TOVÁBB A TARTALOMRA
ÚJ 408
ÚJ 408 PLUG-IN HYBRID 

ÚJ PEUGEOT 408 : Karakteres minden nézetből

Új, inspiráló Fastback karosszéria. A  PEUGEOT-i-Cockpit® legújabb generációjával.
A választás szabadságának köszönhetően benzin és plug-in hybrid Hatótávolság WLTP mérése folyamatban motorral is elérhető.

408 STÍLUS

HATÁROZOTT KIÁLLÁS

Az új PEUGEOT 408 feltűnő formáját az inspiráló és dinamikus Fastback hátsó kialakítás emeli ki. A modern elegancia jegyében megemelt hasmagasság és alacsonyabb tetővonal jellemzi, a sportos sziluettnek  és a lágy vonalaknak pedig kiváló aerodinamikai tulajdonságokat köszönhet.

EGYEDI HÁTSÓ RÉSZ

Meglepő a fordított kivágású hátsó lökhárító. Az Innovatív full LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető vagy 3D full LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető lámpák mintázata karmokra emlékeztet. A csomagtérajtó felső részén található két "macskafül" a légáramlást segíti, melyek optimális módon terelik a levegőt a hátsó spoiler felé.

ORRKIALAKÍTÁS

A megemelt sárvédők közé „ékelt” hosszú motorháztető elején a karosszériával azonos színű  hűtőrácsot Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető és az új PEUGEOT emblémát találjuk. A szemfogat idéző első menetfények körüli, dekoratív fekete légbeömlők még jobban kiemelik az orr robusztusságát.

EGYEDI FÉNYEK

Az ultrakompakt első lámpák futurisztikus stílusa kiváló láthatóságot és felismerhetőséget is biztosít az utakon. Az éjszakai vezetés még biztonságosabb a PEUGEOT Matrix LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető technológiának köszönhetően

ÚJ FELNIK

Az új PEUGEOT 408 biztosan áll a kerekein. A 17"-20" Felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető közötti könnyűfém felniket aerodinamikai betéttel szerelt változatban is kérheti. A 20”-os felni rendhagyó geometrikus dizájnnal készül,  ami álló helyzetben is remekül néz ki, de alacsony sebességnél izgalmas vizualitást nyújt.

 

MEGNÖVELT VÉDELEM

A biztonságérzetet növelő, a karosszéria oldalát és a kerékdobokat védő elemek, a masszív fekete hátsó lökhárítóban folytatódnak.

408 VEZETŐHELY

PEUGEOT i-Cockpit®

A legújabb generációs PEUGEOT i-Cockpit® kiváló minőségű ergonomiát és technológiát kínál, ami a kompakt kormánykeréknek, a 10" méretű 3D Felszereltségtől függően széria vagy opció. műszeregységnek és a 10"-os HD központi érintőkijelzőnek köszönhető. A vezetői pozíciót meghatározza a magasabb építés, amitől más szemszögből láthatja az utat.

KIMAGASLÓ KÉNYELEM

Mindegy, hogy elöl vagy hátul foglal helyet, az új PEUGEOT 408 mindenhol bőséges helyet kínál.

A központi konzolon számos tárolóhelyet használhat tárgyai és tartozékai elhelyezésére.

KONFIGURÁLHATÓ I-TOGGLE

Az új, teljes egészében konfigurálható PEUGEOT  i-Toggle Felszereltségtől függően széria, vagy nem rendelhető. Minden egyes i-toggle egy személyre szabható gyorsgomb, ahol egyetlen érintéssel elérhető az érintőképernyő bármely funkciója (célállomás, klímabeállítás, kedvenc kontakt, rádióállomás, stb.).  kapcsolók gyors hozzáférést biztosítanak a mindennapi funkciókhoz.

Az érntőképernyőn megjelenő elemeket pedig saját igényei szerint állíthatja be, amit elmenthet saját profiljában 8 profil állítható be .

NYUGODT LÉGKÖR

Tapasztalja meg a jó közérzet új definicióját az új PEUGEOT 408 fedélzetén: 
 

MINŐSÉGI UTASTÉR 

Élvezze a minőségi anyagokat, valamint a fűtöttOpcióként rendelhető , AGRNémet gerincegészségügyi minősítés.- Opcióként rendelhető minősítésű üléseket, melyhez masszázs funkcióFelszereltségi szinttől függően opcióként rendelhető  is elérhető, és a fűtött kormánykereketFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető..

KAPCSOLÓDÁS MINDENKINEK

Minden utas kihasználhatja a még jobb kapcsolódási funkciókat:
 

408 TECHNOLÓGIA

VEZETÉSI ASSZISZTENSEK  

Vezetőtámogató rendszerek teljes arzenálja növeli kényelmét és nyugalmát a volánnál:
 

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED   

A PEUGEOT i-Connect Advanced infotainment rendszer az okostelefonok és az autóipar tudásának legjavát kínálja:
 

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

HIBRID VAGY BENZIN

  • A plug-in hybridekkel alacsonyabb kibocsátás mellett bárhova eljuthat. 
  • A PureTech 130 EAT8 S&S benzinmotor egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és alacsony fogyasztást.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Kétféle Plug-In-Hybrid verzió érhető elHYBRID 225 e-EAT8 és a HYBRID 180 e-EAT8 - A fogyasztási és CO2 kibocsátási adatok még WLTP hitelesítés alatt állnak , melyek:
 

  • egy 81 kW elektromos motorból,
  • egy 8-sebességes e-EAT8 automata sebességváltóból 
  • és egy 180 lóerős (132 kW) PureTech, vagy egy 150 lóerős (110 kW) PureTech benzinmotorból állnak.
 

HATÓTÁV & TÖLTÉS

A tisztán elektromos hatótávolság WLTP hitelesítése folyamatban van.
 

Töltési idő teljesen lemerült akkumulátor eseténBecslés :
 

 

BENZINMOTOR

A PureTech 130 EAT88 sebességes automata váltó S&S benzinmotorhozÜzemanyag-fogyasztás és C0₂ kibocsátás WLTP mérése folyamatban. kormányra szerelt váltófüleket kínálunk a még jobb vezethetőség és hatékonyság érdekében. 

408 PLUG-IN HYBRID

REGENERATÍV FÉKEZÉS

Az akkumulátor részleges töltését lehetővé teszi a fékezés vagy lassítás során felszabaduló energia visszatáplálásaEz az energia egy belső égésű motornál általában elvész. . A BrakeEz a funkció lehetővé teszi, hogy a fékpedál érintése nélkül lassítson.  funkció segítségével ez még hatékonyabb lehet.

240-400 V LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR

Az akkumulátor kapacitása 12,4 kWhHatótávolság WLTP mérése folyamatban :

 

408 MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

Az új 408 rengeteg helyet kínál. 
 

Hossz :   4687 mm

Szélesség külső tükrök nélkül :  1848 mm

Magasság :   1486 mm

UTASTÉR MÉRETEI

Első sor 

  • Könyöknél mért szélesség :  1443 mm
  • Ülőlapi magasság :  891 mm  

 

Hátsó sor

  • Könyöknél mért szélesség : 1446 mm
  • Térdnél mért lábtér:  188 mm
  • Ülőlapi magasság : 850 mm
CSOMAGTÉR MÉRETE

Az új 408 bőséges, könnyen variálható csomagteret kínál. A motoros ajtót érintés nélkül is kinyithatjaFelszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető

JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.