TOVÁBB A TARTALOMRA

PÖRGESSE FEL VÁLLALKOZÁSÁT

PEUGEOT HASZONJÁRMŰVEL

 

Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás Peugeot kishaszongépjárműre évi 5,0% fix kamatozással

A finanszírozás a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi

 

FELTÉTELEK
KIK VEHETIK FEL?

Minden olyan KKV jogosult igényelni, amely

 

 

A támogatási jogosultság feltételeit továbbra is a KAVOSZ ellenőrzi, további feltételek elérhetőek a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-max/ oldalon, vagy a KAVOSZ irodákban.

 

 

MILYEN MODELL VÁLASZTHATÓ?
Peugeot kishaszongépjárművek
ÖSSZEFOGLALÓ
Finanszírozható ügyfelek köre KKV-nak minősülő társas vállalkozások
Az ügyfél gazdálkodásával kapcsolatos elvárás

- Rendelkezik legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal.

- Nem rendelkezik lejárt köztartozással, sem lejárt hiteltartozással.

Finanszírozható eszközök köre: új és használt Új és maximum 8 éves használt kishaszongépjárművek ill. 9+ személyes kisbuszok
Finanszírozási módok Zárt- és Nyílt végű pénzügyi lízing
Időtartam 2023.06.30-ig vagy visszavonásig
Önerő Minimális önerő mértéke: 29,13% (kivétel azon vállalkozások, akik nem jogosultak ÁFA visszaigénylésre, esetükben 30%)
Futamidő 36 - 84 hónap
Ügyfél által fizetendő kamat és kezelési költség

Kamat: Fix 5,0%/év

Kezelési költség: 0%

Szerződéskötési díj a finanszírozott összeg 2,5%, de legfeljebb 2 500 000 Ft
Biztosítás CASCO biztosítás kötelező a Merkantil Bank biztosított, vagy társbiztosított vagy tulajdonos pozíciójának megjelölésével
Az igénylés folyamata
  • Válassza ki lízingelni kívánt eszközét a kereskedőnél és kérje a Peugeot Finanszírozás Széchenyi Lízing MAX ajánlatát.
  • A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban ( meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás, a lízingkérelem benyújtására kizárólag személyesen van lehetőség a KAVOSZ vagy partnereinek irodáiban.
  • A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ weboldalán.
  • KAVOSZ a jóváhagyásról online értesíti a Merkantil Bankot és a Lízingbevevőt.
  • Merkantil Bank értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető
JOGI MEGJEGYZÉS
A Merkantil Széchényi Lízing MAX+  finanszírozás zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban és partnerirodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő által fizetendő kamat támogatással csökkentett nettó éves ügyleti kamat mértéke  évi  fix 5%. A Lízingbevevőt a támogatás feltételek fennállása időtartamára kezelési költség fizetési kötelezettség nem terheli. Támogatás figyelembevétele nélkül az ügyleti kamat mértéke bruttó évi 11% és a kezelési költség mértéke évi bruttó 0,5 %.  A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX+ finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A Peugeot márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Peugeot márkakereskedőjéhez!