TOVÁBB A TARTALOMRA
Peugeot Assistance

PEUGEOT ASSISTANCE

 

 

Az új autó szerződéses garanciája és bármely, az autóra vonatkozó és érvényes szervizszolgáltatási szerződés tartalmazza a Citroën Assistance szolgáltatást is, amely baleset vagy egy esetleges útközbeni meghibásodás esetén nyújt Önnek segítséget.

PEUGEOT ASSISTANCE : RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT

A PEUGEOT Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

 

  • Gépjármű meghibásodás
  • Baleset
  • Kulcsok elvesztése
  • Autóba bezárt kulcsok
  • Téves tankolás
  • Akkumulátor lemerülés (24/7)i

 

A PEUGEOT mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeken a kellemetlen helyzeteken átsegítse, vagy gyors helyszíni segítséggel, vagy a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

 

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy utazása folytatásához mobilitási megoldást-, vagy a várakozás idejére egy kényelmes szállást is választhat.

AUTÓZZON FELHŐTLEN ÖRÖMMEL


 

ASSISTANCE HÍVÁSA AZ AUTÓBÓL

Baleset, meghibásodás vagy elakadás esetén használja a helymeghatározással egybekötött Assistance gyorshívót2, mely gyors és hatékony intézkedést tesz lehetővé.

 

Ütközéses baleset esetén a gépjármű automatikusan elindítja a vészhívást az Assistance központ felé az Ön közbenjárása nélkül. Meghibásodás vagy elakadás esetén pedig nyomja meg a műszerfalon elhelyezett "Oroszlán" jellel ellátott Assistance hívó gombot.

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

A My Peugeot mobiltelefonos alkalmazáson keresztül bármikor könnyedén elérheti a PEUGEOT Assistance szolgáltatást.

 

 

JOGI MEGJEGYZÉS

 

1: A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát a P Automobil Import Kft. fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének feltételeit az  újautó megrendelő ÁSZF-jében levő garanciafeltételek tartalmazzák. Az Assistance szolgáltatás országonként változó, az Assistance fedezet a szerződéses garancia időtartama alatt érvényes.

 

2: A gépjárműbe beépített Assistance gyorshívó nem minden Peugeot modellben elérhető, a gépjármű felszereltségi szintjétől függ.