TOVÁBB A TARTALOMRA
3008 SUV

AKCIÓS AJÁNLATOK

PEUGEOT 3008 SUV KÉSZLET- ÉS FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ

Az új Peugeot 3008 SUV egy megbízható útitárs hosszú távra is.

Stílusos modellünk most készletről, akár 7 év garanciával* az Öné lehet, melyhez most kedvező finanszírozási ajánlatot is kínálunk! 

 

Nézze meg azonnal elérhető modelljeinket!

 

IHLETETT DIZÁJN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára.

ORRKIALAKÍTÁS

 
Az új PEUGEOT 3008 SUV különleges, kifinomult orr-része a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal stílus tekintetében már a jövőbe mutat.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

 
Az első világítótestek már belépő szinten LED fényszórókat és a szemfogra emlékeztető, azonnal felismerhető jellegzetes LED-es nappali menetfényeket tartalmazzák, míg a  Full LED fényszórók kiegészülnek a Statikus kanyarfény funkcióvalEVS: a GT változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten (célországtól függően) opciós felszerelés jóvoltából sokkal jobban beláthatók a kanyarok. .

SÁRVÉDŐ BETÉT

 
A fényszórók vonalában húzódó krómozott első sárvédőbetét a hátsó spoilerig nyúló króm tetődíszlécben folytatódik.
 
A lendületesen ívelő vonal az új PEUGEOT 3008 SUV egész sziluettjén végigfut.

ALUMÍNIUM KERÉKTÁRCSÁK

A különleges rajzolatú 19” gyémántcsiszolt San Francisco alufelnikA GT változaton szériafelszerelés.  a tekintélyes kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább erősítik az új PEUGEOT 3008 SUV robusztus és dinamikus jellegét.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a PEUGEOT-tól megszokott új Full LED világítótestek 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket kínálnak.

A lámpákat a csomagtartón húzódó fekete csík meghosszabbításában áttetsző füstüveg borítja. Ettől szélesebbnek és sportosabbnak hat a hátsó rész. 

HYBRID FELIRATOK

A Plug-in Hybrid verzióknál a diszkrét „HYBRID”Kétkerék-meghajtás, 180 LE vagy 225 LE, Allure felszereltségi szinttől , illetve „HYBRID4”Összkerék-meghajtás, 300 LE, GT felszereltségi szinttől   feliratok utalnak az innovatív technológiára.

EXKLUZÍV ALCANTARA® ÜLÉSEK

A PEUGEOT 3008 plug-in hibrid SUV belső terét exkluzív kárpitozás díszíti: mi-TEP Mistral / Alcantara® Greval huzattal és Aikinite varrássalSzéria a GT felszereltségi szinten. .

KIFINOMULT ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek és az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően, a PEUGEOT 3008 SUV vezetés egyszerű és ösztönös. A többfunkciós kompakt kormány, a 10” HD érintőképernyő, az elegáns krómozott billenőkapcsolók és a magasra helyezett digitális műszeregység fokozott kényelmet és biztonságot garantál.

 

A plug-in hibrid verzióban a vezető látóterében található műszegység a hibrid meghajtásról szóló speciális vezetési információkat jelenít meg (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási statisztikák (áram, illetve üzemanyag) érhetőek el.

ÉLŐ NAVIGÁCIÓ

A Peugeot Connect segítségével előfizethet az Online Navigációs Csomag szolgáltatásainkra, melyet a TomTom nyújtAz opciós navigációs rendszer megvásárlása mellé, előfizethet a szolgáltatásra, melyet az autó megvásárlását követő 3 évig díjmentesen használhat  . A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak megjelenítése és az időjárás előrejelzés.

FOCAL® HANGRENDSZER

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere egészen kivételes hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, az utasülés alatt elhelyezett mélynyomó jóvoltából pedig több hely marad a csomagtartóban.

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Minden pillanatban kiváló minőségű kijelzőn tájékoztatja:

 

10" HD ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az  érintőképernyőnFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  keresztül a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID

 

 • Energiaáramlás, ami a hibrid rendszer működését mutatja be
 • Benzin és áram fogyasztási statisztika
 • Az elektromos töltőpontok elhelyezkedése és az elektromos módban megtehető távolságA navigációs rendszeren keresztül 
 • Töltési beállítások
 • Az e-Save funkció bekapcsolása
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Válasszon igényeinek  megfelelő meghajtást :
 

A plug-in hybrid meghajtásnál értékelni fogja a sokoldalúságot, és a 100%-ban elektromos vezetés örömét.

 

A belsőégésű motorok között PureTech benzines és BlueHDi dízel erőforrásokat talál. Mindegyik kiemelkedő teljesítményt és alacsony fogyasztást kínál a Stop & Start rendszernek is köszönhetően. 

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait:

 

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a HYBRID változatoknál.

 

Fedezze fel a MyPeugeot® alkalmazást.

TECHNOLÓGIA

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált legújabb generációs vezetéstámogató rendszerek növelik a kényelmet és a biztonságot, továbbá nagy előrelépést jelentenek az önvezető autó felé: A nyugodt, stresszmentes vezetés zálogaként egyes funkciók a KRESZ-szabályok betartásában (kibővített táblaolvasó rendszer), vagy a forgalomban nyújtanak segítséget (Adaptív tempomat Stop & Go funkcióvalKizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  , a sáv közepén tartó vagy az útszegélyt is érzékelő sávtartó asszisztensKizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  ), illetve a környezet felügyelete révén segítik a vezetőt (aktív holttérfigyelő rendszer).

 NIGHT-VISION

Éjszaka az infravörös kamerával működő és a fényszórókénál nagyobb hatótávolságú (200 m) éjjellátó rendszerA GT változaton elérhető opciós felszerelés érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt.
 
Amennyiben a gépjármű közelében gyalogost vagy kerékpárost azonosít a rendszer, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A  nagyteljesítményű HYBRID4 verzió összkerékhajtással készül a jobb tapadás érdekében, mely minden útfelületen segítségére siet, melyben a Lejtmenet vezérlő is társa lesz.

VEZETÉSI MÓDOK

A plug-in hybrid motorok a 4 vezetési módnak köszönhetően új élményeket kínál. Az autó indításakor alapértelmezetten az elektromos üzemmód aktiválódik:

 

 • Elektromos : 100%-ban elektromos meghajtás, mely 135 km/h-ig használható.
 • Hybrid : az elektromos és belsőégésű motorok között váltogat a leghatékonyabb fogyasztás érdekében.
 • Sport : a belsőégésű és a villanymotorok együttes használata a maximális teljesítmény érdekében.
 • 4WDCsak a HYBRID4 verziónál érhető el : a jobb tapadás érdekében (négykerék-hajtás).

REGENERATÍV FÉKEZÉS

A rendszer fékezés közben rekuperálja a lassításkor vagy fékezéskor felszabaduló energiát

A „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (240-400 V)

MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRID4 (300 LE, 4x4 meghajtás) és HYBRID (225 LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításával jön létre:

 

 • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRID4 és egy 132 kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
 • Egy első 81 kW/110 LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
 • Egy hátsó 83 kW/113 LE  villanymotor a HYBRID4 változatban.
 

BENZIN & DÍZEL MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

 

Benzin:

 • PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltó,
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltó,

 

Dízel:

 • BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltó.
 

3008 MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

Első sor: 

 • Könyöknél mért szélesség :  1493 mm
 • Ülőlapi magasság :  915 mm


Hátsó sor:

 • Könyöknél mért szélesség : 1484 mm
 • Térdnél mért lábtér :  240 mm

CSOMAGTÉR MÉRETE

A 3008 SUV nagyméretű csomagtere könnyedén bővíthető, ami az egyszerűen ledönthető hátsó üléseknek köszönhető.
ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT 3008 SUV katalógusában. 
 • Töltse le tartozék katalógusunkat
JOGI MEGJEGYZÉS

*A kedvező 7 év garancia a központi készleten levő Peugeot 3008 SUV modellekhez jár. A készletoldalon feltűntetett, magánügyfél számára új autóként értékesített egyes új Peugeot 3008 SUV személygépkocsik vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 4 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállás jár. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 7 évig vagy 150 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.

A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. Az ajánlat a készletoldalon jelölt egyes modellek konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető. Az ajánlat 2022. szeptember 15.-től 2022. december 31.-ig a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse a Peugeot-márkakereskedéseket.