MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZEKNEK

Peugeot Pro Service

Független Autójavító Partnereinknek ajánljuk

Ez az ajánlat Önnek szól, ha Önnek professzionális autójavító vállalkozása van és a Peugeot modelleken kívül más autómárkák karbantartásával és javításával is foglalkozik!

  • Tudta--e Ön, hogy a Peugeot alkatrész kínálatban a gyári családokon és a felújított-cseredarabos termékeken kívül megtalálja a PSA konszern új alkatrész márkáját, a multimárkás Eurorepar-t is, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb autóparkhoz fejlesztettek és teszteltek a PSA mérnökei?

Az Eurorepar márka kínálatából kiváló minőségű, de a gyárinál jóval kedvezőbb árú multimárkás autóalkatrészeket, tartozékokat és ápolási termékeket vásárolhat, mely termékek az  árérzékenyebb és/vagy több éves autóval rendelkező ügyfelei számára jelenthetnek minőségi megoldást. Több, mint 12000 cikkszámból válogathat!

Hogyan adhatja le megrendelését?

Lépjen be a kifejezetten a független autójavító szervizek számára létrehozott speciális műszaki oldalunkat a Public Servicebox-ra, és regisztráljon!

A regisztráció csakis előnyökkel jár vállalkozása számára. Miért? Mert:

az műszaki alkatrész katalógushoz ingyenes, korlátlan
hozzáférést biztosítunk, nem kell érte fizetnie,

lehetősége van a gyártói műszaki dokumentáció
előfizetésére
, mely tartalmaz többek között:

- javítási eljárásokat,
- kapcsolási rajzokat,
- normaidő táblázatokat

a személyre szabott vásárlási kondíciókat személyesen
egyeztetheti az Ön által választott, és az Ön
kiszolgálását biztosító Peugeot Márkaszervizünkkel.

Regisztráljon még ma néhány kattintással!

Milyen további előnyöket jelent a regisztráció?

  • Azonnali értesítést küldünk minden gyári- és és a multimárkás Eurorepar alkatrész valamint tartozék és ápolószer akciókról, így akkor is tudni fog az akciókról, ha a felületet nem használja napi szinten.
  • Elsők között értesítjük a PSA konszern új alkatrész centrumának indításáról, mely a Budapest és környéki autójavító szervizek számára napi 2 rendelési és kiszállítási lehetőséget kínál majd a gyári, és multimárkás Eurorepar alkatrészekből! Indulás hamarosan!

Nincs mit mérlegelnie, regisztráljon és szerezze be alkatrészeit gyorsan, jó áron!Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés