TOVÁBB A TARTALOMRA
PLUG-IN HYBRID MODELLEK

PLUG-IN HYBRID MODELLEK

Fedezzen fel egy újfajta vezetési élményt a PEUGEOT plug-in hibrid modelljeivel, melyek sokoldalú tudásukkal lehetővé teszik a hosszú utazásokat is. Pillanatok alatt tud 100% elektromos módra kapcsolni, melyben akár 59 km-t  is meg tud tenni egy feltöltéssel.

Szedán, kombi vagy SUV? Hybrid kínálatunk minden igényét kielégítik, ugynis kompromisszumok nélkül ötvözik az innovatív designt, a környezetbarát teljesítményt és a fejlett technológiákat.

FEDEZZE FEL KÍNÁLATUNKAT
PEUGEOT 308 HYBRID
Intenzív csábítás, amely spontán módon ragadja magával. Fedezze fel az új, kényelemre hangolt Peugeot i-Cockpit® innovatív technológiát. 
PEUGEOT 308 SW HYBRID

Ne foglalkozzon a sztereotípiákkal, csak élvezzen ki minden pillanatot a volán mögött.

Kifejező, egyedi stílusa és az új technológiái is egy célt szolgának: a minőségi időtöltést.

 
PEUGEOT 3008 HYBRID & HYBRID4 SUV

Karakteres egyénisége mellé a legújabb technológiákat kínálja.

Válassza két- vagy összkerék-meghajtással, így bármilyen útra biztosan elindulhat.

 
PEUGEOT 508 HYBRID
Erőteljes, határozott stílusával a csúcskategóriás PEUGEOT 508 egy modern felsőkategóriás limuzin. A 100% elektromos módnak köszönhetően a városi közlekedés még kényelmesebb lesz, de közben egy belsőégésű modell hatótávolságát kínálja.
 
PEUGEOT 508 SW HYBRID
Az PEUGEOT 508 SW HYBRID egy átütő dizájnnal rendelkező felső kategóriás kombi, mely a nagy utazóautók kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi, valamint kimagasló minőséget és műszaki megoldásokat kínál!
 
PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW
A márka esztétikus és innovatív szellemében készült a PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW párosa. Élvezze a nagy teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás élményét az új, hatékony hibrid termékcsaláddal. 

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A HYBRID AUTÓZÁSRÓL?

Peugeot Business Center

Forduljon PEUGEOT Márkakereskedőinkhez, és kérjen ajánlatot!