TOVÁBB A TARTALOMRA
ÚJ 408

 

 

Új Peugeot 408 akár 3,30% THM-től elérhető akciós Peugeot finanszírozással

 

Vadonatúj fastback modellünk most rendkívül alacsony THM mellett elérhető, így a kamatok miatt sem kell aggódnia.

A fix kamatozású, forint alapú konstrukció hosszú távon is kiszámítható és biztonságos megoldást jelent Önnek! 

 

Az akciós finanszírozás részleteiről itt tájékozódhat

 

 

 

Különleges  készletajánlat most extra kedvezménnyel

Válasszon készletről elérhető, jól felszerelt 408 modelljeink közül, melyek most kiemelt kedvezménnyel és akciós finanszírozással várják Önt. Siessen, csak a készlet erejéig!

 

ÚJ PEUGEOT 408 : Karakteres minden nézetből

Új, inspiráló Fastback karosszéria. A  PEUGEOT-i-Cockpit® legújabb generációjával.
A választás szabadságának köszönhetően benzin és plug-in hybrid Hatótávolság WLTP mérése folyamatban motorral is elérhető.

 

 

 

 

408 STÍLUS

HATÁROZOTT KIÁLLÁS

Az új PEUGEOT 408 feltűnő formáját az inspiráló és dinamikus Fastback hátsó kialakítás emeli ki. A modern elegancia jegyében megemelt hasmagasság és alacsonyabb tetővonal jellemzi, a sportos sziluettnek  és a lágy vonalaknak pedig kiváló aerodinamikai tulajdonságokat köszönhet.

EGYEDI HÁTSÓ RÉSZ

Meglepő a fordított kivágású hátsó lökhárító. Az Innovatív full LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető vagy 3D full LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető lámpák mintázata karmokra emlékeztet. A csomagtérajtó felső részén található két "macskafül" a légáramlást segíti, melyek optimális módon terelik a levegőt a hátsó spoiler felé.

ORRKIALAKÍTÁS

A megemelt sárvédők közé „ékelt” hosszú motorháztető elején a karosszériával azonos színű  hűtőrácsot Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető és az új PEUGEOT emblémát találjuk. A szemfogat idéző első menetfények körüli, dekoratív fekete légbeömlők még jobban kiemelik az orr robusztusságát.

EGYEDI FÉNYEK

Az ultrakompakt első lámpák futurisztikus stílusa kiváló láthatóságot és felismerhetőséget is biztosít az utakon. Az éjszakai vezetés még biztonságosabb a PEUGEOT Matrix LED Felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető technológiának köszönhetően

ÚJ FELNIK

Az új PEUGEOT 408 biztosan áll a kerekein. A 17"-20" Felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető közötti könnyűfém felniket aerodinamikai betéttel szerelt változatban is kérheti. A 20”-os felni rendhagyó geometrikus dizájnnal készül,  ami álló helyzetben is remekül néz ki, de alacsony sebességnél izgalmas vizualitást nyújt.

 

MEGNÖVELT VÉDELEM

A biztonságérzetet növelő, a karosszéria oldalát és a kerékdobokat védő elemek, a masszív fekete hátsó lökhárítóban folytatódnak.

408 VEZETŐHELY

PEUGEOT i-Cockpit®

A legújabb generációs PEUGEOT i-Cockpit® kiváló minőségű ergonomiát és technológiát kínál, ami a kompakt kormánykeréknek, a 10" méretű 3D Felszereltségtől függően széria vagy opció. műszeregységnek és a 10"-os HD központi érintőkijelzőnek köszönhető. A vezetői pozíciót meghatározza a magasabb építés, amitől más szemszögből láthatja az utat.

KIMAGASLÓ KÉNYELEM

Mindegy, hogy elöl vagy hátul foglal helyet, az új PEUGEOT 408 mindenhol bőséges helyet kínál.

A központi konzolon számos tárolóhelyet használhat tárgyai és tartozékai elhelyezésére.

KONFIGURÁLHATÓ I-TOGGLE

Az új, teljes egészében konfigurálható PEUGEOT  i-Toggle Felszereltségtől függően széria, vagy nem rendelhető. Minden egyes i-toggle egy személyre szabható gyorsgomb, ahol egyetlen érintéssel elérhető az érintőképernyő bármely funkciója (célállomás, klímabeállítás, kedvenc kontakt, rádióállomás, stb.).  kapcsolók gyors hozzáférést biztosítanak a mindennapi funkciókhoz.

Az érntőképernyőn megjelenő elemeket pedig saját igényei szerint állíthatja be, amit elmenthet saját profiljában 8 profil állítható be .

NYUGODT LÉGKÖR

Tapasztalja meg a jó közérzet új definicióját az új PEUGEOT 408 fedélzetén: 
 

MINŐSÉGI UTASTÉR 

Élvezze a minőségi anyagokat, valamint a fűtöttOpcióként rendelhető , AGRNémet gerincegészségügyi minősítés.- Opcióként rendelhető minősítésű üléseket, melyhez masszázs funkcióFelszereltségi szinttől függően opcióként rendelhető  is elérhető, és a fűtött kormánykereketFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető..

KAPCSOLÓDÁS MINDENKINEK

Minden utas kihasználhatja a még jobb kapcsolódási funkciókat:
 

408 TECHNOLÓGIA

VEZETÉSI ASSZISZTENSEK  

Vezetőtámogató rendszerek teljes arzenálja növeli kényelmét és nyugalmát a volánnál:
 

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED   

A PEUGEOT i-Connect Advanced infotainment rendszer az okostelefonok és az autóipar tudásának legjavát kínálja:
 

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

HIBRID VAGY BENZIN

 • A plug-in hybridekkel alacsonyabb kibocsátás mellett bárhova eljuthat. 
 • A PureTech 130 EAT8 S&S benzinmotor egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és alacsony fogyasztást.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Kétféle Plug-In-Hybrid verzió érhető elHYBRID 225 e-EAT8 és a HYBRID 180 e-EAT8 - A fogyasztási és CO2 kibocsátási adatok még WLTP hitelesítés alatt állnak , melyek:
 

 • egy 81 kW elektromos motorból,
 • egy 8-sebességes e-EAT8 automata sebességváltóból 
 • és egy 180 lóerős (132 kW) PureTech, vagy egy 150 lóerős (110 kW) PureTech benzinmotorból állnak.
 

HATÓTÁV & TÖLTÉS

A tisztán elektromos hatótávolság WLTP hitelesítése folyamatban van.
 

Töltési idő teljesen lemerült akkumulátor eseténBecslés :
 

 

BENZINMOTOR

A PureTech 130 EAT88 sebességes automata váltó S&S benzinmotorhozÜzemanyag-fogyasztás és C0₂ kibocsátás WLTP mérése folyamatban. kormányra szerelt váltófüleket kínálunk a még jobb vezethetőség és hatékonyság érdekében. 

408 PLUG-IN HYBRID

REGENERATÍV FÉKEZÉS

Az akkumulátor részleges töltését lehetővé teszi a fékezés vagy lassítás során felszabaduló energia visszatáplálásaEz az energia egy belső égésű motornál általában elvész. . A BrakeEz a funkció lehetővé teszi, hogy a fékpedál érintése nélkül lassítson.  funkció segítségével ez még hatékonyabb lehet.

240-400 V LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR

Az akkumulátor kapacitása 12,4 kWhHatótávolság WLTP mérése folyamatban :

 

408 MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

Az új 408 rengeteg helyet kínál. 
 

Hossz :   4687 mm

Szélesség külső tükrök nélkül :  1848 mm

Magasság :   1486 mm

UTASTÉR MÉRETEI

Első sor 

 • Könyöknél mért szélesség :  1443 mm
 • Ülőlapi magasság :  891 mm  

 

Hátsó sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1446 mm
 • Térdnél mért lábtér:  188 mm
 • Ülőlapi magasság : 850 mm
CSOMAGTÉR MÉRETE

Az új 408 bőséges, könnyen variálható csomagteret kínál. A motoros ajtót érintés nélkül is kinyithatjaFelszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető

ÁRAK
 • Tekintse meg az árlistát
   

 

JOGI MEGJEGYZÉS

*Az akciós finanszírozási ajánlat 2008, 3008, 5008 és 408 modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Peugeot finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Finanszírozott összeg legfeljebb 10.000.000,-Ft.  Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az Akciós Peugeot finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az Akciós Peugeot finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Peugeot finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Peugeot 2008, 3008, 5008 vagy 408 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 240 Ft, THM: 3,30%, ügyleti kamat: 3,25%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 254 371 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.”

 

Peugeot Casco + 

 

 

A Peugeot Casco+ teljes körű casco biztosítás,

 

amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

 

 • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

 

 • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: 

Peugeot gépjármű biztosítás | Előnyös ajánlatok