TOVÁBB A TARTALOMRA
Márkafüggetlen szervizeknek
Független Autójavító Partnereinknek ajánljuk

Ez az ajánlat Önnek szól, ha Önnek professzionális autójavító vállalkozása van és a Peugeot modelleken kívül más autómárkák karbantartásával és javításával is foglalkozik!

 • Tudta--e Ön, hogy a Peugeot alkatrész kínálatban a gyári családokon és a felújított-cseredarabos termékeken kívül megtalálja a PSA konszern új alkatrész márkáját, a multimárkás Eurorepar-t is, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb autóparkhoz fejlesztettek és teszteltek a PSA mérnökei?

 

Az Eurorepar márka kínálatából kiváló minőségű, de a gyárinál jóval kedvezőbb árú multimárkás autóalkatrészeket, tartozékokat és ápolási termékeket vásárolhat, mely termékek az  árérzékenyebb és/vagy több éves autóval rendelkező ügyfelei számára jelenthetnek minőségi megoldást. Több, mint 12000 cikkszámból válogathat!

 

Hogyan adhatja le megrendelését?

Lépjen be a kifejezetten a független autójavító szervizek számára létrehozott speciális műszaki oldalunkat a Public Servicebox-ra, és regisztráljon!

A regisztráció csakis előnyökkel jár vállalkozása számára. Miért?:

 • a műszaki alkatrész katalógushoz ingyenes, korlátlan hozzáférést biztosítunk, nem kell érte fizetnie
 • lehetősége van a gyártói műszaki dokumentáció előfizetésére, mely tartalmaz többek között:
  • javítási eljárásokat,
  • kapcsolási rajzokat,
  • normaidő táblázatokat
 • a személyre szabott vásárlási kondíciókat személyesen egyeztetheti az Ön által választott, és az Ön kiszolgálását biztosító Peugeot Márkaszervizünkkel.

 

Regisztráljon még ma néhány kattintással!

 

Milyen további előnyöket jelent a regisztráció?

 • Azonnali értesítést küldünk minden gyári- és és a multimárkás Eurorepar alkatrész valamint tartozék és ápolószer akciókról, így akkor is tudni fog az akciókról, ha a felületet nem használja napi szinten.
 • Elsők között értesítjük a PSA konszern új alkatrész centrumának indításáról, mely a Budapest és környéki autójavító szervizek számára napi 2 rendelési és kiszállítási lehetőséget kínál majd a gyári, és multimárkás Eurorepar alkatrészekből! Indulás hamarosan!

 

Nincs mit mérlegelnie, regisztráljon és szerezze be alkatrészeit gyorsan, jó áron!

ISMERJE MEG ALKATRÉSZEINKET

A választás szabadságát kínáljuk kereskedelmi partnereinknek!

 

Vállalatcsoportunk az autószervizek valós piaci igényeire ajánl megoldásokat a szervizelendő jármű kora, és az autótulajdonosok igényeire válaszolva. Széleskörű autóalkatrész palettánk ötvözi a biztonságot, a rendelkezésre állást, a környezettudatos gyártástechnológiát és a magas szintű szakértelmet.