TOVÁBB A TARTALOMRA
klimatisztitas akcio

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 13900 FT *

 

 

 

Bármely autómárkára igénybe veheti szolgáltatásunkat! 

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal hozza be a  márkaszervizbe!

 

Tisztíttassa gépjárműve klímaberendezését most akciós áron!

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei: Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik. 

 

Mit kínálnak Önnek márkaszervizeink az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört. A beavatkozáshoz semleges illatú vagy enyhén illatosított tisztítósprayk közül választhat.

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

 

 

POLLENSZŰRŐ-Csere 10% KEDVEZMÉNNYEL* 

 

 

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez? 

 

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől, és nem látják el feladatukat, sőt a klímaberenezés működésének hatékonyságát is rontják. A pollenszűrő csere tehát nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát. A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

Ne halogassa a cserét!

 

Tavaszi akciónkban 10% kedvezmény biztosítunk pollenszűrő cserére.

 

Az akciós ajánlat vonatkozik egyaránt a gyári - és multimárkás Eurorepar pollenszűrő cserére is, tehát az alkatrész- és munkadíjra. Ön dönt! A cseréhez választhat hagyományos vagy aktív szenes prémium pollenszűrőt is, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani.

Éljen a lehetőséggel!

 

KLÍMAKARBANTARTÁS ÉS -JAVÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL*

 

 

Egy berendezés akkor működik jól, akkor szolgál bennünket hibátlanul éveken keresztül, ha karbantartjuk. Nincs ez másképp autónk klímaberendezésével sem. Élvezze a klímaberendezés által biztosított hűvös levegőt nyáron és a párátlanított levegőt a hűvös időszakokban, és autózzon kényelmesen, biztonságban!

 

Éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal!

 

Az akció a klímagázfeltöltésre nem vonatkozik. Klímagázfeltöltésre kérjen személyre szabott ajánlatot márkaszervizétől!

 

Akciós ajánlatunkat csak márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani! 

CSOMAGTÉRHÁLÓK 15% KEDVEZMÉNNYEL:

 

Egyik legkedveltebb tartozékunk a csomagtérháló, mely megakadályozza, hogy a csomagtérben szállított kisebb tárgyak önálló életet éljenek. Praktikus, rugalmas, könnyen telepíthető. Használaton kívül, összehajtva a csomagtérben minimális helyet foglal.

 

Rugalmas méreteknek köszönhetően számos Peugeot járműben használható.

LEGJOBB ÁR:

Cikkszáma: 7568RJ

Akciós ár: 8.040 Ft* ( Peugeot 208, 408 )

Nem-akciós listaár: 9.460 Ft 

 

További ajánlatainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

 

CSOMAGTÉRRÖGZÍTŐ ÉKEK 15% KEDVEZMÉNNYEL:

 

Akciós ajánlatunk:

Fekete színű,  tépőzáras tapadású rögzítőelem, mellyel a csomagtartó szőnyegen az utazás alatt „vándorló” tárgyak kitámaszthatók, rögzíthetők. Megóvja a szállított tárgyat az ütközésektől.

Bármely modellhez, minden csomagtérszőnyeggel használható:

 

Cikkszáma: 9414EE

Akciós ára: 6.690 Ft * 

Nem-akciós listaára: 7.850 Ft

 

További praktikus tartozékainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

KISZÁLLATSZÁLLÍTÓ HORDOZHATÓ DOBOZOK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

 

Összehajtható fémszerkezetű, lágy, könnyen mosható, fekete színű bevonatos vászon mosható padlószőnyeggel. A vászonszerkezeten 4 rácsos nyílásból három nyitható csúszkák segítségével a szellőzés biztosítására.

 

Szállítódoboz 60x42x42 cm – max. 8 kg-os kisállat számára:

Cikkszáma: 1607076180

Akciós ára: 33.170 Ft * 

Nem-akciós listaára: 39.030 Ft

 

Szállítódoboz 40x30x30 cm – max. 6 kg-os kisállat számára:

Cikkszáma: 1607076080

Akciós ára: 26.170 Ft *

Nem-akciós listaára: 30.790 Ft 

 

A szállításhoz + 1 szíj tartozék is jár, mellyel a szállító eszköz vállra akasztva is vihető, illetve a jármű fejtámlájához rögzíthető.

 

 

CSOMAGTÉRTÁLCÁK 15%  KEDVEZMÉNNYEL*

 

A csomagtértálca különlegessége, hogy peremeinek köszönhetően a nyomot hagyó, csapadékos tárgyakról leváló szennyeződéstől megvédi a csomagteret. Egyszerűen ki – és behelyezhető, könnyen tisztítható. Csomagtértálcáink dombornyomott, márka és/vagy modell logoval díszített, az autó ergonómiájához jól illeszkedő, kiváló minőségű termékek.

 

LEGJOBB ÁR:

Peugeot 208 hőformázott csomagtértálca 40 mm magasított peremmel

Cikkszáma: 1648406680

Akciós ára: 12.790 Ft* ( Peugeot 208,408 )

Nem-akciós listaár: 15.040 Ft 

 

Minden Peugeot modellhez többféle típusú csomagtértálcát kínálunk.

 

További ajánlatainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

 

* Az ajánlatok 2024. április 16-tól 2024. június 15-ig érvényesek a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben. A gyári klímasprayvel végzett klímatisztítás szervizcsomag bármely autómárkára, viszont a pollenszűrőcserére és a klímajavítás és -karbantartásra vonatkozó 10% kedvezmény csak Peugeot márkára vehető igénybe. A pollenszűrő csere kedvezményt csak a klímatisztítás szervizcsomag egyidejű megvásárlása esetén biztosítjuk. A kedvezmény klímagáz feltöltésre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás feltételeiről Peugeot márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem vonhatók össze. A képek illusztrációk.