TOVÁBB A TARTALOMRA
5008 SUV
Peugeot 5008 SUV

AZ ÉV AJÁNLATA: peugeot 5008 már 3,30% THM finanszírozással

 

 

 

Ne várjon tovább az év ajánlatára, hiszen máris megérkezett! Az új Peugeot 5008 most 2,5 millió Ft kedvezménnyel, vagy akár 3,30% THM finanszírozással elérhető. 

 

Az akciós finanszírozás részleteiről itt tájékozódhat:

 

PEUGEOT 5008 SUV : a 7 személyes családi SUV

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel. A megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.

A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

 

MERÉSZ DESIGN

A 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely az erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.

Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély.

A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsákA GT változaton elérhető szériafelszerelés. .

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.  

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVSStatikus kanyarfény funkció, melynek köszönhetően sokkal jobban beláthatók a kanyarok. A GT változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten opciós felszerelés.  funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK 

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez. 

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” fényezésű tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

MÉRETEK

A PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik, és intelligens kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakításA 2. és 3. üléssor különálló és lehajtható üléseinek köszönhetően (a 3. sorban az ülések ki is vehetők) a jármű beltere könnyen átrendezhető. ) jellemzik.

A tágas csomagtartóhoz780 dm³-ről (VDA 210) 1940 dm³-re (VDA 214) növelhető nagy csomagtartó. Az első utasülés asztalka helyzetbe állítása esetén akár 3,20 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van.   könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtóVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés .

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:

 

 • Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” embléma
 • Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak
 • Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély
 • Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák
A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része. A PEUGEOT 5008 SUV a kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolón kívül egy új, 10” HD érintőképernyővel, valamint egy új 12,3” átmérőjű digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható műszeregységről olvashatja le a fontosabb információkat, miközben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

NAGY KÖZPONTI KIJELZŐ

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” érintőképernyőhöz az online navigációs csomagValós idejű forgalmi információk, veszélyes helyek (célországtól függően), üzemanyagárak, parkolók, időjárás, keresés helyben. A szolgáltatások egy három évre szóló ingyenes előfizetés részét képezik, mely a későbbiekben (fizetős formában) meghosszabbítható vagy megújítható.  társítható. A TomTom® által nyújtott szolgáltatás része a valós idejű navigáció és a traffipax figyelmezetés is. 

A Mirror Screen funkcióVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés. A Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (androidos telefonok), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok és „Peugeot Connect Radio” felszerelés esetén) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.  jóvoltából a rendszerrel kompatibilis telefonos alkalmazásait az érintőképernyőre tükrözheti, okostelefonját pedig a középkonzolról is tölthetiVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés – Qi szabványú eszközök indukciós töltése. .

ÚJ MŰSZEREGYSÉG

Az új, személyre szabható és konfigurálható digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával, intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az AGRAGR ülések (Aktion Gesunder Rücken: német orvosok szövetsége az egészséges hátért): változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióvalA masszázsfunkció változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.   ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes hangulatát.

TERMÉSZETES HANGZÁS

A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszerVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés. A Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég. A mélynyomó az utasülés alatt kapott helyet, így több hely maradt a csomagtartóban.   biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.
TECHNOLÓGIA

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológiaTovábbfejlesztett kipörgésgátló négyféle tapadási móddal: standard, havas út, terep, homok. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés.  nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek. Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.A Hill Assist Descent ControlHADC: lejtmenet-szabályozó. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés.  funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

 

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision” rendszerÉjjellátó rendszer. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal Kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.. A sávtartó automatikátA rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet (a sáv bal, illetve jobb oldalán vagy középen).  és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatotAz első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer.  segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműhöz igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot. 

MŰSZAKI ADATOK

BENZINES

Válasszon a kiváló tulajdonságokkal rendelkező benzinmotorok közülA PEUGEOT 5008 SUV BVM6 kézi sebességváltóval vagy EAT8 automata sebességváltóval is elérhető :

 

 
ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT szolgáltatásait.

A MyPeugeot alkalmazás® jóvoltából a fiókjával szinkronizált, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése
 
MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

 

 • Hossz : 4 641 mm
 • SzélességTükrökkel : 2 098 mm
 • Magasság : 1 646 mm

 

BELSŐ MÉRETEK

 

Első sor
 • Könyöknél mért szélesség : 1487 mm
 • Ülőlapnál mért magasság : 916 mmMásodik sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1432 mm
 • Térdnél mért lábtér : 240 mm


CSOMAGTÉR

 

ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg árlistánkat
 • Böngésszen a PEUGEOT 5008 SUV katalógusában
 • Fedezze fel gyári tartozékaink és kiegészítőink széles választékát
JOGI MEGJEGYZÉS

1 Az ajánlatok egyes magyarországi készleten lévő, a https://keszletauto.peugeot.hu/ oldalon feltüntetett gépjárművekre megkötött adásvételi szerződések esetén érvényesek, a készlet erejéig, illetve 2023. március 31-ig. Az oldalon feltüntetett árak személygépjárművek esetén a bruttó vételárat jelölik. A honlapon feltüntetett gépjárművek ára már a kedvezményt is magában foglalja. Az ajánlat teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem, kizárólag a jelen honlapon megjelölt, készleten lévő gépjárművekre vonatkozik. A feltüntetett ár az adott modell készleten lévő, a jelen honlapon feltüntetett konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Mivel az ajánlat csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. A jelen honlapon feltüntetett készletlista tájékoztató jellegű, így előfordulhat, hogy a honlapon feltüntetett gépjármű lista nem minden esetben frissül naprakészen. A jelen ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +2 év Optiway Optimum kiterjesztett garanciát). Az akcióról bővebb tájékoztatást a márkakereskedésekben, illetve az ajánlatkérés adatlap kitöltésével kaphat. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű.

 

2 Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK
*Az akciós finanszírozási ajánlat 2008, 3008, 5008 és 408 modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Peugeot finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Finanszírozott összeg legfeljebb 10.000.000,-Ft.   Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az Akciós Peugeot finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az Akciós Peugeot finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Peugeot finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Peugeot 2008, 3008, 5008 vagy 408 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 240 Ft, THM: 3,30%, ügyleti kamat: 3,25%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 254 371 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.”