TOVÁBB A TARTALOMRA
PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW

Teljesítmény
360 LE - 520 Nm

Gyorsulás 0-100 km/h
5,2 másodperc

Vegyes fogyasztás (WLTP)
2,03 L/100 km

Vegyes CO2 kibocsátás (WLTP)
42 g/km 

Teljesítmény
360 LE - 520 Nm

Gyorsulás 0-100 km/h
5,2 másodperc

Vegyes fogyasztás (WLTP)
2,03 L/100 km

Vegyes CO2 kibocsátás (WLTP)
42 g/km 

PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW : A TELJESÍTMÉNY ÚJ KORSZAKA

 

Engedje érvényesülni esztétikai és innovatív érzékét az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 szedán vagy 508 SW kombi volánja mögött. Adja át magát a PEUGEOT SPORT ENGINEERED új, takarékos, elektrifikált termékcsaládja által képviselt nagyteljesítményű, mégis alacsony károsanyag-kibocsátású vezetési élménynek.

 

TELJES ÉRZÉKSZERVI ÉLMÉNY

A kiváló hatásfokú szépség.

 

Az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW erőt sugárzó, lenyűgöző kiállását a modern stíluselemeknek köszönheti.

VEZETŐHELY

A VEZETÉS ÖRÖMÉNEK ÉLMÉNYE

 

A PEUGEOT i-COCKPIT® magasabb szintre emeli a vezetés és az utazás művészetét.

A kompakt kormánykerék gyorsan és pontosan forgatható, az új head-up kijelző pedig szemmagasságban jeleníti meg az információkat, így nem kell elvennie a tekintetét az útról.

ÉRZÉKEK ÖRÖME

 

Minden belső részlet, a műszerfal, a szőnyegek és a könyöklő is finoman tükrözi az új modell jellegzetes, elegáns és sportos karakterét. Ezt erősítik a PEUGEOT SPORT ENGINEERED logóval ellátott első küszöbök is.

 

KAPCSOLAT

 

 

Tükrözze okostelefonja képernyőjét a központi 10" átmérőjű kapacitív érintőképernyőre a Mirror Screen funkcióA Mirror Screen funkció okostelefonja adatforgalmának terhére működik (amennyiben Ön internet-hozzáférést is tartalmazó telefon-előfizetéssel rendelkezik), és semmilyen külön előfizetést nem igényel. A felhasználó egy USB-kábellel csatlakoztatja a készülékét a gépjárműre. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefon esetén, miután a jármű álló helyzetében letöltötte az Android Auto alkalmazást az okostelefonjára), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű okostelefon esetén) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis okostelefon esetén) technológia jóvoltából működik. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd – a biztonsága érdekében – a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő MirrorLink®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto alkalmazásokra. Az Android Auto és Apple CarPlay™ alkalmazások hangvezérléssel is működtethetők. A részletekről érdeklődjön márkakereskedésénél  segítségével.

 

Utazás közben a középkonzol alatt töltheti okostelefonjátIndukciós töltés Qi normával kompatibilis eszközök részére. , míg a hangfelismerő technológiával felszerelt, intelligens 3D navigációs rendszer és a valós idejű utazási információkat biztosító TomTom® szolgáltatásokValós idejű forgalominformációk, baleseti gócpontok, üzemanyag-árak, parkolók, időjárás és helyi keresés. A szolgáltatások használatához szükséges, hároméves előfizetés később díj ellenében meghosszabbítható.  gondtalan utazást szavatolnak

ÚJ MŰSZEREGYSÉG ÉS ÉRINTŐKÉPERNYŐ

 

Vezessen és kommunikáljon szabadon, anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról: az ergonómiailag gondosan megtervezett kezelőfelületeket szemmagasságban, illetve keze közelében helyeztük el.

 

A PEUGEOT SPORT ENGINEERED modellekhez egyedi grafikát kínáló, 12,3 colos head-up műszeregység és a 10 colos kapacitív HD érintőképernyő testre szabható: megjeleníthető rajta például a fordulatszám vagy az energiaáramlás, így Ön tökéletesen nyomon követheti a hajtáslánc működését.

FOCAL® PRÉMIUM HANGRENDSZER

 

A FOCAL® prémium audiorendszer lenyűgözően precíz hangzást biztosítA francia Focal® márka a világ egyik vezető hifi audio specialistája . A rendszer részletgazdag, mégis természetes hangvisszaadása a legigényesebb hifi-rajongók igényeit is kielégíti.

 

Az utastér gondosan kiválasztott pontjain elhelyezett 10 hangszóróKözponti hangszóró, 4 magashangszóró, 4 mélyhangszóró, 1 mélynyomó: a hangtartomány legmagasabb, középső és legmélyebb frekvenciáit visszaadó hangszórók.  olyan telt, kifinomult, dinamikus zenei élményt biztosítanak, amire az átlagos autós zenei rendszerek nem képesek.

“COMFORT FIT” ÜLÉSEK

 

A széles tartományban állítható, fűthető masszázsülések “comfort fit” megtámasztást nyújtanak: engedjen az egyszerű vonalak, a nemes anyagok csábításának.

Az üléseket Alcantara, Nappa Mistral bőr és szövet kárpitanyagok egyedi kombinációja borítja; megjelenésüket Kryptonite és Tramontane árnyalatú, kettős öltések teszik még látványosabbá.

DOMBORNYOMOTT KORMÁNY

 

Markolja meg a Kryptonite kettős öltésekkel varrott, perforált bőrrel borított, kompakt kormánykereket, amelyet alsó pontján egy fényes fekete panelen elhelyezett PEUGEOT SPORT ENGINEERED tripla karommotívum díszít.

 

Engedje szabadjára érzékszerveit...

TECHNOLÓGIA

PEUGEOT SPORT INSIDE

A robbanékony, rugalmas és élvezetes vezethetőség érdekében az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED modellcsalád fejlesztése során a legteljesebb mértékben kiaknáztuk a PEUGEOT SPORTA Peugeot Sport több mint tíz éven át tökéletesítette hibrid-elektromos kompetenciáját, a motorsportban éppúgy, mint a közúton. A 908 HY, 908 HYbrid4, 308 RHYbrid és 208 FE projekteket követően a teljesítmény új kora mostantól mindenki számára elérhetővé válik, köszönhetően az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 bevezetésének, amelyet 2022-től kezdve az új WEC hosszú távú motorsport program támogat.   hibrid technológiák terén szerzett szakértelmét. A sportosság és a csekély károsanyag-kibocsátás tökéletes kombinációját kínáló új 508 PSE PLUG-IN HYBRID modellcsalád a teljesítmény vadonatúj korát hozza el.

 

PEUGEOT SPORT SZAKÉRTELEM

 

A sportosság és az alacsony károsanyag-kibocsátású technológia tökéletes kombinációját kínáló új PEUGEOT SPORT ENGINEERED termékcsalád a PEUGEOT SPORT szakértelmét használja fel, hogy újfajta teljesítményt nyújtson: a Neo-Performance-t.

 

A sportfutóművel, 20 colos keréktárcsákkal, nagyteljesítményű fékrendszerrel szerelt, kiemelkedő teljesítmény-kifejtésre hangolt belső égésű és villanymotorokkal felvértezett, új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW modellek kiemelkedő teljesítményre képesek.

NEO-PERFORMANCE VEZETÉS

 

Értékelje a teljesítményt. Az 508 PSE PLUG-IN HYBRID adataicsak a vezetővel : 

 

 • 0 - 100 km/óra gyorsulás 5,2 mp
 • 80 -120 km/óra gyorsulás 3 mp
 • 1000 méter állórajttal 24,8 mp
 • Végsebesség (korlátozott) 250 km/óra, ahol engedélyezett
 • Összteljesítmény 360 LE, rendszernyomaték 520 Nm

 

NIGHT VISION

 

Éjszaka és korlátozott látási viszonyok között is optimális menetbiztonságot nyújt az éjjellátó rendszer infravörös kamerája, amely képes észlelni a jármű előtti gyalogosokat és állatokat.

 

A kép a műszeregységben, a vezető látóterében jelenik meg, a veszélyhelyzetre hangjelzés is figyelmeztet.

DRIVE ASSIST PLUS

 

Félautonóm vezetés.

 

A DRIVE ASSIST PLUS technológia automatikusan az elöl haladó járműhöz igazítja autója sebességét, állandó távolságot tartva a két gépkocsi között.

 

A rendszer a vezető által választott forgalmi sávon belüli pozíciót is képes tartani.

NAGY HATÉKONYSÁG

 

A nagyteljesítményű motor egyben rendkívül hatékony is, így tisztán elektromos hatótávolsága akár 45 km is lehet (WLTP vegyes ciklus)Könnyű gépjárművek világszerte összehangolt teszteljárása (WLTP). Az üzemanyag-fogyasztásra, CO2-kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó, feltüntetett adatok a 2018. szeptember elseje óta az új autók homologizálására szolgáló WLTP eljárás szerint elvégzett mérések eredményeit tükrözik. A WLTP eljárás a korábban ugyanezen célra alkalmazott NEDC európai vezetési ciklust váltotta fel. A WLTP norma a valós használati körülményekhez jobban hasonlító feltételek szerint méri az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, ezért az így kapott értékek sok esetben magasabbak, mint a korábbi NEDC norma szerinti vizsgálat eredményei. Az üzemanyag-fogyasztásra, CO2-kibocsátásra, valamint hatótávolságra vonatkozó adatok a konkrét felhasználási körülményektől függően változhatnak; azokat befolyásolhatják az olyan tényezők, mint a töltés gyakorisága, a vezetési stílus, a menetsebesség, a konkrét felszereltség, az opciós tartozékok ,az abroncsok, a külső hőmérséklet, vagy a beállított utastéri hőmérséklet. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez.  

 

A két villanymotor és a belső égésű motor által együttesen leadottt 360 lóerős összteljesítmény, az 520 Nm legnagyobb forgatónyomaték és az összkerékhajtás révén az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW optimális erőátvitelt és lenyűgöző gyorsítóképességet biztosít.

HATÓTÁV & TÖLTÉS

ELEKTROMOS MÓDBAN 45 KM HATÓTÁV (WLTP) 

HATÓTÁV OPTIMALIZÁLÁSA

Igazítsa vezetési stílusát pillanatnyi igényeihez: válasszon az ötféle üzemmód - négy hibrid (komfort, sport és hibrid) és egy elektromos - közül:

 

 • Elektromos üzemben szabadon közlekedhet a városban és a korlátozott behajtású zónákban, hiszen az optimalizált akkumulátorral akár 130 km/óra sebességgel közlekedhet, akár 45 kilométeren át
 • 4WD üzemmód, amely az összkerékhajtás révén csúszós útfelületen is magabiztos vezethetőséget kínál.
 • Sport üzemmódban a belső égésű motor és a villanymotorok egyaránt működnek, így biztosítva késlekedés nélküli gázreakciót és gyors újraindítást.
 • Hibrid üzemmódban az autó felváltva halad elektromos és benzinmotorral, amelyik éppen jobb hatásfokot kínál
 • Komfort üzemmódban ugyanúgy haladhat, mint hibrid üzemben, a rugalmasabb csillapítás révén azonban sokoldalúbban használható a jármű

FÉKEZÉSSEL NÖVELHETI HATÓTÁVOLSÁGÁT 

 

 

A különösen hatékony “i-Booster” regeneratív fékrendszer lehetővé teszi, hogy fékezés vagy gázelvételes lassítás során visszanyerje az egyébként elvesző mozgási energiát, és ezzel részlegesen töltse a nagyfeszültségű akkumulátort.

 

A PEUGEOT SPORT áthangolta a hibrid járművekhez kifejlesztett “i-Booster” rendszert, így az az elektromos energia visszanyerése mellett hatékony fékérzetet is biztosít, összhangban a négy tartós, megbízható dugattyút alkalmazó fékrendszerrel.

 

TÖLTÉS OTTHON ÉS MUNKAHELYEN

Az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW akkumulátora teljesen feltölthető:

 

TÖLTÉS NYILVÁNOS TÖLTŐPONTON

 

A töltőnyílás üdvözlőfénnyel és a töltés állapotára vonatkozó információkkal szolgál. A töltés megkezdésekor automatikusan reteszeli az aljzatot, így azt nem lehet kihúzni a nyílásból.

 

A töltési idő a töltőoszlop, a kábel és a fedélzeti töltőA szériában kínált fedélzeti töltő teljesítménye 3,7 kW, az opciósé 7,4 kW.  teljesítményétől függ.

SZOLGÁLTATÁSOK

MÉG GAZDAGABB PEUGEOT-ÉLMÉNY

 

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

e-TÁVVEZÉRLÉS FUNKCIÓ

 

Bizonyos funkciók távolról is vezérelhetőek:

 • Az akkumulátortöltés bekapcsolása és programozása
 • Az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelése, programozása

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

 

 A MyPeugeot® alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkatA mobilhálózathoz való hozzáférés esetén. :

 

 • Hatótávolság
 • Fogyasztási statisztikák
 • Megtett utak
 • Szerviz periódusok kezelése
 • Assistance  elérhetősége

 

ÁRAK

508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED 

Ismerje meg árlistánkat 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.