e-Távvezérlés

/image/21/2/image-e-control-remote.603847.18.701212.jpg

Irányítsa autója töltését és az utastér hőmérsékletét távolról
a MyPeugeot alkalmazás segítségével
.

Tájékoztatjuk, hogy egyes modelleknél bizonyos, alább bemutatott funkciók csak feláras opcióként rendelhető felszereltség esetén érhetők el. Kérje márkakereskedője segítségét!*

/image/20/8/home.701208.png
KÖVESSE FIGYELEMMEL AUTÓJA TÖLTÖTTSÉGÉT 

Nézze meg elektromos vagy plug-in hybrid Peugeot-ja aktuális hatótávolságát a MyPeugeot alkalmazásban. Továbbá ellenőrizheti, hogy autója megfelelően csatlakozik-e a töltőponthoz.


TÁVOLRÓL IRÁNYÍTHATJA A TÖLTÉST

Amint autója csatlakozik egy töltőponthoz, irányítani tudja a töltési folyamatot okostelefonja segítségével. Bármikor elindíthatja, leállíthatja a töltést, továbbá beprogramozhatja annak kezdetét és végét is. Figyelemmel kísérheti a töltés sebességét és a teljes feltöltésig szükséges időt. Ha a folyamat váratlanul megszakad, arról figyelmeztetést küld a MyPeugeot rendszere, de jelzi ha elérte az akkumulátor maximáilis kapacitását

/image/20/9/charge.701209.png

/image/21/0/clim.701210.pngELŐRE BEÁLLÍTHATJA AZ UTASTÉR HŐMÉRSÉKLETÉT 

Élvezze a kényelmes és tökéletes hőmérsékletet minden induláskor. A MyPeugeot segítségével okostelefonjáról előmelegítheti vagy előhűtheti az utasteret, akár tölti az autóját, akár nem. Ha épp csatlakozik a hálózathoz, akkor ez nem befolyásolja az akkumulátor töltöttségét, így növelni tudja autója hatótávolságát. Az e-Távvezérlés szolgáltatással be is programozhatja az utastér előkondicionálását, hogy minden induláskor kellemes hőmérséklet várja az időjárástól függetlenül.

/image/21/1/mypeugeot-icon-app.701211.png

Az e-Távvezérlés szollgáltatása csak a MyPeugeot alkalmazáson keresztül használható. 
Tudjon meg többet>

* Bizonyos modelleknél az e-Távvezérlés funkció csak abban az esetben érhető el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel (más néven BTA egységgel). További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!