TOVÁBB A TARTALOMRA
INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

#Unboring TheFuture

Az autóipar jövőjét épp most írják. Úgy tűnik, hogy  az autók következő generációi kevés vezetési élményt nyújtanak majd, és a technológia fogja irányítani őket.

A PEUGEOT jövője azonban izgalmas és gazdag lesz. A technológiának pedig egyetlen célja lesz: a vezetés és az utazás élményének javítása. Fedezze fel a jövő autójáról alkotott elképzelésünket, amit a PEUGEOT e-LEGEND TANULMÁNY testesít meg. A jövő izgalmas! #UnboringTheFuture

PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA

 

A Plug-in Hybrid technológia két erőforrást egyesít: egy elektromos- és egy belsőégésű motort. Elektromos üzemmódban nincs CO2 kibocsátása az autónak,  és nem szennyezi a környezetét. A rendszer négyféle vezetési módot és gyors töltési lehetőségeket kínál.

ELEKTROMOS TECHNOLÓGIA

A PEUGEOT elektromos meghajtásával kiélvezheti a zéró károsanyagkibocsátást és az azonnal rendelkezésre álló nyomaték előnyeit. A nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorral  (400V) , elektromos autóink akár 362 km-es (WLTP) hatótávolságot is tudnak teljesíteni.
PEUGEOT I-COCKPIT®

A PEUGEOT i-Cockpit® teljesen új megvilágításba helyezi a vezetési élményt. A kompakt kormányt, magasra helyezett műszeregységet és nagyméretű érintőképernyőt magában foglaló ergonomikus vezetőhelyről minden kezelőszerv ösztönösen kézre áll, új érzetekkel gazdagítva a vezetés élményét. 
VEZETÉSI ÉLMÉNY

 

A Peugeot járművekben a vezetési élményt befolyásoló különböző technológiák használata teljesen intuitív módon történik.

A tapadás és a meghajtás optimalizálása, az utasok biztonságának garantálása, a lejtőn történő indítás és manőverezés elősegítése, a parkolás megkönnyítése stb. mind olyan feladatok, melyekkel a Peugeot rendszerei könnyedén megbirkóznak.

KONNEKTIVITÁS

Fedezze fel mindazokat a vezetési élményhez szorosan hozzátartozó funkciókat és alkalmazásokat, melyeket a Peugeot a még nagyobb élvezet és biztonság érdekében fejlesztett ki. Függetlenül attól, hogy a szórakozást, a tájékozódást vagy a biztonságot szolgálják, mindegyik az utasok igényeihez igazodva személyre szabottabb légkört teremtenek. 
HATÉKONYSÁG

A Peugeot járművek nagyteljesítményű, ugyanakkor alacsony kibocsátású PureTech vagy BlueHDi motorokkal kerülnek forgalomba. Fedezze fel az EAT8 és e-EAT8 (Efficient Automatic Transmission) automata sebességváltót is, amely optimális fogyasztást és karakteresebb vezetési élményt biztosít.