TOVÁBB A TARTALOMRA
3008 SUV

AKCIÓS AJÁNLATOK

PEUGEOT 3008 SUV KÉSZLETAKCIÓ

Az új Peugeot 3008 SUV egy megbízható útitárs hosszú távra is.

Stílusos modellünk most készletről, akár 7 év garanciával* az Öné lehet! 

 

Nézze meg azonnal elérhető modelljeinket!

 

IHLETETT DIZÁJN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára.

ORRKIALAKÍTÁS

 
Az új PEUGEOT 3008 SUV különleges, kifinomult orr-része a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal stílus tekintetében már a jövőbe mutat.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

 
Az első világítótestek már belépő szinten LED fényszórókat és a szemfogra emlékeztető, azonnal felismerhető jellegzetes LED-es nappali menetfényeket tartalmazzák, míg a  Full LED fényszórók kiegészülnek a Statikus kanyarfény funkcióvalEVS: a GT változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten (célországtól függően) opciós felszerelés jóvoltából sokkal jobban beláthatók a kanyarok. .

SÁRVÉDŐ BETÉT

 
A fényszórók vonalában húzódó krómozott első sárvédőbetét a hátsó spoilerig nyúló króm tetődíszlécben folytatódik.
 
A lendületesen ívelő vonal az új PEUGEOT 3008 SUV egész sziluettjén végigfut.

ALUMÍNIUM KERÉKTÁRCSÁK

A különleges rajzolatú 19” gyémántcsiszolt San Francisco alufelnikA GT változaton szériafelszerelés.  a tekintélyes kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább erősítik az új PEUGEOT 3008 SUV robusztus és dinamikus jellegét.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a PEUGEOT-tól megszokott új Full LED világítótestek 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket kínálnak.

A lámpákat a csomagtartón húzódó fekete csík meghosszabbításában áttetsző füstüveg borítja. Ettől szélesebbnek és sportosabbnak hat a hátsó rész. 

HYBRID FELIRATOK

A Plug-in Hybrid verzióknál a diszkrét „HYBRID”Kétkerék-meghajtás, 180 LE vagy 225 LE, Allure felszereltségi szinttől , illetve „HYBRID4”Összkerék-meghajtás, 300 LE, GT felszereltségi szinttől   feliratok utalnak az innovatív technológiára.

EXKLUZÍV ALCANTARA® ÜLÉSEK

A PEUGEOT 3008 plug-in hibrid SUV belső terét exkluzív kárpitozás díszíti: mi-TEP Mistral / Alcantara® Greval huzattal és Aikinite varrássalSzéria a GT felszereltségi szinten. .

KIFINOMULT ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek és az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően, a PEUGEOT 3008 SUV vezetés egyszerű és ösztönös. A többfunkciós kompakt kormány, a 10” HD érintőképernyő, az elegáns krómozott billenőkapcsolók és a magasra helyezett digitális műszeregység fokozott kényelmet és biztonságot garantál.

 

A plug-in hibrid verzióban a vezető látóterében található műszegység a hibrid meghajtásról szóló speciális vezetési információkat jelenít meg (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási statisztikák (áram, illetve üzemanyag) érhetőek el.

ÉLŐ NAVIGÁCIÓ

A Peugeot Connect segítségével előfizethet az Online Navigációs Csomag szolgáltatásainkra, melyet a TomTom nyújtAz opciós navigációs rendszer megvásárlása mellé, előfizethet a szolgáltatásra, melyet az autó megvásárlását követő 3 évig díjmentesen használhat  . A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak megjelenítése és az időjárás előrejelzés.

FOCAL® HANGRENDSZER

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere egészen kivételes hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, az utasülés alatt elhelyezett mélynyomó jóvoltából pedig több hely marad a csomagtartóban.

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Minden pillanatban kiváló minőségű kijelzőn tájékoztatja:

 

10" HD ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az  érintőképernyőnFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  keresztül a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID

 

 • Energiaáramlás, ami a hibrid rendszer működését mutatja be
 • Benzin és áram fogyasztási statisztika
 • Az elektromos töltőpontok elhelyezkedése és az elektromos módban megtehető távolságA navigációs rendszeren keresztül 
 • Töltési beállítások
 • Az e-Save funkció bekapcsolása
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Válasszon igényeinek  megfelelő meghajtást :
 

A plug-in hybrid meghajtásnál értékelni fogja a sokoldalúságot, és a 100%-ban elektromos vezetés örömét.

 

A belsőégésű motorok között PureTech benzines és BlueHDi dízel erőforrásokat talál. Mindegyik kiemelkedő teljesítményt és alacsony fogyasztást kínál a Stop & Start rendszernek is köszönhetően. 

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait:

 

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a HYBRID változatoknál.

 

Fedezze fel a MyPeugeot® alkalmazást.

TECHNOLÓGIA

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált legújabb generációs vezetéstámogató rendszerek növelik a kényelmet és a biztonságot, továbbá nagy előrelépést jelentenek az önvezető autó felé: A nyugodt, stresszmentes vezetés zálogaként egyes funkciók a KRESZ-szabályok betartásában (kibővített táblaolvasó rendszer), vagy a forgalomban nyújtanak segítséget (Adaptív tempomat Stop & Go funkcióvalKizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  , a sáv közepén tartó vagy az útszegélyt is érzékelő sávtartó asszisztensKizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  ), illetve a környezet felügyelete révén segítik a vezetőt (aktív holttérfigyelő rendszer).

 NIGHT-VISION

Éjszaka az infravörös kamerával működő és a fényszórókénál nagyobb hatótávolságú (200 m) éjjellátó rendszerA GT változaton elérhető opciós felszerelés érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt.
 
Amennyiben a gépjármű közelében gyalogost vagy kerékpárost azonosít a rendszer, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A  nagyteljesítményű HYBRID4 verzió összkerékhajtással készül a jobb tapadás érdekében, mely minden útfelületen segítségére siet, melyben a Lejtmenet vezérlő is társa lesz.

VEZETÉSI MÓDOK

A plug-in hybrid motorok a 4 vezetési módnak köszönhetően új élményeket kínál. Az autó indításakor alapértelmezetten az elektromos üzemmód aktiválódik:

 

 • Elektromos : 100%-ban elektromos meghajtás, mely 135 km/h-ig használható.
 • Hybrid : az elektromos és belsőégésű motorok között váltogat a leghatékonyabb fogyasztás érdekében.
 • Sport : a belsőégésű és a villanymotorok együttes használata a maximális teljesítmény érdekében.
 • 4WDCsak a HYBRID4 verziónál érhető el : a jobb tapadás érdekében (négykerék-hajtás).

REGENERATÍV FÉKEZÉS

A rendszer fékezés közben rekuperálja a lassításkor vagy fékezéskor felszabaduló energiát

A „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (240-400 V)

MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRID4 (300 LE, 4x4 meghajtás) és HYBRID (225 LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításával jön létre:

 

 • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRID4 és egy 132 kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
 • Egy első 81 kW/110 LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
 • Egy hátsó 83 kW/113 LE  villanymotor a HYBRID4 változatban.
 

BENZIN & DÍZEL MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

 

Benzin:

 • PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltó,
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltó,

 

Dízel:

 • BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltó.
 

3008 MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

Első sor: 

 • Könyöknél mért szélesség :  1493 mm
 • Ülőlapi magasság :  915 mm


Hátsó sor:

 • Könyöknél mért szélesség : 1484 mm
 • Térdnél mért lábtér :  240 mm

CSOMAGTÉR MÉRETE

A 3008 SUV nagyméretű csomagtere könnyedén bővíthető, ami az egyszerűen ledönthető hátsó üléseknek köszönhető.
ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT 3008 SUV katalógusában. 
 • Töltse le tartozék katalógusunkat
JOGI MEGJEGYZÉS

*A kedvező 7 év garancia a központi készleten levő Peugeot 3008 SUV modellekhez jár. A készletoldalon feltűntetett, magánügyfél számára új autóként értékesített egyes új Peugeot 3008 SUV személygépkocsik vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 4 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállás jár. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 7 évig vagy 150 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.

A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. Az ajánlat a készletoldalon jelölt egyes modellek konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető. Az ajánlat 2022. szeptember 15.-től 2022. december 31.-ig a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse a Peugeot-márkakereskedéseket.