TOVÁBB A TARTALOMRA
5008 SUV
Peugeot 5008 SUV

AZ ÉV AJÁNLATA

 

Ne várjon tovább az év ajánlatára, hiszen máris megérkezett! Az új Peugeot 5008 most 2,5 millió Ft kedvezménnyel, rövid szállítási határidővel elérhető! Akciós finanszírozásunk alacsony havidíjjal és kedvező THM-mel könnyíti meg a döntést, az 5 év / 100.000 Km kiterjesztett garancia pedig a gondtalan autózás örömét garantálja.

 

 

PEUGEOT 5008 SUV : a 7 személyes családi SUV

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel. A megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.

A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

 

MERÉSZ DESIGN

A 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely az erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.

Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély.

A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsákA GT változaton elérhető szériafelszerelés. .

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.  

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVSStatikus kanyarfény funkció, melynek köszönhetően sokkal jobban beláthatók a kanyarok. A GT változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten opciós felszerelés.  funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK 

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez. 

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” fényezésű tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

MÉRETEK

A PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik, és intelligens kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakításA 2. és 3. üléssor különálló és lehajtható üléseinek köszönhetően (a 3. sorban az ülések ki is vehetők) a jármű beltere könnyen átrendezhető. ) jellemzik.

A tágas csomagtartóhoz780 dm³-ről (VDA 210) 1940 dm³-re (VDA 214) növelhető nagy csomagtartó. Az első utasülés asztalka helyzetbe állítása esetén akár 3,20 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van.   könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtóVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés .

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:

 

 • Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” embléma
 • Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak
 • Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély
 • Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák
A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része. A PEUGEOT 5008 SUV a kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolón kívül egy új, 10” HD érintőképernyővel, valamint egy új 12,3” átmérőjű digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható műszeregységről olvashatja le a fontosabb információkat, miközben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

NAGY KÖZPONTI KIJELZŐ

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” érintőképernyőhöz az online navigációs csomagValós idejű forgalmi információk, veszélyes helyek (célországtól függően), üzemanyagárak, parkolók, időjárás, keresés helyben. A szolgáltatások egy három évre szóló ingyenes előfizetés részét képezik, mely a későbbiekben (fizetős formában) meghosszabbítható vagy megújítható.  társítható. A TomTom® által nyújtott szolgáltatás része a valós idejű navigáció és a traffipax figyelmezetés is. 

A Mirror Screen funkcióVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés. A Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (androidos telefonok), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok és „Peugeot Connect Radio” felszerelés esetén) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.  jóvoltából a rendszerrel kompatibilis telefonos alkalmazásait az érintőképernyőre tükrözheti, okostelefonját pedig a középkonzolról is tölthetiVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés – Qi szabványú eszközök indukciós töltése. .

ÚJ MŰSZEREGYSÉG

Az új, személyre szabható és konfigurálható digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával, intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az AGRAGR ülések (Aktion Gesunder Rücken: német orvosok szövetsége az egészséges hátért): változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióvalA masszázsfunkció változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.   ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes hangulatát.

TERMÉSZETES HANGZÁS

A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszerVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés. A Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég. A mélynyomó az utasülés alatt kapott helyet, így több hely maradt a csomagtartóban.   biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.
TECHNOLÓGIA

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológiaTovábbfejlesztett kipörgésgátló négyféle tapadási móddal: standard, havas út, terep, homok. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés.  nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek. Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.A Hill Assist Descent ControlHADC: lejtmenet-szabályozó. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés.  funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

 

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision” rendszerÉjjellátó rendszer. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal Kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.. A sávtartó automatikátA rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet (a sáv bal, illetve jobb oldalán vagy középen).  és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatotAz első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer.  segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműhöz igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot. 

MŰSZAKI ADATOK

BENZINES

Válasszon a kiváló tulajdonságokkal rendelkező benzinmotorok közülA PEUGEOT 5008 SUV BVM6 kézi sebességváltóval vagy EAT8 automata sebességváltóval is elérhető :

 

 
ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT szolgáltatásait.

A MyPeugeot alkalmazás® jóvoltából a fiókjával szinkronizált, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése
 
MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

 

 • Hossz : 4 641 mm
 • SzélességTükrökkel : 2 098 mm
 • Magasság : 1 646 mm

 

BELSŐ MÉRETEK

 

Első sor
 • Könyöknél mért szélesség : 1487 mm
 • Ülőlapnál mért magasság : 916 mmMásodik sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1432 mm
 • Térdnél mért lábtér : 240 mm


CSOMAGTÉR

 

ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg árlistánkat
 • Böngésszen a PEUGEOT 5008 SUV katalógusában
 • Fedezze fel gyári tartozékaink és kiegészítőink széles választékát
JOGI MEGJEGYZÉS

1 Az ajánlatok egyes magyarországi készleten lévő, a https://keszletauto.peugeot.hu/ oldalon feltüntetett gépjárművekre megkötött adásvételi szerződések esetén érvényesek, a készlet erejéig, illetve 2023. március 31-ig. Az oldalon feltüntetett árak személygépjárművek esetén a bruttó vételárat jelölik. A honlapon feltüntetett gépjárművek ára már a kedvezményt is magában foglalja. Az ajánlat teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem, kizárólag a jelen honlapon megjelölt, készleten lévő gépjárművekre vonatkozik. A feltüntetett ár az adott modell készleten lévő, a jelen honlapon feltüntetett konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Mivel az ajánlat csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. A jelen honlapon feltüntetett készletlista tájékoztató jellegű, így előfordulhat, hogy a honlapon feltüntetett gépjármű lista nem minden esetben frissül naprakészen. A jelen ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +2 év Optiway Optimum kiterjesztett garanciát). Az akcióról bővebb tájékoztatást a márkakereskedésekben, illetve az ajánlatkérés adatlap kitöltésével kaphat. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű.

 

2 Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK