CSALÁDI 7+ ÜLÉSES

Családi modellek akár 7+ személyes kivitelekben.

Kényelmes családi autóink ötvözik a tágas teret, a nagyfokú alakíthatóságot és a vezetés örömét

A Peugeot-nál abban hiszünk, hogy a praktikum és a kimagasló vezetési élmény remekül megfér egymással. 7 személyes kínálatunkban megtalálható tágas szabadidőautó, vagány SUV és kényelmes kisbusz egyaránt: minden család megtalálhatja a legmegfelelő modellt.

Szeretné megnövelni a csomagtartó méretét, vagy plusz üléseket helyezne el a több gyerek és az önökkel utazó barátok miatt? Erre is gondoltunk: családi autóinkat a rendelkezésre álló tér maximális kihasználása jegyében terveztük meg úgy, hogy Ön tetszés alakíthatja a csomagteret és az ülések számát.

Családi modelljeinkben több babaülés és magasító is könnyen és teljes biztonságban elhelyezhető.

Ismerje meg családi modelljeinket

Akciók 7 személyes családi modelljeinkre

Rifter

1280xRifter_7_szemelyes

Az egyszerre elegáns, robusztus,  dinamikus és erős új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket hordoz. Kétféle hosszméretben (normál és hosszú változat), 5 és 7 személyes változatban is kapható.

5008

/image/41/8/header-peugeot-5008-2009rc-007.717418.jpg

Az új Peugeot 5008 SUV egy hétszemélyes szabadidő-autó és egy elegáns utazóautó tökéletes kombinációja. Próbálja ki, és élvezze a modern vezetéstámogató technológiák és a kényelmes utastér nyújtotta nyugalmat.

Traveller

Peugeot-Traveller

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.Modern és elegáns körvonala tágas utasteret rejt, melyben minden az otthonosság jegyében született. Háromféle hosszal rendelhető, 5 vagy 9 személyes kivitelben is rendelhető.  Síneken csúsztatható üléseinek köszönhetően utastere maximálisan kihasználható.

Más modell érdekli?