TOVÁBB A TARTALOMRA
PLUG-IN HYBRID MODELLEK

PLUG-IN HYBRID MODELLEK

Fedezzen fel egy újfajta vezetési élményt a PEUGEOT plug-in hibrid modelljeivel, melyek sokoldalú tudásukkal lehetővé teszik a hosszú utazásokat is. Pillanatok alatt tud 100% elektromos módra kapcsolni, melyben akár 59 km-t  is meg tud tenni egy feltöltéssel.

Szedán, kombi vagy SUV? Hybrid kínálatunk minden igényét kielégítik, ugynis kompromisszumok nélkül ötvözik az innovatív designt, a környezetbarát teljesítményt és a fejlett technológiákat.

FEDEZZE FEL KÍNÁLATUNKAT
PEUGEOT 308 HYBRID
Intenzív csábítás, amely spontán módon ragadja magával. Fedezze fel az új, kényelemre hangolt Peugeot i-Cockpit® innovatív technológiát. 
PEUGEOT 308 SW HYBRID

Ne foglalkozzon a sztereotípiákkal, csak élvezzen ki minden pillanatot a volán mögött.

Kifejező, egyedi stílusa és az új technológiái is egy célt szolgának: a minőségi időtöltést.

 
PEUGEOT 3008 HYBRID & HYBRID4 SUV

Karakteres egyénisége mellé a legújabb technológiákat kínálja.

Válassza két- vagy összkerék-meghajtással, így bármilyen útra biztosan elindulhat.

 
PEUGEOT 508 HYBRID
Íme egy igazi felső kategóriás limuzin! Az új PEUGEOT 508 innovatív új orr-részével, alacsony felépítésével és futurisztikus vezetőhelyével teljesen új vezetési élményben részesíti. Készüljön fel a benzines vagy dízelmeghajtású plug-in hibrid modell nyújtotta intenzív élményekre. 
PEUGEOT 508 SW HYBRID
Igazi felső kategóriás családi kombi, mely a GT-k kényelmét, a kombik tágasságát és a kupék sportosságát nyújtja egyetlen autóban. Az új PEUGEOT 508 SW a vezetési élmény és a funkcionális szempontok tökéletes egyensúlyát valósítja meg. Készüljön fel egy teljesen új vezetési élményre a benzines vagy dízelmeghajtású plug-in hibrid modellel. 
PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID
A Peugeot 408 plug-in hibrid kombinálja az elegáns dizájnt és a környezetbarát teljesítményt egy innovatív csomagban. 
PEUGEOT 508 SPE
Tegye le voksát az esztétikum és a kreativitás mellett: a PEUGEOT SPORT ENGINEERED szaktudását kamatoztató csúcskategóriás limuzin volánjánál a kimagasló teljesítményt alacsony károsanyag-kibocsátás mellett tapasztalhatja meg.  
PEUGEOT 508 SPE SW
Az elegáns stílus páratlan hatékonysággal párosul a PEUGEOT SPORT ENGINEERED szaktudására épülő kimagasló teljesítmény és alacsony károsanyag-kibocsátás jóvoltából. Plug-in hibrid kombi modellünk volánjánál fokozott érzékszervi élményekre számíthat.  

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A HYBRID AUTÓZÁSRÓL?

Peugeot Business Center

Forduljon PEUGEOT Márkakereskedőinkhez, és kérjen ajánlatot!