Állítsa össze saját ötajtós Peugeot 308 modelljét

Az ötajtós Peugeot 308 érdekli? Lépjen tovább a Peugeot konfigurátorban: válasszon felszereltségi szintet, motort, színt és felszereléseket, és képzelje magát majdani autója vezetőülésébe!

Ön az ötajtós Peugeot 308-at választotta: az új kompakt Peugeot magabiztos temperamentumának köszönhetően ön a vezetés új élményét élheti át. Kezdje autója egyedi kialakítását a felszereltségi szint kiválasztásával: Peugeot 308 Access, Peugeot 308 Active, Peugeot 308 Allure, Peugeot 308 GT.

A Peugeot a motorok és a technikák legújabb nemzedékét kínálja, köztük a nagy teljesítményű és hatékony PureTech benzinmotort (1,2 l PureTech 110 LE, Start/Stop, ötfokozatú kézi váltóval) és BlueHDi dízelt (1,5 l BlueHDi 130, Start/Stop, hatfokozatú kézi váltóval). A vezetési komfortról a kézi vagy automata sebességváltó, valamint a vezeték nélküli megoldások széles választéka gondoskodik.

A felszereltségi szint kiválasztása után lépjen tovább a konfigurátorban, és válassza ki az ön igényeinek leginkább megfelelő motort, üzemanyagtípust és sebességváltót leendő ötajtós Peugeot 308 modelljébe. Ezután válassza ki az autó színét (a szürke Artense, a sötétkék, vagy a szürke Platinium áll önhöz közelebb?) és a felni típusát. A személyre szabás utolsó lépésében tervezze meg az utasteret: itt találja a szériatartozékokat és az opciós felszereléseket.