

Pótkereket tartozékként vásárolhat autójához!

Egyes járműveknélAz érintett típusok: 208, 308, 508, 2008, 5008  csak akkor van lehetősége a járműben pótkereket elhelyezni, ha a jármű pótkerék kialakítással lett legyártva. Új autója vásárlásakor gondoljon erre,  és pótkerék kialakítással rendelje új autóját.

MILYEN ABRONCSOT VÁLASSZON DEFEKT ESETÉN?

Az abroncstechnológia folyamatosan fejlődik, és megoldásokat kínál a defektek okozta kellemetlenségek megszüntetésére. Manapság már léteznek RUNFLAT és SEALANT technológiával felszerelt abroncsok, amelyek biztonságot nyújtanak a járművezetőknek. Kérdezze meg az értékesítési pontját.