TOVÁBB A TARTALOMRA
Eurorepar alkatrész akció

Nyár eleji alkatrész akciónkban 10% akciós kedvezménnyel vásárolhat:

·         gyári folyadékot, és

·         Eurorepar ablaktörlőlapátokat

 

Eredeti gyári Peugeot autóalkatrészeinket MOPAR® márkanévvel forgalmazzuk.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy még azon alkatrészeinkre is minimum 2 év gyári szerződéses jótállást garantálunk, amelyekre a jogszabály csak 1 év jótállást ír elő.

 

A kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk magas színvonalú vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Típus / Márka
MOPAR® gyári ablakmosó folyadék
MOPAR® gyári fagyálló folyadék
MOPAR® gyári fékfolyadék
Eurorepar ablaktörlőlapátok
Akciós család kódja:
00905
00097
00500
00719
Professzionális ügyfél-kedvezmény:
10%
10%
10%
10%

 

 

 

A kiváló áraink mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati – adminisztrációs ügyintézéssel!

 

Az akció érvényes: 2023. június 30-ig.

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a márkaszervizeinkkel

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/ceges-ugyfelek/markafuggetlen-szervizek.html

 

*Az akciós kedvezmény az oldalon közzétett részletek szerint, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén érvényes 2023. június 30-ig a magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A kedvezmények a szakmai partnerkedvezmény igénybevételének kivételével más ajánlattal nem összevonhatók. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. További részletek a Peugeot márkaszervizekben.