TOVÁBB A TARTALOMRA
e-TRAVELLER

Elektromos Peugeot e-Traveller

 

 

DESIGN
Az utazóautók új generációja

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller még jobban kiemeli a modell erősségeit.

A PEUGEOT e-Traveller három különböző hosszal készül, míg a magas szintű variálhatóságnak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít 5-8 személynek. A csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 személlyel akár 3000 liternyi csomagot  is befogadhat.

 

A PEUGEOT e-Traveller egy meghívás, hogy induljon útnak!

ORRKIALAKÍTÁS

A függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórókFelszereltségtől függően széria vagy opció  erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT e-Traveller számára.

 

KÉTRÉSZES PANORÁMATETŐ

A külön-külön árnyékolható két tetőablaknakFelszereltségtől függően opció vagy nem rendelhető.  köszönhetően az utastér páratlanul világos, és az ég is velünk utazik. A multifunkcionális tető LED-es hangulatvilágításaCsak Allure változathoz érhető el, panorámatető esetén  és az ülésenként elhelyezett olvasólámpák mind-mind az utasok jó közérzetét szolgálja.

A tökéletes kényelem érdekében a PEUGEOT e-Traveller kisbusz háromzónás légkondicionáló berendezései (a szegmensben egyedülálló) szellőzőktől független finombefúvással rendelkezik.

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS

Az automatikusan nyíló jobb- és baloldali elektromos tolóajtóVáltozattól függően széria vagy opció  révén a PEUGEOT e-Traveller ajtói érintés nélkül nyithatók, zárhatók.

A berendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen, a hátsó lökhárító alá célzott lábmozdulattal nyitni és zárni lehessen az ajtókat. Elég ha a nálunk van az elektromos kulcs.

NYITHATÓ HÁTSÓ ABLAK ÉS A CSOMAGTÉR

Ha szűk helyen parkolunk, és nem tudjuk kinyitni a csomagtérajtót, a csomagtartó a nyitható hátsó ablakonVáltozattól függően széria vagy opció  keresztül is elérhető.

 

A harmadik üléssor lehajtásával a csomagtér térfogata akár 1 350 literesre bővíthető. Ha pedig kivesszük ezeket az üléseket, a csomagtér akár 1 978 literesre növelhető. A második üléssor kivételével pedig akár 3 397 literesreVDA szabvány szerint, támlamagasságig mért értékek, L3 hosszúsághoz .

 

És ez még nem minden: a PEUGEOT e-Travellerben az első utasülés háttámlájának ledöntésével akár 3,50 m hosszú tárgyat is szállíthatunk. 

ELEKTROMOS KARAKTER

VEZETŐHELY
OKOS ÉS KÉNYELMES

A PEUGEOT e-Traveller utasterének minden részlete az utazás kényelmét szolgálja.

Foglaljon helyet a fedélzeten: a letisztult és modern vezetőhely kialakításához elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket használtak fel. Az ergonomikus kezelőszervek, mint  a 7" érintőképernyőVáltozattól függően széria vagy opciós  mindig szem előtt vannak. 

 

A műszeregység és az érintőképernyő is teljesen az elektromos világhoz igazodik, így könnyedén követheti az energiafelhasználás folyamatát is.

 

e-VOLUCIÓS i-COCKPIT

A PEUGEOT e-Traveller új, 3,5" méretű színes műszeregységén a vezetéshez szükséges információkat láthatja, mint a megtehető hatótávolság  vagy az aktuális energia felhasználásCHARGE: Részleges energiatermelés az akkumulátorba. ECO: Optimális energiafogyasztás. POWER: Maximális teljesítmény . 

 

Az e-Toggle irányválasztó segítségével tudja az elektromos automata sebességváltót kezelni. Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWERECO: az akkumulátor energiájának legoptimálisabb felhasználása. NORMAL: kényelemre hangolva POWER: Teljesítményre optimalizált üzemmód, nehezebb terhek szállításához. . A szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat.

NYUGODT UTAZÁSOK

Útjai még egyszerűbbek lesznek a 3D navigációnak köszönhetően. A rendszerhez elérhetőek a PEUGEOT online szolgáltatásai, mint az elő forgalmi adatokon alapuló navigáció és a traffipax szolgáltatás, melyeket a TomTom szolgáltatA TomTom szolgáltatásai valós időben jelenít meg információkat: valós idejű forgalmi adatok, benzinkutak, időjárás, helyi keresés és traffipax figyelmeztetés (utóbbi az adott ország szabályozói környezetétől függ). A szolgáltatások előfizetése az első 3 éves időszakra díjmentes, mely késúbb díj ellenében újítható meg.  .

A 7" képernyőnVáltozattól függően széria, opció vagy nem rendelhető  a Mirror Screen funkció segítségével elérhető az Apple CarPlayTM  és az Android AutoA szériában kínált Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén) és az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlay™ vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál. .

Alakíthatóság, még nagyobb rugalmasság

A háromféle hosszal rendelhető PEUGEOT Traveller 5, 7 vagy 8 férőhelyet biztosít.

A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 - 1/3 arányban osztottVáltozattól függően széria vagy opció , sínen csúsztatható üléspadonVáltozattól függően széria   foglalhatnak helyet.

A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható és praktikus. Ezt tovább fokozza, hogy az ülések kivehetőek.

TECHNOLÓGIA

VISIOPARK 1

A hátsó kameraVáltozattól függően opcióként vagy 7 hüvelykes érintőképernyővel rendelhető automatikusan elindul, ha az autót hátramenetbe kapcsolja. A rendszer 180° fokban mutatja az autó mögötti környezetet. A kamera képén segédvonalak támogatják, hogy még könnyebben beállhasson akár egy szűkebb helyre is.

Ha bármilyen akadályt érzékel a rendszer, akkor automatikusan kinagyítja a kérdéses részt.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Az aktív vészfékező rendszerVáltozattól függően széria vagy opcióként rendelhető  kamerája és a radarja észleli az ütközés veszélyét bármely mozgó vagy álló akadály esetén. 

Ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette.

Segít elkerülni az ütközést (30 km/h sebesség alatt), illetve mérsékli az ütközés következményeinek súlyosságát.

TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER

A multifunkciós kamera felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákatOpcióként rendelhető , és a műszerfalon megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra.

A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

GRIP CONTROL®

A PEUGEOT e-Traveller kisbuszhoz újgenerációs Grip Control®Változattól függően opciós vagy nem rendelhető  is választható, mely a kipörgésgátló rendszer segítségével javítja a meghajtást. Választható: Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard üzemmód...

A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. 

KÉTFÉLE AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY

Az elektromos PEUGEOT e-Traveller kétféle hatótávolságot biztosító nagyfeszültségű akkumulátor csomaggal választható, melyek mellett nem változik az utastér és a csomagtér mérete sem:

 

VEZETÉSI MÓDOK

Az új e-Traveller három vezetési módot kínál:

 

 • Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, kényelmes üzemmód. 
 • Power: teljesítményre hangolt mód, kifejezetten nagyobb tömeg szállítása esetén

FÉKEZÉSI MÓDOK

A regeneratív félezésnek köszönhetően két különböző mértékű fékezési mód közül választhat, amelyek motorfékezés közben töltik az akkumulátort.

 

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS MOTOR

A 100kW (136 LE) teljesítményű motorral átélheti az azonnal rendelkezésre álló nyomaték (260 Nm) előnyeit.

 

Valamint a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményétVigyázzon, hogy továbbra is ellenőrzése alatt tartsa a járművet és figyeljen annak környezetére, amely nem szokott hozzá a csendes járművekhez. .

 

 
HATÓTÁV & TÖLTÉS

A PEUGEOT e-Traveller WLTP hatótávolsága akár 330 kmA 75 kWh-ás akkumulátorral. Az 50 kWh-ás akkumulátorral 230 km a WLTP hatótávolság. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, CO₂-kibocsátás és hatótávolság-értékek megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-je óta új járműveket hagynak jóvá. Az üzemanyag-fogyasztás, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság a tényleges használati körülményektől és más tényezőktől függően változhat, például: töltési gyakoriság, vezetési stílus, sebesség, speciális csomagok (tetőbox), opciók, abroncsok típusa, külső hőmérséklet és az utastéri hőkomfort. További információért forduljon Márkakereskedésünkhöz.  

 

Számos töltési megoldás áll rendelkezésre:

 
MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A MyPeugeot® alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

 • Hatótávolság
 • Leállításkor elérhető hatótávolság
 • Fogyasztási statisztikák
 • A töltés indítása, leállítása és programozása*
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása*

 

* Az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: e-Távvezérlés) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

 
RÉSZLETEK
KÜLSŐ MÉRETEK
 • HOSSZ:

- 4 956mm (Rövid - L2)
- 5 308mm (Hosszú - L3)

ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Árlista megtekintése
 • Fedezze fel a gyári tartozékokat és kiegészítőket