TOVÁBB A TARTALOMRA
VIDEOCHECK
VIDEOCHECK - GÉPJÁMŰDIAGNOSZTIKA VIDEOFILMEN

 

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

 

Peugeot szerelője az éves karbantartás alkalmával az Ön gépjárművét teljesen átvizsgálja, a márka minőségi előírásai által meghatározott pontokon ellenőrzést végez, és emelőn vagy szerelőaknában is átnézi autóját. Így kiderülhetnek a meghibásodások, amelyek hamarosan panaszt okozhattak volna. Ha nem éves karbantartásra hozza gépjárművét, akkor is kiderülhet a javítás és szétszerelés során, hogy valamely más alkatrész már elhasználódott. Ilyen például, amikor a szerelő a szezonális kerékcsere alkalmával felfedezi, hogy a lengéscsillapítóból szivárog az olaj.  

 

 

 

 

Miért előnyös Önnek ez a szolgáltatás? 

 

  • Egyrészről a szolgáltatás ingyenes, minden Peugeot márkaszervizben szervizeltetett járműhöz térítésmentesen igénybe vehető!
  • A videó segítségével saját szemével győződhet meg az alkatrész hibájáról.
  • A videón keresztül úgy érezheti, hogy Ön is ott van a műhelyben, és felfedezi gépjárművét.
  • A szerelő el is magyarázza Önnek a problémát, és javasol egy megfelelő műszaki megoldást.
  • Ön a videót egy árajánlattal együtt kapja meg e-mailen vagy sms-en küldött linken keresztül.
  • Az árajánlatot alkalmazáson belül el is fogadhatja, így gépjárművét jó esetben az eredetileg megbeszélt időpontban visszakaphatja. Nem kell egy újabb szervizidőpontot kérnie, egyeztetnie, és nem kell ismételten nélkülöznie autóját egy újabb szervizbeavatkozás miatt.
  • Bizonyos beavatkozásokat egy megbontással elvégezhetnek, így például, ha a fékbetét-féktárcsa cseréje közben a szerelő észreveszi, hogy a féknyereg is be van ragadva, akkor összegészében kevesebb munkaóra ráfordítással, és ezáltal alacsonyabb munkadíj költséggel meg lehet oldani a problémát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan működik gyakorlatban?

 

 

 

 

 

 

Az Ön Peugeot szerelője a javítás vagy átvizsgálás során felfedezett problémás területről videófilmet készít, amelyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videófilm alapján a szerviztanácsadó árajánlatot állít össze, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

 

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.

 

 

 

 

 

PEUGEOT VIDEOCHECK

 

 

 

· Világos, átlátható árajánlat.

· Tervezhető kiadások.

· Pontos kép a felmerült javítási és karbantartási munkákról.

· A PEUGEOT szervizekben végzett valamennyi művelet esetén igénybe veheti a VIDEOCHECK szolgáltatást!

 

 

 *A VIDEOCHECK a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszerviz-hálózatban igénybe vehető szolgáltatás, amely egy karbantartási vagy javítási munkára váró gépjármű állapotfelmérése során felmerülő további elvégzendő beavat­kozásokról ad részletes tájékoztatást. Az ügyfél e-mailben vagy SMS-ben egy - elektronikus linken elérhető - videófelvételt és egy árajánlatot kap a javasolt munkákra vonatkozóan, amelyekhez hozzájárulását kérik. Az állapotfelmérés a rejtett hibákra nem tér ki, és semmi esetre sem helyettesíti a kötelező Műszaki Vizsgát és a kötelező gyári karbantartást.