TOVÁBB A TARTALOMRA
Online szolgáltatások

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A konnektivitás magas szintű élménye

Peugeot Online szolgáltatások : Online Navigáció, Mirror Screen, távoli kezelés

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Amikor minden másodperc számít, a PEUGEOT Connect SOS szolgáltatásával nyugodtan számolhat!

Ez az egyik legnagyobb európai vészhívó rendszer, amelyet egy gombnyomással elérhet.

Baleset esetén pedig -  súlyosságától függően - automatikusan elindítja a hívást, és elküldi a jármű helyzetét. 

TÉRKÉPFRISSÍTÉS

A navigációs rendszert érdemes évente frissíteni, hogy mindig a legjobb útvonalakat ajánlja. Ezért a PEUGEOT rendszeresen kínál térképfrissítéseket autójához. 

 

A PEUGEOT i-Connect Advanced rendszerrel szerelt autók eseténÚj Peugeot 308 és 308 SW és újabb modellek a térkép és szoftverfrissítéseket OTAOver The Air update. vezeték nélküli frissítéssel lesznek naprakészek.

e-REMOTE CONTROL

Távvezérlés funkció elektromos és hybird modellekhez

Vezérelje a töltést, és állítsa be az utastér hőmérsékletét még indulás előtt a MyPeugeot alkalmazáson keresztül. 

* Bizonyos modelleknél illetve felszereltségeknél az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: e-Távvezérlés) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!
 

MIRROR SCREEN FUNKCIÓ

APPLE CARPLAYTM & ANDROID AUTOTM

A legnépszerűbb telefonos alkalmazásokat autója érintőképernyőjén keresztül kényelmesen használhatja a Mirror Screen® funkció segítségével. 

BLUETOOTH®

A Bluetooth® segítségével telefonját biztonságogsan használhatja. A fedélzeti rendszeren keresztül tudja hívásait indítani és fogadni, továbbá a tárolt zenéket is hallgathatja.

MY PEUGEOT APP® 

Az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat autójával. Láthatja az aktuális állapotát, segítséget kérhet, és más hasznos funkciókat  is használhat.
INTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS
A hét minden napján, a nap 24 órájában

 

Egy kattintással lekérdezheti a Peugeot márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja a szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. A márkaszerviz munkafelvételi naplójába azonnal betöltődnek az adatok: modell, modtorizáció, km-óra állás, a választott szolgáltatások, ügyfél adatok és egyéni igények, melyekről Ön azonnal visszaigazolást kap

 

VIDEOCHECK
Gépjármű diagnosztika videofilmen 

 

Ezt a modern, interaktív szolgálatást a szervizelés alatt álló gépjárművön előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. A szerelő videofilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készítette árajánlattal együtt.

 

Ön dönt! Ön egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba.