TOVÁBB A TARTALOMRA
PEUGEOT E-BOXER

 
 
ÚJ PEUGEOT BOXER ÉS E-BOXER 
A STÍLUS AZ ÜZLETET IS FELDOBJA


A megújult stílust, moduláris belső kialakítást, új felszereléseket és elektromos változatban akár 420 KM WLTP szerinti hatótávolságot kínáló PEUGEOT BOXER ideális partner minden szakember számára, akinek fontos a teljesítmény és a korlátoktól mentes, szabad közlekedés. 
 
 
 
Elektromos Boxer cégeknek, akár 4 millió Forint állami támogatással!
 
 
 
 

 

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT JÚNIUS VÉGÉIG

 

 

A megújult Peugeot Boxer most kiemelt támogatással, akár már nettó 7.990.000  Ft*-ért munkába áll és garantáltan felpörgeti a vállalkozását! A kedvező ár mellé most ráadásul 2+2 év / 200.000 Km kiterjesztett garancia** is jár, hogy gondtalan legyen az üzletmenet.

 

Vegye igénybe a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozást évi 5,0% fix kamatozással***

 

Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot minél hamarabb!

 • CO₂ kibocsátás: 216 g/km 
 • Hasznos terhelés: akár 1500 kg
 • Felhasználható térfogat: akár  17 m3
 • Teljesítmény: BlueHDi 120, 140 or 180 hp
 • Tisztán elektromos távolság: Akár 420 km WLTP
 • Töltési idő: 55 perc alatt 80%
 • Kombinált CO2 kibocsátás: 0g/km
 • Teljesítmény: 200 kW (270 hp)

 

 

NAGY KAPACITÁS, STÍLUSOS MEGJELENÉS ÉS HATÉKONYSÁG, BÁRMILYEN MUNKÁRÓL LEGYEN IS SZÓ

CAPACITY, STYLE AND EFFICIENCY WHATEVER THE JOB
ÚJ KÜLSŐ DESIGN ÉS OPTIMALIZÁLT AERODINAMIKA 
MEGÚJULT BELTÉR ÉS KAPCSOLÓDÁSI TECHNOLÓGIÁKBAN GAZDAG VEZETŐHELY
NAGY TEHERBÍRÁS ÉS VARIÁLHATÓSÁG
AKÁR 420 KM ELEKTROMOS HATÓTÁV 
MÉRETEK

 PEUGEOT E-BOXER KÜLSŐ MÉRETEI

 • Hosszúság: L2 és L4 
 • Szélesség (visszapillantó tükrök nélkül) : 2,05 m  
 • Magasság: H2 és H3 

  PEUGEOT E-BOXER Teherbírás és hasznos térfogat

 • Hasznos terhelés: akár 1385 kg 
 • Hasznos térfogat: akár 17 m3

EGY BEVÁLT HASZONJÁRMŰCSALÁD

 

Mivel minden szakmának megvannak a maga elvárásai, a PEUGEOT E-BOXER többféle változatban és felszereltségi szinten kapható. 

 

Konkrét igénye van? Ugyanis a jármű átalakítására és speciális felszerelésekkel való ellátására is lehetőség van.

 
ÉRZELEM ÉS IGÉNYESSÉG

A PEUGEOT E-Boxer megújult belteret, korszerű kapcsolódási technológiákat, számtalan vezetéstámogató funkciót és megnövekedett hatótávolságot kínál, 

és ezzel a munkanap során felmerülő valamennyi igényt kielégíti.

KÉNYELMES BELTÉR
10” HD érintőképernyő
Tágas és gazdagon variálható utastér
AKÁR 420 KM HATÓTÁV
TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK
KÉNYELMES BELTÉR
10” HD érintőképernyő
Tágas és gazdagon variálható utastér
AKÁR 420 KM HATÓTÁV
TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

KÉNYELMES BELTÉR

A belső teret úgy alakítottuk át, hogy az a nap minden részében megkönnyítse a dolgát. Ha kell, a jármű utazó irodává alakul: az ülés középső, összecsukható része mostantól egy asztalkával van felszerelve, melyen elhelyezheti a laptopját, szerződéseket írhat alá vagy akár meg is ebédelhet. A kormánykeréken elhelyezett új, intuitív kezelőszerveknek köszönhetően 

könnyedén hozzáférhet a fő járműfunkciókhoz, például a visszatápláló fékezéshez vagy az elektromos rögzítőfékhez.

10” HD ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az új E-BOXER egy nagy központi érintőképernyőn keresztül vezérelt infotainment rendszerrel rendelkezik, amely TOM TOM 3D online navigációt, valamint az Apple Car Play és az Android Auto rendszerekkel kompatibilis vezeték nélküli kapcsolatot is biztosít.

A nagyobb kényelem érdekében a hangasszisztens lehetővé teszi a fő funkciók természetes nyelven történő vezérlését.

A műszerfal közepén, a vezető és az utasok számára egyaránt könnyen elérhető helyen egy vezeték nélküli okostelefon-töltő található, így mindenki folyamatosan elérhető marad.

TÁGAS ÉS GAZDAGON VARIÁLHATÓ UTASTÉR

A PEUGEOT E-Boxer, melynek belső térfogata a 17 m3-t, hasznos teherbírása pedig az 1385 kg-t is elérheti, számtalan változatban kapható. Mindegy, hogy kisebb módosításokra vagy átfogó átalakításokra, netán teljesen személyre szabott belső felszereltségre van szükség, egy páratlanul sokoldalú modell várja.

AKÁR 420 KM HATÓTÁV

Az akár 200 kW elektromos teljesítményű és 420 KM hatótávú PEUGEOT E-BOXER minden feladathoz alkalmazkodik, ráadásul költséghatékony is. Amellett, hogy az alacsony kibocsátású zónákba is behajthat vele, segítségével üzemanyagot és karbantartási költséget takaríthat meg.

TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Az E-BOXER kínálata újabb vezetéstámogató funkciókkal gazdagodott: A Stop and Go funkcióval ellátott adaptív sebességtartó automatika, a sáv közepén tartó asszisztens és a torlódásasszisztens kombinációjának köszönhetően zökkenőmentesebb és kevésbé fárasztó utazásokra számíthat.

A jármű éberségfigyelővel, táblafelismerő rendszerrel, a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismerő automatikus vészfékező rendszerrel, intelligens sebességhatároló rendszerrel stb. is fel lehet szerelve.

 
STÍLUS
Új hűtőráccsal, márkaemblémával és világítótestekkel büszkélkedő megújult orr, robusztus sziluett, optimalizált aerodinamikai jellemzők és újratervezett beltér. Az új E-BOXER egy stílusos jármű, mely vállalkozása minden igényének megfelel.

 
TUDJON MEG TÖBBET AZ ELEKTROMOSSÁGRÓL

Hamarosan mindent tudni fog arról, hogy képzeli a PEUGEOT az elektromos mobilitást.

 
GO FURTHER WITH ELECTRIC

Electro-mobility by PEUGEOT will soon hold no secrets for you.

BŐVEBBEN A TÖLTÉSRŐL

Megtudhatja hogyan töltheti fel elektromos meghajtású Peugeot járművét  saját vagy nyilvános töltőoszlopról.
FEDEZZE FEL AZ ELEKTROMOSSÁG ELŐNYYEIT
A Peugeot szerint az elektromos meghajtás halmozott előnyökkel  jár: gyors töltés, az utazásoknak megfelelő optimalizált hatótávolság,  kapcsolódási technológiák stb.
Peugeot Casco + 

 

 

A Peugeot Casco+ teljes körű casco biztosítás,

 

amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

 

 • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

 

 • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: 

Peugeot gépjármű biztosítás | Előnyös ajánlatok

Jogi megjegyzések

*Jelen ajánlat 2024.04.29-től visszavonásig érvényes, a Peugeot Boxer L2H1 FT 300 2.2 BlueHDi 120 S&S €6.4 változat esetén megkötött adásvételi vagy lízingszerződésekre vonatkozik, gyártásból történő megrendelés esetén. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év Essential Drive kiterjesztett garancia szolgáltatás*), teszt- és használt autóra nem vonatkozik. A hirdetésben szereplő ár nettó ár, a bruttó ár 10 147 300 Ft. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot.

 

**Minden 2024.04.29-től visszavonásig belföldi székhelyű jogi személy részére készletlistáról új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

*** A Merkantil Széchényi Lízing MAX+  finanszírozás zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban és partnerirodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő által fizetendő kamat támogatással csökkentett nettó éves ügyleti kamat mértéke  évi  fix 5%. A Lízingbevevőt a támogatás feltételek fennállása időtartamára kezelési költség fizetési kötelezettség nem terheli. Támogatás figyelembevétele nélkül az ügyleti kamat mértéke bruttó évi 11% és a kezelési költség mértéke évi bruttó 0,5 %.  A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX+ finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A Peugeot márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Peugeot márkakereskedőjéhez!