DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

/image/42/2/bonus-p21-inter-gtline-modele.570422.jpg
A PEUGEOT online szolgáltatásai segítségével útjai még biztonságosabbak lesznek, ebben segítenek a fedélzeti rendszeren futó alkalmazások, az utastéri funkciók és az okostelefonra telepíthető applikációk.
Peugeot Connect SOS

PEUGEOT CONNECT SOS 

Amikor minden másodperc számít, a PEUGEOT Connect SOS! szolgáltatásával nyugodtan számolhat. Ez az egyik legnagyobb európai vészhívó rendszer, amelyet egy gombnyomással elérhet. Baleset esetén pedig -  súlyosságától függően - automatikusan elindítja a hívást, és elküldi a jármű helyzetét. 
Navigáció

VALÓS IDEJŰ NAVIGÁCIÓ A TOMTOM-TÓL

Fedezze fel az utazás új lehetőségeit a PEUGEOT segítségével: valós idejű adatokon nyugvó 3D navigáció, traffipax figyelmeztetés és más online szolgáltatások.

/image/35/1/peugeot-508-2018-412-fr.639351.jpg

BLUETOOTH®

A Bluetooth® segítségével telefonját biztonságogsan használhatja. A fedélzeti rendszeren keresztül tudja hívásait indítani és fogadni, továbbá a tárolt zenéket is hallgathatja.

MyPeugeot alkalmazás

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

Az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat autójával. Láthatja az aktuális állapotát, segítséget kérhet, és más hasznos funkciókat  is használhat.

/image/47/0/peugeot-208-2019-346-fr.611470.jpg

E-TÁVVEZÉRLÉS

Vezérelje a töltést, és állítsa be az utastér hőmérsékletét még indulás előtt a MyPeugeot alkalmazáson keresztül. 
 

/image/87/0/peugeot-2008-2019-141-fr.638870.jpg

TÉRKÉPFRISSÍTÉS

A navigációs rendszert érdemes évente frissíteni, hogy mindig a legjobb útvonalakat ajánlja. Ezért a PEUGEOT rendszeresen kínál térképfrissítéseket autójához.

/image/17/0/peugeot-5008-2016-349-fr.701170.jpg

MIRROR SCREEN

A legnépszerűbb telefonos alkalmazásokat autója érintőképernyőjén keresztül kényelmesen használhatja a Mirror Screen® funkció segítségével. A rendszer kompatibilis az Apple CarPlay™ és az Android Auto alkalmazásokkal. 

Jogi megjegyzés

Az alábbi listában megjelölt digitális szolgáltatások csak azon gépjárművek esetén érhetőek el, amelyekbe az adott felszereltség/tartozék a megrendelés, majd gyártás során – szériatartozékként, illetve felár ellenében elérhető opcióként  – beépítésre került. Az ingyenesen biztosított frissítések (így különösen térkép, telematikai rendszer frissítései) kizárólag abban az esetben térítésmentesek, amennyiben azt az Ügyfél önállóan végzi el. Az Ügyfél ezen frissítések esetén is igénybe veheti márkaszerviz segítségét, ez esetben ennek elvégzéséért a márkaszerviz munkadíjat számíthat fel.

A frissítéssel érintett digitális szolgáltatás megnevezése Kap-e értesítést az ügyfél a frissítésről? Ingyenes-e a frissítés? Van-e egyéb feltétele a frissítésnek? (pl. regisztráció, előfizetés) Megjegyzés
Gépjármű biztonságos működését érintő frissítések, gyártó által előírt megelőző beavatkozások  a beavatkozás jellegétől függően erről külön értesítést kap az Ügyfél vagy a márkaszerviznél tett látogatása során kaphat erről tájékoztatást IGEN, időkorlát nélkül NINCS  
Hibajelenségek kapcsán végzett szoftverfrissítések NEM (a szoftverfrissítés szükségessége a hibafeltárás során azonosítható) A Gépjármű garancia időszaka alatt ingyenes, ezt követően fizetős javításként kerül elvégzésre NINCS Az Ügyfélnek a hibajelenség észlelését követően be kell vinnie a Gépjárművet a márkaszerviz hálózat valamely tagjához, megjelölve a hibát
Telematikai rendszer frissítése (új Peugeot modellek, kivéve új 308) NEM IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS A telematikai rendszer frissítését a https://www.peugeot.hu/terkepfrissites.html oldalon érheti el, de a rendszer frissítése céljából  márkaszervizeinkhez is fordulhat, ez esetben a szolgáltatás munkadíj ellenében kerül elvégzésre. 
Telematikai rendszer frissítése (Új Peugeot 308) IGEN (az autó felajánlja a frissítést, melyet a beépített SIM kártya segítségével tölt le) IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS  
Gyárilag beépített navigációhoz tartozó térképfrissítések (új Peugeot modellek, kivéve új Peugeot 308 és Boxer) NEM IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS, ugyanakkor a valós idejű útvonaltervezés és forgalmi adatok elérése az "Connected Navigation Plus csomag" segítségével valósulhat meg, mely a garancia kezdetétől számított 3 évig díjmentes, utána viszont előfizetési díjhoz kötött.  A navigációs rendszert opcióként tudja az Ügyfél az autóhoz megrendelni, amennyiben a felszereltségi listán az elérhető. 
Gyárilag beépített navigációhoz tartozó térképfrissítések (Új Peugeot 308) IGEN (az autó felajánlja a frissítést, melyet a beépített SIM kártya segítségével tölt le) IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS, ugyanakkor a valós idejű útvonaltervezés és forgalmi adatok elérése az "Connected Navigation Plus csomag" segítségével valósulhat meg, mely a garancia kezdetétől számított 3 évig díjmentes, utána viszont előfizetési díjhoz kötött.  A navigációs rendszert opcióként tudja az Ügyfél az autóhoz megrendelni, amennyiben a felszereltségi listán az elérhető. 
Gyárilag beépített navigációhoz tartozó térképfrissítések (Peugeot Boxer) NEM NEM, a frissítés térítés ellenében történik a TomTom weboldalán keresztül. NINCS A navigációs rendszert opcióként tudja az Ügyfél az autóhoz megrendelni, amennyiben a felszereltségi listán az elérhető. 
Telefonos applikáció
(MyPeugeot)
IGEN, a Google Play és az Apple App Store jelzi ha új frissítés érhető el. Esetenként az alkalmazás is kérheti a szoftverfrissítést. IGEN, időkorlát nélkül IGEN, az alkalmazás használatához regisztráció szükséges.  
e-Távvezérlés funkció IGEN, a frissítése a márkaalkalmazással együtt történik, melyhez a Google Play és az Apple App Store jelzi, ha új frissítés érhető el. Esetenként az alkalmazás is kérheti a szoftverfrissítést. IGEN, időkorlát nélkül IGEN, a funkció használatához regisztráció szükséges. Kizárólag Plug-in Hybrid és Elektromos modellek esetén.