Peugeot városi és kompakt modellek

/image/87/9/peugeot-208-1902hm229.631879.jpg

Reggelente munkába jár, szívesen elugrik vásárolni, rendszeresen találkozik a barátaival? A Peugeot városi kisautóival bármely helyzetben fürgén és gond nélkül utat és parkolóhelyet talál a város dzsungelében.
Ezeket a modelleket kifejezetten a modern városi élethez fejlesztettük ki. Magukon viselik a Peugeot autók könnyen felismerhető stílusát és egyéniségét.
Ésszerű egyensúlyt teremtenek a kompakt méretek, a kicsi fogyasztás és a Peugeot fejlesztéseinek legjava között. A Park Assist technika, az automatikus vészfékezés és a tolatókamera hasznos segítséget nyújthat a mindennapokban a zsúfolt belvárosi utcákon.

208

PEUGEOT 208

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és izmos. A szélesebb hűtőmaszk pedig  teljesen belesimul a lökhárítóba. Az első rész meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé.

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

A PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit.

308

Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a vadonatúj szemmagasságban elhelyezett digitális műszercsoport és az új érintőképernyő segítségével. Plug-in Hybrid, Dízel és Benzines kivitelben is elérhető.

308 SW

/image/45/7/peugeot-308swphev-2106styp-011-ndp.814457.jpg

Felejtse el a sztereotípiákat és élvezzen ki minden pillanatot az új PEUGEOT 308 SW volánja mögött. Merítsen ihletet az autó különleges stílusából és az új technológiai megoldások nyújtotta lehetőségekből. 

A "Választás szabadsága" nálunk azt jelenti, hogy az új PEUGEOT 308 SW kombit hatékony benzin, dízel és plug-in hibrid meghajtással is választhatja.