Peugeot szűrő akció

A kiváló ár-érték arányú Eurorepar szűrőkra most további 5% akciós kedvezményt biztosítunk!

Az Eurorepar márkát a PSA mérnökei fejlesztették ki kifejezetten a 3 évnél idősebb Peugeot  járművekre és az európai autópiac gépjármű modelljeihez. Az Eurorepar termékek kiváló minőségűek, ugyanakkor alacsonyabb árúak. A kiváló minőséget a kiemelt gyártói jótállás garantálja!

Akciós alkatrészcsalád

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény:

Levegőszűrő

EUR PSA

00147

5%

Levegőszűrő

EUR Multi

00718

5%

Olajszűrő 

EUR PSA

00149

5%

Olajszűrő 

EUR Multi

00716

5%

Benzinszűrő

EUR PSA

00145

5%

Benzinszűrő

EUR Multi

00158

5%

Gázolajszűrő

EUR PSA

00148

5%

Gázolajszűrő

EUR Multi

00717

5%

Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)

EUR PSA

00146

5%

Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)

EUR Multi

00034

5%

 

Az Ön nagy előnye a kiváló ár mellett az, hogy a Peugeot  márkaszervizek az értékesített alkatrészekre garanciát vállalnak profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

A Peugeot a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre, és összesen 2 év jótállást biztosít az Eurorepar márkacsaládra!

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Peugeot  márkaszervizektől!

A független autójavítók szakmai műszaki oldalán regisztrált professzionális partereink számára meghirdetett akciónk 2020. szeptember 9. és október 25. érvényes

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html  

 

*Az akció 2020. 09.09.-től- 2020.10.25. között megrendelt Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.