21. századi szolgáltatások

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

Ismerje meg azokat a digitális kényelmi szolgáltatásokat, amelyeket Peugeot gépjármű-tulajdonosoknak kínálunk! Fejlesztéseinkben kiemelt figyelmet kapnak azok a praktikus, modern technológiai eszközök és platformok, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen tárolhatók a gépjárművel kapcsolatos információk, gyors és hatékony támogatást nyújtanak, ugyanakkor 21. századi színvonalon biztosítják az ügyfelek és a márkaszerviz közötti interaktív kapcsolatot és kényelmet.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

  

 

INTERAKTÍV IDŐPONTFOGLALÁS

Egy kattintással lekérdezheti a Peugeot márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. A márkaszerviz munkafelvételi naplójába azonnal betöltődnek az adatok: modell, motorizáció, kilométeróra-állás, a választott szolgáltatások, ügyfél-adatok és egyéni igények, melyekről Ön azonnal visszaigazolást kap.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

 

FLOTTAPARTNEREKNEK

Flottát üzemeltető céges ügyfeleinknek – egyedi belépési azonosítóval, automatikus kitöltés funkcióval, és vállalati igényekre szabott szolgáltatáskínálattal – szupergyors változatban.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

SZERVIZDÍJ-KALKULÁTOR

A műszaki platformmal interaktív összeköttetésben lévő, intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és a motorizáció vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja az Ön által kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét, sőt bizonyos műveleteknél több javaslatból is választhat. Amennyiben az árkalkuláció megfelel az igényeinek, azonnal foglalhat időpontot, és márkaszervizétől azonnal visszaigazolást kap!

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

  

 

 

VIDEÓS AUTÓDIAGNOSZTIKA

Ezt az új, interaktív szolgáltatást a szervizelés alatt álló gépjárművön az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt! A vezető szerelő videofilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készített árajánlattal együtt. Ön egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba.

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

  

 

 

INGYENES MÁRKAALKALMAZÁS1

A My Peugeot-ban egy helyen és könnyen tárolhatja az autója szerviznaplóját, műszaki adatait és a parkolási emlékeztetőt. Nemcsak a fogyasztási adatokat és a karbantartási műveleteket követi az applikáció, de kényelmi digitális megoldásokat és közvetlen márkaszerviz-kapcsolatot is biztosít Önnek, valamint a kezelési útmutatóhoz is pillanatok alatt hozzáférhet elektronikus formában.

Ha pedig azonnali működési útmutatóra lenne szüksége, akkor nyissa meg a My Peugeot alkalmazáson belül a Scan My Peugeot alkalmazást, irányítsa telefonját a jármű azon részére, amelynek működtetéséhez útmutatóra lenne szükség, és a kiterjesztett valóság segítségével máris megkapja a választ!

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

  

   

  

CHECKVIN SZOLGÁLTATÁS

Saját maga is ellenőrizheti, hogy gépjárműve érintett-e a gyártó biztonsági vagy modernizációs visszahívási kampányaiban!

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

  

 

TÉRKÉPFRISSÍTÉS1
MINDIG NAPRAKÉSZEN

A gyárilag beépített navigációhoz ingyenes (néhány esetben maximum évi 2 alkalommal 5 éven keresztül) térképfrissítést biztosítunk. Térképe mindig naprakész lesz!

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

 

 

 

ASSISTANCE

Autómentést, 45 percen belüli segítségnyújtást, ingyenes szállást, ingyenes cseregépjárművet, az ingyenes hazautaztatás lehetőségét nyújtja a Peugeot gépjármű-tulajdonosok számára a szerződéses jótállással biztosított időszakban.

Peugeot 21. századi szolgáltatások

 

  

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK1
Rugalmas kondíciókkal, az Ön igényei szerint

A Peugeot szervizszolgáltatási szerződéseivel továbbra sem kell aggódnia az előre nem tervezhető költségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia. Válassza az Ön számára ideális szolgáltatásszintet!

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

PEUGEOT CASCO +

Élvezze a magas színvonalú szolgáltatásokat a Peugeot Casco+ egyedi feltételeinek köszönhetően, többek között:

- vételár-biztosítási fedezet avagy újérték térítés, amely alapján autója egyéves koráig, ellopás vagy totálkáros töréskár esetén a gépjármű értékcsökkenése megtérítésre kerül.

- önrészmentes üvegcsere: az első évben a szélvédő repedése esetén a gyári üvegre cseréléskor nem alkalmazunk önrészt.

- 100%-ig megemelt javíthatósági határ: ez alapján akár az autó kárkori értékének 100%-ig javítható marad az autó.

- 6 év avulásmentesség: a casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréje esetén.

- önrészfelezés: személygépjárműve 4 éves koráig. Állattal való ütközés, Rongáláskár vagy Töréskár esetén.

- autómentési fedezet: akár 300 000 Ft értékhatárig az indokolt gépjárműmentési és szállítási költségek térítése.

- csereautó: a javítás idejére, akár 6 napra, napi 6000 ft értékben.

- aktív kárrendezés.

Az árakról és a pontos feltételekről, kérjük, tájékozódjon márkakereskedéseinkben, márkaszervizeinkben!

Peugeot 21. századi szolgáltatásokí

 

 

  

PEUGEOT GYÁRI TARTOZÉKOK1

Gyári tartozékok széles választékából válogathat. Nézze meg tartozék videofilmjeinket, és merítsen ihletet! Érezze magát mindig kényelemben és stílusosan az úton.

1 Jelen oldal a Peugeot hivatalos magyarországi márkaszerviz-hálózata által kínált és elérhető vevőszolgálati szolgáltatások kiemelt értékű ügyfélelőnyeinek rövid bemutatására szolgál. A szolgáltatások egy része ingyenes, más részük díjköteles – az ügyfél által szabadon választható. A szolgáltatások egy része, illetve bizonyos applikációk nem alkalmazhatók minden Peugeot modellre. Kérjük, döntése előtt konzultáljon márkakereskedőinkkel és márkaszervizeinkkel. A digitális szolgáltatások igénybevételéhez az ügyfélnek rendelkeznie kell internet-kapcsolattal és a megfelelő digitális eszközzel. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. Részletes, pontos tájékoztatást a Peugeot márkakereskedésekben kérhet, valamint egyes szolgáltatások mellett elhelyezett gombra/linkre kattintva a szolgáltatást részletesen bemutató oldalon tájékozódhat. A szolgáltatások igénybevételi feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A Peugeot Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt, mely az általa kiadott Általános Szerződési Feltételek dokumentumban, a Szerződési Feltételek Kiegészítés dokumentumban és a Peugeot Casco+ Különös Feltételek dokumentumban meghatározott feltételekkel biztosítja a szolgáltatást.

Oldal érvényes: 2021. június 21-től visszavonásig.