TOVÁBB A TARTALOMRA
308 SW

Peugeot 308 SW : a plug-in hybrid vagy belsőégésű kombi

Felejtse el a sztereotípiákat és élvezzen ki minden pillanatot az új PEUGEOT 308 SW volánja mögött. Merítsen ihletet az autó különleges stílusából és az új technológiai megoldások nyújtotta lehetőségekből. 

 

A "Választás szabadsága" nálunk azt jelenti, hogy az új PEUGEOT 308 SW kombit hatékony benzin, dízel és plug-in hibrid meghajtással is választhatja, mely akár 60 km tisztán elektromos hatótávolságot biztosítWLTP-tanúsítvány szerint a a PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID elektromos üzemmódban, a kiviteltől és felszereltségtől függően: 59-60 km hatótávot tud megtenni vegyes ciklusban (AER vegyes WLTP) és 68-73 km városi ciklusban (EAER városi WLTP). Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolságot nagymértékben befolyásolja a jármű használati körülményei (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használata (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusa és az, időjárási viszonyok stb.  , sőt, az akár 400 km hatótávot(i) Mérés jóváhagyása folyamatban  nyújtó teljesen elektromos meghajtású(i) Elérhető 2023-ban   kivitelt is kérheti. 

AKCIÓS AJÁNLATOK

INTENZÍV SW ÉLMÉNY

A márka új oroszlánfejes emblémája méltóságteljesen uralja a függőleges hűtőrácsot, mely a hosszú motorháztetővel és a hátradöntött szélvédővel együtt erőteljes kiállást biztosít az új PEUGEOT 308 SW számára. 

Merész arányai és kifejező megjelenése, egy határozott személyiségről árulkodnak. A felső-kategóriás sziluett atletikus idomait elegánsan kiemelik a krómozott részletek és a kifinomult LED menetfények. 

ELEGÁNS FÉNYSZÓRÓK

Az éjszakai vezetés még könnyebb lesz az új 308 SW kombi kifinomult lámpáinak köszönhetően. Az első lökhárítóban elhelyezett  LEDSzéria  vagy PEUGEOT Matrix LEDGT felszereltségnél széria  technológiával készülő, finom vonalú világítótestek a szemfogat formázó nappali fényekben folytatódnak. 

 

PROFIL & CSOMAGTÉR

A PEUGEOT 308 SW kifinomult profilja aerodinamikus vonalakból és az izmos - nagy csomagteret rejtő - hátsó részből állCsomagtér mérete: kiviteltől függően 608 liter, mely lehajtott ülésekkel 1,653 literre bővíthető. A Magic Flat funkcióval a hátsó ülések egy mechanizmus segítségével lejjebb ereszthetőek, mellyel tökéletesen sík raktér jön létre. .Az automatikusan nyíló csomagtérajtó egy egyszerű lábmozdulattal motorosan nyithatóFelszereltségtől függően széria vagy nem elérhető. .

 

A stílusos fényes fekete színű tetősín elegánsan emeli ki az autó hosszátSzéria GT felszereltségi szinten .

NYITHATÓ NAPFÉNYTETŐ

Hogy minden utazás nagyszerű legyen, az új PEUGEOT 308 SW kombi  nyitható napfénytetővelOpcióként rendelhető GT felszereltséghez.  is választható, amely még több fényt és térélményt kínál az utasok számára. 

ÚJ PEUGEOT EMBLÉMA

A kortárs megjelenésű vadonatúj fekete-ezüst jelvényünket a márka ikonikus oroszlánfeje díszíti, mely a hűtőrácson, az első lökhárítónSzéria a GT felszereltségnél.   és a csomagtérajtón található.

Az új embléma megtestesíti a minőség és az időtlenség iránti vágyunkat, miközben összhangban van a márka 210 éves történelmével és innovatív gondolkodásával.

 

HÁTSÓ RÉSZ

A modern, high-tech stílusú hátsó lámpák is LED vagy  3D Full LEDGT felszereltség esetén széria  technológiával készülnek, melyek oroszlánkarom motívuma teszi egyedivé a PEUGEOT 308 SW-t.

Az aerodinamikusan ereszkedő tetővonallal és  a kerékívek közé illesztett utaskabinnal együtt, az integrált hátsó lámpák egy karakteres hátsó nézetet kölcsönöznek az autónak. 

 

 

 

TECHNO-SZELLEMBEN, INTUITÍV & LEBILINCSELŐ ÉLMÉNY

Vegye kézbe az irányítást az új, felhasználóbarát és intuitív online PEUGEOT i-Cockpit® segítségével.

A teljesen újratervezett és innovatív funkciókkal ellátott rendszer növeli a biztonságot és még kényelmesebbé teszi az utazásokat. Ennek része az új kompakt méretű fűtött kormánykerékA fűtött kormánykerék felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető. , a digitális műszeregység és a PEUGEOT i-Connect infotainment rendszerrel szerelt központi érintőkijelző, melyek mindenkinek egyedülálló élményt nyújtanak.

 

FEDÉLZETI ÉLMÉNY FELSŐFOKON

Innovatív fedélzeti rendszerünk 10" HD érintőképernyőjét az új PEUGEOT i-Connect technológiával szereltük, mely személyre-szabható lehetőségeket kínál: 

 

Utazzon teljes nyugalomban az online navigációA PEUGEOT i-Connect Advanced funkcióval érhető el, mely Allure felszereltségtől széria, Active Pack felszereltségen opció. A funkció része a valós idejű navigáció és a beszédfelismerés (a magyar nyelv nem támogatott)  segítségével, mely TomTom ServicesA TomTom® szolgáltatásoknak köszönhetően a vezető valós időben juthat praktikus, a vezetés szempontjából fontos információkhoz: valós idejű forgalom, benzinkutak, parkolók, időjárás, baleseti gócpontok (az adott ország törvényeitől függően). A fenti szolgáltatásokat tartalmazó előfizetés 3 évre szól, ennek letelte után online meghosszabbítható (díjköteles).  jóvoltából beszédfelismerést, automatikus "over the air", vagyis felhőn keresztüli térképfrissítéseket, valós idejű forgalmi adatokat és veszélyzóna figyelmeztetést is nyújt. 

HEAD-UP MŰSZEREGYSÉG

A 10" átmérőjű digitális műszeregységnek köszönhetően, a vezetéshez szükséges összes hasznos információt könnyen elérheti, anélkül hogy a szemét le kellene vennie az útról. Az új kompakt kormánykerékbe integrált gombok segítségével kiválaszthatja a megjelenő tartalmakat a műszeregységbenA kormánykerékbe szerelt gombok és kapcsolók megkönnyítik a hozzáférést a kijelző beállításaihoz, a központi képernyőhöz és az autó fő funkcióihoz (navigáció, rádió, telefon, vezetőtámogató rendszerek stb.). .

 

A GT felszereltségi szinttől 3D megjelenést biztosító kijelző térben is kiemeli a legfontosabb információkat.

ÚJ KÖZPONTI KONZOL

A finoman kidolgozott középkonzol vezető felőli oldalán egy hídként emelkedő idomon sorakoznak az autó mozgásához kapcsolódó vezérlők, mint az új EAT8 8 sebességes automata váltóA 308 SW 6 fokozatú manuális váltóval is rendelhető. .

 

A középkonzol hídja egészen a vezeték nélküli telefontöltőkéntA Qi-szabvánnyal kompatibilis készülékek indukciós töltése. – Változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető  szolgáló rekeszig húzódik. A konzol további része a tárolóké, melyek könnyen hozzáférhetőek az összes utas számára: a két pohártartón kívül mintegy 34 literes tárolókapacitás áll rendelkezésre, beleértve a könyöklő alatti nagyméretű tárolórekeszt.

 

 

 

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az új hosszabb és alacsonyabb PEUGEOT 308 SW a legjobb kompromisszumot nyújtja a praktikum és az utastér méretében. 

 

Üljön be a kényelmes, AGRFelszereltségől függően széria, opció vagy nem rendelhető.  minősítésű, fűtöttFelszereltségől függően széria vagy opció.  és masszázs funkcióvalA masszázsülések 8 pneumatikus zsebből állnak és 5 programot kínálnak. Felszereltségől függően széria, opció vagy nem rendelhető.  is ellátott első ülésekbe, melyek minősége és szépsége a felhasznált legfinomabb anyagoknak köszönhető. Az otthonos és elegáns utastér kialakításához válogatott minőségű kárpitok állnak rendelkezésreFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rengelhető kárpitok. A bőr és más anyagok részleteivel kapcsolatban keresse márkakereskedőjét. : kevert szálú vagy Mi-TEP szövet, Alcantara®, dombornyomott bőr és színes Nappa bőr. 

GARANTÁLT JÓ KÖZÉRZET 

Az utastérben otthonos hangulat és nem mindennapi kényelem várja az utasokat:

 

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

Az új PEUGEOT 308 esetén szabadon választhat az Önnek legjobban megfelelő hajtásláncok közül, melyekkel ugyanúgy kiélvezheti a kiváló úttartást és az elsőosztályú vezetési kényelmet.

 

 • Használja ki a hibrid hajtás rugalmasságát, amit a 60 km-es (WLTP) tisztán elektromos hatótávolság biztosít
 • Válassza az erős és hatékony belsőégésű PureTech vagy BlueHDi motorokat, melyek mindegyikét Stop & Start rendszerrel szereltük.
 • Élvezze az elektromos meghajtás(i) Elérhető 2023-ban   előnyeit a 115 kW/156 LE teljesítményű motorral, mely 12,7 kWh / 100 km fogyasztást ígér.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

 

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a plug-in hybrid verzióknál.
TECHNOLÓGIA

MÉG JOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY

Élvezze a kiváló vezethetőséget és a kiemelkedő vezetési élményt a PEUGEOT 308 SW volánja mögött. Induljon el a félautonóm vezetés irányába, ami az Adaptív tempomat Stop and Go funkcióvalFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  és az Aktív sávtartó asszisztensnekFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  köszönhető.

 

Hogy tovább növeljük a biztonságot és a kényelmét, a márka legújabb generációs asszisztens rendszereit kínáljuk, mint:

OPTIMALIZÁLJA HATÓTÁVOLSÁGÁT

A PEUGEOT 308 SW HYBRID verziónál három üzemmód közül választhat, az aktuális igényei szerint:

 • Elektromos: teljesen elektromos üzemmódban akár 135 km/h-s sebességgel is közlekedhetAz Elektromos üzemmód minden indításkor az alapértelmezett üzemmód. 
 • Hibrid: az elektromos és a belsőégésű motor váltakozó használata együttesen biztosítja a legnagyobb energiahatékonyságot
 • Sport: a két motor összes energiáját mozgósítja a maximális teljesítmény érdekében

REGENERATÍV FÉKEZÉS

A regeneratív fék lehetővé teszi a fékezéskor vagy a gázpedál felengedésekor felszabaduló (a belsőégésű motoroknál egyébként elvesztett) energia felhasználását. Ez a művelet részlegesen feltölti a nagyfeszülségű akkumulátort, növelve ezáltal az elektromos üzemmód hatótávolságát.

A vezető a Brake funkció aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet.  A motorfékként működő funkció lehetővé teszi az akkumulátorok töltését.

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (240-400V)

100% elektromos módban az akkumulátorral megtehető hatótávolság 60 km, városban pedig 73 km (WLTP)A WLTP szabvány szerinti értékek a PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID hatótávolságára elektromos üzemmódban, a kiviteltől és felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes ciklusban (vegyes AER WLTP) és 68-73 km városi ciklusban (EAER városi WLTP). Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.  

 

 • 12,4 kWh kapacitás
 • A nagyfeszültségű akkumulátor a hátsó ülések alatt található
 • Ugyanakkora utas és csomagteret kínál - a csomagtér padló felett.
 • Az "e-SAVE" funkció segítségével a vezető elektromos energiát tartalékolhat, melyet menet közben szükség szerint bármikor felhasználhat.
 • Az akkumulátorra 8 év, vagy 160.000 km garanciát kínálunk 70%-os töltőkapacitásig.

MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HYBRID MOTOROK
A HYBRID e-EAT8 rendszer áll:
 • egy 81 kW elektromos motorból
 • az  e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltóból
 • és egy 180 LE teljesítményű (HYBRID 225) vagy egy 150 LE teljesítményű  (HYBRID 180) PureTech benzinmotorból.

 

A tisztán elektromos üzemmódban megtehető hatótávolság felszereltségtől függően: 

 • 59-60 km (vegyes vezetési ciklusban)(i) A PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID autonómiájának WLTP-tanúsítványa elektromos üzemmódban, a felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes vezetési ciklusban (vegyes AER WLTP) és 68-73 km városi vezetséi ciklusban (városi EAER WLTP). WLTP ciklus szerinti értékek, amelyek alapján a járműveket 2018. szeptember 1. óta hagyják jóvá. Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolság nagymértékben változhat a jármű használati körülményeitől (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használatától (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusától függően, útviszonyok, időjárási viszonyok stb.   
 • 68-73 km (városi vezetési ciklusban)(i) A PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID autonómiájának WLTP-tanúsítványa elektromos üzemmódban, a felszereltségtől függően: 59-60 km vegyes vezetési ciklusban (vegyes AER WLTP) és 68-73 km városi vezetséi ciklusban (városi EAER WLTP). WLTP ciklus szerinti értékek, amelyek alapján a járműveket 2018. szeptember 1. óta hagyják jóvá. Ezeket az értékeket összehasonlítás céljából adjuk meg. Fontos: a tényleges hatótávolság nagymértékben változhat a jármű használati körülményeitől (vezetési stílus, sebesség, össztömeg stb.), bizonyos berendezések használatától (légkondicionálás, fűtés stb.), a gumiabroncsok típusától függően, útviszonyok, időjárási viszonyok stb.   

 

Otthon a teljes feltöltésre több lehetőség kínálkozik:

 • Normál aljzatról (8A, 220V) 7 óra 5 perc alatt(i) Egyfázisú fedélzeti töltő (3,7 kW)   
 • Wall Box fali töltőről (32A) 1 óra 40 perc alatt(i) Egyfázisú fedélzeti töltő (7,4 kW), opcionális  
 
ELEKTROMOS MEGHAJTÁS

Az új E-308 SW(i) Elérhető 2023-ban  kombi meghajtásáról a 115 kW (156 LE) teljesítményű és 260 Nm azonnali nyomatékkal rendelkező motor gondoskodik.

 

A hajtáslánc rendkívül alacsony, 12,7 kWh / 100 km átlagos enerigafogyasztást kínál.

 

Újgenerációs 54 kWh nagyfeszültségű akkumulátorunkkal, az autó akár 400 km WLTP hatótávolságot(i) Mérés jóváhagyása folyamatban  nyújt.

 
BENZIN & DÍZEL

Az új PEUGEOT 308 SW a legújabb generációs alacsony CO2 kibocsátású Euro 6 motorokkal kínáljuk

 

1.2L benzin motorok:

 

1.5L dízel motor:

 
MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

 

 

BELSŐ MÉRETEK

 

Első sor
 • Könyöknél mért szélesség : 1443 mm
 • Ülőlapnál mért magasság : 891 mmHátsó sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1414 mm
 • Térdnél mért lábtér : 129 mm


CSOMAGTÉR MÉRETE

 

ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Fedezze fel a PEUGEOT 308 SW katalógusát.
 • Ismerje meg az autó árlistáját, felszeretlségi szintjeit és műszaki adatait.

 

 • Fedezze fel, hogy milyen tartozékokat választhat autójához.
JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.