Akkumulátor akció

Peugeot B2B akkumulátor akció

Peugeot márkaszervizeinkben hagyományos és Stop & Start rendszerű akkumulátorok széles választékából vásárolhat. Most a szakmai partnerkedvezményen* felül:

 

  • 5% kedvezménnyel vásárolhat gyári akkumulátorokat (00361 számú család), vagy
  • válogathat a Stellantis autógyártó konszern pénztárcsabarát Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Akciónk: 2021. október 01. és 2021. október 31. között érvényes*.

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat!  https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

  
 

*Az akciós kedvezmény az eredeti gyári Peugeot és alkatrészcsaládra érvényes a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén 2021. október 1-től október 31-ig a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A szakmai partnerkedvezményt a márkaszerviz csak professzionális autójavítóknak biztosítja. A kedvezmény biztosítása és annak mértéke a márkaszerviz és a partner üzletkötői megállapodásától függ. A kedvezmény más  akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.