TOVÁBB A TARTALOMRA
508

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID 

PEUGEOT 508, Benzin & Dízel

AJÁNLATAINK

FORMABONTÓ LIMUZIN

Az alacsony és dinamikus felépítésű új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív designt.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

A nagyobb vizuális komfort és maximális biztonság érdekében az első világítás automatikus magasságkorrekcióvalA funkció a többi vezető védelme érdekében automatikusan a gépjármű terheléséhez igazítja a fényszórók magasságát.  rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology” full LED-es fényszórókatVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés , LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magába.

HÁTSÓ LÁMPÁK

A különleges hátsó "karom hatású" 3D LED lámpákFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető.  fényereje automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik, így növeli a láthatóságot és a biztonságot minden napszakban.

NYISSON A VILÁGRA

A nagy üvegfelületű napfénytetőVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés  remek kilátást biztosít az elsuhanó tájra és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít. A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az elegáns keret nélküli ajtók is hozzájárulnak az új PEUGEOT 508 letisztult formavilágához, és hatásukra még hosszabbnak és alacsonyabbnak tűnik az autó.

CSOMAGTARTÓ & VARIÁLHATÓSÁG

A nagy, 487 literes csomagtartóbanA raktér mérete a 2:1 arányban dönthető hátsó ülések lehajtásával tovább bővíthető.   kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb csomagok. Az alacsony csomagtérküszöbnek és az extra széles nyílásnak köszönhetően a bepakolás is rendkívül kényelmes.

A PEUGEOT 508 egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó társulFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető .

A HYBRID változat csomagtere a szőnyeg felett ugyanakkor méretű.

508 PLUG-IN HYBRID

Hátul és két oldalt speciális felületkezelésű HYBRID feliratok hirdetik, hogy az autó a plug-in hibridek közé tartozik.
VEZETŐHELY

EGYEDÜLÁLLÓ PEUGEOT I-COCKPIT®

A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” HD felbontású érintőkijelző várjaVáltozattól függően opcióként rendelhető .

A PLUG-IN HYBRID verzió digitális műszeregysége és érintőképernyője egy teljesen egyedi univerzumot integrál, melyen folyamatosan láthatja az energiaáramlás állapotát, az aktuális vezetési módotVezetési mód: Elektromos, Hibrid, Komfort, Sport. A Komfort üzemmód csak az elektronikus felfüggesztéssel együtt érhető el (AMVAR), mely a felszerelségtől függően széria, opcionális vagy nem rendelhető. , az elektromos hatótávolságot, az üzemanyag szintjét és a pillanatnyi teljesítménymérő adataitEnergiafelhasználást mutató műszer: ECO, SPORT, CHARGE .

PLUG-IN HYBRID UNIVERZUM

A 10” átmérőjű, nagy felbontású kapacitív érintőképernyőről érhetők el a paraméterezési funkciók és az új PEUGEOT 508 HYBRID vezetéssel kapcsolatos információi:

 

 • Energiaáramlási diagramok a hibrid rendszer működésének szemléltetésére
 • Fogyasztási statisztikák az elektromos és a hagyományos fogyasztás elkülönítésével
 • Akkumulátorparaméterek beállítása
 • Az e-Save funkció aktiválása
 • Az elektromos töltőállomások helye és az aktuális elektromos hatótávA navigációs rendszeren keresztül 

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében a PEUGEOT 508 vezeték nélküli okostelefon-töltésselVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés. Qi szabványú eszközökkel kompatibilis.  és Mirror Screen funkcióvalVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés A Mirror Screen funkció okostelefonja adatforgalmának terhére működik (amennyiben Ön internet-hozzáférést is tartalmazó telefon-előfizetéssel rendelkezik), és semmilyen külön előfizetést nem igényel. A felhasználó egy USB-kábellel csatlakoztatja a készülékét a gépjárműre. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefon esetén, miután a jármű álló helyzetében letöltötte az Android Auto alkalmazást az okostelefonjára), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű okostelefon esetén) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis okostelefon esetén) technológia jóvoltából működik. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd – a biztonsága érdekében – a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő MirrorLink®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto alkalmazásokra. Az Android Auto és Apple CarPlay™ alkalmazások hangvezérléssel is működtethetők. A részletekről érdeklődjön márkakereskedésénél  rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőre tükrözhetők.

 

A Peugeot Connect segítségével előfizethet az Online Navigációs Csomag szolgáltatásainkra, melyet a TomTom nyújtAz opciós navigációs rendszer megvásárlása mellé, előfizethet a szolgáltatásra, melyet az autó megvásárlását követő 3 évig díjmentesen használhat  . A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak megjelenítése és az időjárás előrejelzés.

FOCAL® HIFI HANGZÁS

Az 508 hifi rendszerétVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés  a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.

A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új PEUGEOT 508 utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál.

Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet.

A hátsó utasok személyes tárgyai is mindig kéznél vannak.

FINOM ANYAGOK

Válogasson a PEUGEOT 508 limuzin nemes és időtálló anyagokból készült dekorációi és kárpitjai között, hogy személyre szabott életteret alakítson ki.
A PEUGEOT 508 GT Pack belseje műbőr és Alcantara® kárpitjai az alapfelszereltség részeBőr és egyéb anyagok: a részletekért tekintse meg az értékesítési pontokon elérhető műszaki adatlapot  , ahogy a bőr kormánykerék, valamint a műszerfalat és az ajtókat díszítő Zebrano-stílusú fabetétekRendelési országtól függően is.
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

A PEUGEOT 508 volánjánál élvezheti a zökkenőmentes vezetést és a példaértékű úttartást, amelyet az elektronikusan szabályozott felfüggesztés biztosítEz lehetővé teszi, hogy a lengéscsillapítás az üzemmódnak megfelelő legyen. 3 üzemmód küzül választhat: normál, komfort vagy sport. A felszereltségtől függően széria, opcionális vagy nem rendelhető .
Válasszon igényeinek  megfelelő meghajtást :

 

 • A Plug-in Hybrid meghajtásnál értékelni fogja a sokoldalúságot, és a 100%-ban elektromos vezetés előnyeit, mint a csendes működés és az alacsony vibráció.
 

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a HYBRID változatoknál.

 

Fedezze fel a MyPeugeot alkalmazást.

TECHNOLÓGIA

NIGHT VISION

 

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszerÉjjellátó rendszer Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés  az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké.

A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

 

A „Drive Assist Plus”Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, széria- vagy opciós felszerelésként áll rendelkezésre.  csomagnak köszönhetően a PEUGEOT 508 vezetése félautonóm módon is történhet.

 

Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

FULL PARK ASSIST

 

A parkolás sose volt még ilyen egyszerű: a FULL PARK ASSISTAktív parkolóradar párhuzamos és merőleges parkoláshoz Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.  technológia automatikusan beparkolja az autót a merőleges vagy a párhuzamos parkolóhelyekre.

Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

HYBRID VEZETÉSI MÓDOK

 

Válasszon vezetési módot, mely leginkább megfelel aktuális céljainak:

 

REGENERATÍV FÉKEZÉS

 

A vezető a „BRAKE” funkció aktiválásával - a váltókart hátrahúzva - a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet.

 

A motorfékként működő funkció az akkumulátor töltését is lehetővé teszi.

 

A funkció a sebességváltó karral bármelyik üzemmódban kapcsolható.

MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

A maximális összteljesítményt - 225 LE - a plug-in hybrid technológia a következők társításával éri el:

 

 • Egy 180 LE/132 kW-os PureTech benzinmotor
 • Egy 110 LE/80 kW-os villanymotor
 • Új e-EAT8 nyolcfokozatú elektromos automata sebességváltó

 

 
BENZIN & DÍZEL MOTOROK

A PEUGEOT 508 a legújabb generációs PureTech benzines és BlueHDi dízel motoroknak köszönhetően, még kisebb üzemanyagfogyasztást és jobb teljesítményt nyújt, ezzel növelve a vezetési élményt. 

Elérhető motorok:
 

 • 1,2 PureTech 130 LE S&S EAT8
 • 1,5 BlueHDi 130 LE S&S EAT8
 

MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

 
 

 

BELSŐ MÉRETEK

 

Első sor
 • Könyöknél mért szélesség : 1 455 mm
 • Ülőlapnál mért magasság : 881 mmHátsó sor

 • Könyöknél mért szélesség  : 1 413 mm
 • Térdnél mért lábtér : 250 mm


CSOMAGTÉR
 
 
 • 487 liter
 • 1537 literre bővíthető a hátsó ülések lehajtásával
ÁRAK & TARTOZÉKOK

 

 

 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT 508 katalógusában. 
 • Töltse le tartozék katalógusunkat
JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.