TOVÁBB A TARTALOMRA
e-RIFTER
Peugeot e-Rifter, 100% Elektromos
FELISMERHETŐ PEUGEOT STÍLUS

 

Az új 100%-ban elektromos PEUGEOT e-RIFTER egyszerre elegáns és robusztus kialakításával a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket hordoz, miközben kényelmesen vezethető a városban. 

STÍLUS KOMPROMISSZUM NÉLKÜL

Az első fényszórókat LED-es nappali menetfénnyel is elláttukFelszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető , mely a függőleges hűtőráccsal együtt kiemeli a modell kiegyensúlyozott, kompakt és dinamikus sziluettjét.

 

FELTŰNŐ KARAKTER

Az új PEUGEOT e-RIFTER azonnal felismerhető az elegáns megjelenéséről melyet a hátfalon megjelenő "e-Rifter" felirat és a bal hátsó sárvédőre szerelt töltőnyílás tesz teljessé.

A modell harmonikus megjelenéséhez hozzájárul a masszív, kompakt kialakítás, a magas és rövid motorháztető, az ideális tengelytáv és a megemelt hasmagasság is, melyet a 17"-os kerekekA GT felszereltséghez széria.  és az oldalsó és hátsó betétek tesznek teljessé. 

ELEGÁNS RÉSZLETEK

 

INTELLIGENCIA A NAGYOBB KÉNYELEMÉRT
Az új e-RIFTER egyterű 5 és 7 személyes kivitelben érhető el, melyet igényei szerint Rövid (4.40 m) vagy Hosszú (4.75 m) tengelytávú kivitelben is kérhet. Az utastér második sorában 2:1 arányban dönthető üléseketFelszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető.  vagy 3 önálló üléstFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  talál, míg a harmadik sorban két utas tud helyet foglalni. Az ülések kiszerelésével vagy előrehajtásával egyszerűen variálhatja az utasteret, így a csomagtér mérete 775-3500 liter között variálható, míg az 5 személyes hosszú kivitel, akár 4 000 literes csomagteret kínálL1 (Standard): 775-3500 liter (ha minden ülést lehajtott) L2 (Hosszú): 1050-4000 liter (ha minden ülést lehajtott) .
PEUGEOT i-COCKPIT® FOLYAMATOS e-VOLUCIÓ

A PEUGEOT  i-Cockpit®, mely a kompakt kormányból, megemelt műszeregységből és a nagyméretű 8"-os érintőkijelzőbőlFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető  áll, immár két kijelzőt tartalmaz, melyek a tisztán elektromos meghajtáshoz szükséges információkat jelenítik meg. Az alapáras analóg műszercsoport a következő elemekkel szereltük fel:

 

 • Fogyasztásmérő, mely az aktuális energiafelhasználást méri (ECO, ideális fogyasztás vagy POWER, nagyobb teljesítmény) vagy  a visszatáplálás mértékét (CHARGE)
 • A kiegészítő rendszerek (fűtés, légkondicináló) fogyasztását mérő kijelző
 • Az akkumulátor tölöttségét jelző műszer
 • Színes kijelző, mely az energiaáramlást, a töltéstValós idejű vagy késleltetett , a fedélzeti számítógép adatait és a hatótávot mutatja.

 

 

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG
 • Opcióként digitális műszeregységet is választhat az egyterűek piacán elsőként. A 10"-os HD felbontású kijelző tökéletesen illeszkedik a műszerfalba.
 • Az információk megjelenítéséhez a PEUGEOT legújabb grafikai elemeit használjuk, így teljesen személyre szabhatja a kijelzőt.
 • Ezeket a kormányra helyezett gombbal tudja változtatni, így a képernyőn megjelenhet a navigációs térkép, az elektromos hajtás állapotjelzője vagy akár a vezetéstámogató rendszerek információi is.  
ÉRINTŐKIJELZŐ

A nagyméretű 8"-os érintőképernyőnOpcióként rendelhető elérheti az "Elektromos" menüt*, ahol:

 

 • követheti az energiaáramlást 
 • megnézheti a fogyasztási statisztikákat
 • időzítheti a töltési folyamatot

 

Továbbá kihasználhatja a Mirror ScreenCsak az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM tanúsított alkalmazások működnek álló helyzetben és vezetés közben. Vezetéskor az érintett alkalmazások bizonyos funkciói le lesznek tiltva. Bizonyos tartalmakhoz, amelyek okostelefonnal ingyenesen elérhetők, előfizetésre lehet szüksége az azzal egyenértékű Android AutoTM vagy Apple CarPlayTM alkalmazás esetén. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (Android okostelefonokhoz) vagy az Apple CarPlayTM (iOS okostelefonokhoz) segítségével érhető el.  képernyőtükrözés előnyeit a kompatibilis applikációk segítségével. 

 

* Az Elektromos menü aktiválásához a feláras opcióként rendelhető Navigációs rendszer szükséges. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

ÚJ VÁLTÓ ÉS ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

Az új "e-Toggle" irányválasztó  segítségével könnyen kapcsolhatja a különböző fokozatokat. A középső konzolon aktiválhatja a "Brake" üzemmódot, mely fokozott fékerőt és több energia visszatermelést biztosít a gázpedál felengedésével párhuzamosan.

Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWERECO: Optimalizálha az energiafogyasztást a nagyobb hatótáv érdekében - NORMAL: kiegyensúlyozott energiagazdálkodás a mindennapokra - POWER: Legnagyobb teljesítményt nyújtja. . A szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat. A praktikumot pedig az indukciós töltővelVezeték nélküli töltési megoldás Qi kompatibilis eszközöknek.  szerelt telefontartó erősíti.

KÉNYELEM
Helyezkedjen el az új PEUGEOT e-RIFTER volánja mögött, és élvezze a tökéletes üléspozíciót és a minőségi ergonomikus ülések kényelmét.

Adja hozzá a csendes működést, amitől az egész kabin a béke szigetévé változik
ZÉNITH® TETŐ
Az elektromos sötétítővel és LED-esLED: 100%-ban fénydiódák biztosította világítás  hangulatvilágítással ellátott Zénith® tetőFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető. Csak a Rövid változathoz  a jobb fényviszonyokon kívül – a tető középvonalában húzódó tárolórendszer, a tetőcsomagtartó és az első ülések fölötti tetőpolc jóvoltából – extra tárolóhelyeket is kínál.
TÁROLÓHELYEK

Tárolóhelyekben sem ismer lehetetlent a modell. Első és hátsó ajtózsebek, középkonzol, padlóban kialakított tároló...  ezek összméreteAkár 186 l, ebből 92 l a Zénith® tető jóvoltából kategóriarekordnak számít.

A megszokottnál több, nagyobb és könnyebben hozzáférhető tárolóhely úgy lett kialakítva, hogy minden tárgynak megleljük a helyét.

TECHNOLÓGIA

PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZEREK

A különböző parkolássegítő rendszereknek köszönhetően, a PEUGEOT e-RIFTER-rel gyerekjáték a parkolás:

 

 

Minden helyzetre fel van készülve;

VEZETÉSTÁMOGATÁS

A PEUGEOT vezetéstámogató rendszereivel könnyebb, nyugodtabb és biztonságosabb a közlekedés.

GRIP CONTROL

Az Advanced Grip ControlVáltozattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés  továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszer minden igényhez alkalmazkodik. A középkonzolon elhelyezett forgókapcsolóval a különböző tapadási feltételeknek megfelelően 5 üzemmód közül választhat (Normál, Havas út, Terep, Homok, ESP OFF). 

LEJTMENET VEZÉRLÉS

Az Advanced Grip ControlFelszereltségtől függően opció vagy nem rendelhető  lejtmenet-szabályozóHADC: Hill Assistant Descent Control  funkciója meredek lejtőn is alacsony szinten tartja a gépkocsi sebességét. A vezető így a kormányzásra összpontosíthat, nagyobb biztonságban és kényelemben van része, és jobban az ellenőrzése alatt tudja tartani az autót. 
VEZETÉSI MÓDOK

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál (80 kW, 210 Nm): optimális a mindennapos használathoz
 • Power (100 kW, 260 Nm):  növeli a a teljesítményt, amikor többen ülnek az autóban vagy nehéz tárgyakat szállít
FÉKEZÉSI MÓDOK

A vezető a „Brake” funkció (erősebb motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

 

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozotta Brake funkció aktiválásával : egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.
MŰSZAKI ADATOK
ELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW-os (136 LE) elektromotor hangtalan működésének köszönhetően teljes csönd és kényelem várja.

 

A 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomaték pedig az intenzív vezetési élményről gondoskodik.

 
MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A MyPeugeot® alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

 • Hatótávolság
 • Leállításkor elérhető hatótávolság
 • Fogyasztási statisztikák
 • A töltés indítása, leállítása és programozása*
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása*

 

* Az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: e-Távvezérlés) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

 
RÉSZLETEK
MÉRETEK
KÜLSŐ MÉRETEK
 • Hossz :  4 403 mm (Rövid) - 4 753 mm (Hosszú)
 • SzélességTükrök nélkül :  1 553 mm
 • Magasság :  1 878 mm (Rövid) - 1 882mm (Hosszú)
BELSŐ MÉRETEK

RÖVID

Első sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1473 mm
 • Ülőlapi magasság : 983/1008 

 

Második sor 

 • Könyöknél mért szélesség : 1465 mm
 • Térdnél mért lábtér : 240 mm

 

Harmadik sor 

 • Könyöknél mért szélesség : 1200 mm
 • Ülőlapi magasság : 856 mm
CSOMAGTÉR
A csomagtér mérete 775-3500 liter között variálható
Az 5 személyes hosszú kivitel akár 4000 literre bővíthető
ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT e-Rifter katalógusában.
 • Tartozék katalógus letöltése
JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.