Peugeot városi és kompakt modellek

/image/87/9/peugeot-208-1902hm229.631879.jpg

Reggelente munkába jár, szívesen elugrik vásárolni, rendszeresen találkozik a barátaival? A Peugeot városi kisautóival bármely helyzetben fürgén és gond nélkül utat és parkolóhelyet talál a város dzsungelében.
Ezeket a modelleket kifejezetten a modern városi élethez fejlesztettük ki. Magukon viselik a Peugeot autók könnyen felismerhető stílusát és egyéniségét.
Ésszerű egyensúlyt teremtenek a kompakt méretek, a kicsi fogyasztás és a Peugeot fejlesztéseinek legjava között. A Park Assist technika, az automatikus vészfékezés és a tolatókamera hasznos segítséget nyújthat a mindennapokban a zsúfolt belvárosi utcákon.

208

Új Peugeot 208

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és izmos. A szélesebb hűtőmaszk pedig  teljesen belesimul a lökhárítóba. Az első rész meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé.

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

A PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit.

308

Új Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a vadonatúj szemmagasságban elhelyezett digitális műszercsoport és az új érintőképernyő segítségével.

308 SW

/image/68/7/header-0-peugeot-308sw-2006ns-120-fr.685687.jpg

Szépen ívelt, nyúlánk vonalaival az új PEUGEOT 308 SW családi kombi egy teljesen új világ felfedezésére csábít. A nagy csomagtartó pillanatok alatt átalakítható: a lehajtható Magic Flat üléspad jóvoltából sík padlófelület és még nagyobb rakodótér áll rendelkezésre.