TOVÁBB A TARTALOMRA
Koncepció autók

Fedezze fel a PEUGEOT koncepció autóit

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT

A PEUGEOT új fejezetet nyit, és megmutatja, mit gondol az autózás jövőjéről. Az úttörő design kiemelt eleme az utastér, mely különleges technológiai perspektívákat kínál, és exkluzív autós élményben részesít.

PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT

Minden kalandhoz tökéletes választás. Egyedi stílus és innovatív anyagok jellemzik a PEUGEOT izgalmas szabadidőautó koncepcióját, amelyet összkerékhajtás, különleges gumik és megnövelt hasmagasság, valamint a 10 m²-es lakótér jellemzi.

PEUGEOT e-LEGEND

A PEUGEOT soha nem az unalmas megoldásairól volt híres, és az energetikai átállás nyomán sem lesz hűtlen 120 év autós történelméhez. Hogy ezt bebizonyítsa, a márka most bemutatja az e-LEGEND CONCEPT tanulmányt.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

A PEUGEOT járművek volánjánál izgalmas jövő elébe nézünk. És mivel az élvezetes vezetés egy tőről fakad az elektromos meghajtással, magától értetődőnek tűnt egy olyan termékcsalád kialakítása, mely a teljesítményt helyezi a középpontba.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

Liberté de choisir son mode de conduite, ses sensations et ses mouvement. Notre démonstration se nomme PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

A vezetési mód megválasztásának szabadsága, a mozgás szabadsága, az okoseszközök nyújtotta szabadság. Ez az elképzelés a vásárlók vágyaira és igényeire reagál.