TOVÁBB A TARTALOMRA
508 SW

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID 

PEUGEOT 508 SW, Benzin & Dízel

PEUGEOT 508 SW, a belsőégésű vagy plug-in hybrid prémium kombi

AKCIÓS AJÁNLATOK

A FORMABONTÓ KOMBI

Erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival és különleges hűtőmaszkjával a PEUGEOT 508 SW egyszerre elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását kelti.

Hátul a két krómozott kipufogóvégVáltozattól és motortól függően  tovább erősíti a sportos jelleget, a vízszintesen futó fényes fekete sáv pedig különleges Full LED-esVáltozattól függően  3D fényszórókat foglal magában.

PEUGEOT FULL LED TECHNOLÓGIA

A nagyobb vizuális komfort és a maximális biztonság érdekében az első világításVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés  automatikus magasságkorrekcióvalA funkció a többi vezető védelme érdekében automatikusan a gépjármű terheléséhez igazítja a fényszórók magasságát.  rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology" fényszórókat, LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magában.

INTENZÍV FÉNYEK

Hátul a 3D hatású full LED-es lámpákbólVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés  álló jellegzetes PEUGEOT fénykarmok soha nem látott módon kelnek életre az ajtók zárásakor és nyitásakor.
A lámpák fényereje automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazodik.

NAPFÉNYTETŐ

A nagy üvegfelületű napfénytetőVáltozattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés  remek kilátást és kiváló fényviszonyokat biztosít az utasoknak.
A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az elegáns keret nélküli ajtók is hozzájárulnak a PEUGEOT 508 SW letisztult formavilágához, és hatásukra még hosszabbnak és alacsonyabbnak tűnik az autó.

HATALMAS CSOMAGTÉR

A nagyméretű, 530 literes csomagtartóbanCsomagtartó-kapacitás = 530 l (kalaptartó alatt), mely a hátsó üléstámlák lehajtásával 1780 literre növelhető  kényelmesen elférnek a csomagok. és olyan praktikus felszerelések találhatók benne, mint a csomagtéri sínek és a magas rakományokhoz tervezett csomagrögzítő hálóVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés .

A PEUGEOT 508 SW egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtóVáltozattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés  társul.

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

Az új PEUGEOT 508 SW HYBRID kombi különleges külső és belső ismertetőjegyekkel rendelkezik, melyek diszkréten emlékeztetnek az autó hibrid mivoltára.
VEZETŐHELY

A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PEUGEOT I-COCKPIT®

A PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív HD érintőképernyőjévelVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés  az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

A PLUG-IN HYBRID verzió digitális műszeregysége és érintőképernyője egy teljesen egyedi univerzumot integrál, melyen folyamatosan láthatja az energiaáramlás állapotát, az aktuális vezetési módotVezetési mód: Elektromos, Hibrid, Komfort, Sport. A Komfort üzemmód csak az elektronikus felfüggesztéssel együtt érhető el (AMVAR), mely a felszerelségtől függően széria, opcionális vagy nem rendelhető. , az elektromos hatótávolságot, az üzemanyag szintjét és a pillanatnyi teljesítménymérő adataitEnergiafelhasználást mutató műszer: ECO, SPORT, CHARGE .

HYBRID UNIVERZUM

A 10” átmérőjű, nagy felbontású kapacitív érintőképernyőrőlFelszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető.  érhetők el a paraméterezési funkciók és az új PEUGEOT 508 SW HYBRID vezetéssel kapcsolatos információi:

 

 • Energiaáramlási diagramok a hibrid rendszer működésének szemléltetésére
 • Fogyasztási statisztikák az elektromos és a hagyományos fogyasztás elkülönítésével
 • Akkumulátorparaméterek beállítása
 • Az e-Save funkció aktiválása
 • Az elektromos töltőállomások helye és az aktuális elektromos hatótávA navigációs rendszeren keresztül 

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében a PEUGEOT 508 SW vezeték nélküli okostelefon-töltésselVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés. Qi szabványú eszközökkel kompatibilis.  és Mirror Screen funkcióvalVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés A Mirror Screen funkció okostelefonja adatforgalmának terhére működik (amennyiben Ön internet-hozzáférést is tartalmazó telefon-előfizetéssel rendelkezik), és semmilyen külön előfizetést nem igényel. A felhasználó egy USB-kábellel csatlakoztatja a készülékét a gépjárműre. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefon esetén, miután a jármű álló helyzetében letöltötte az Android Auto alkalmazást az okostelefonjára), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű okostelefon esetén) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis okostelefon esetén) technológia jóvoltából működik. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd – a biztonsága érdekében – a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő MirrorLink®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto alkalmazásokra. Az Android Auto és Apple CarPlay™ alkalmazások hangvezérléssel is működtethetők. A részletekről érdeklődjön márkakereskedésénél  rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőre tükrözhetők.

 

A Peugeot Connect segítségével előfizethet az Online Navigációs Csomag szolgáltatásainkra, melyet a TomTom nyújtAz opciós navigációs rendszer megvásárlása mellé, előfizethet a szolgáltatásra, melyet az autó megvásárlását követő 3 évig díjmentesen használhat  . A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak megjelenítése és az időjárás előrejelzés.

FOCAL® HIFI HANGZÁS

A prémium 508 SW hifi rendszerét a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyziVáltozattól függően széria- vagy opciós felszerelés  .

A rendszerhez 10 hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új PEUGEOT 508 SW utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál.

Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet.

A hátsó utasok személyes tárgyait is több helyen lehet tárolni.

KIFINOMULT ANYAGOK AZ UTASTÉRBEN

Válogasson a PEUGEOT 508 SW nemes és időtálló anyagokból készült dekorációi és kárpitjai között, hogy személyre szabott életteret alakítson ki.
A PEUGEOT 508 SW GT Pack belseje műbőr és Alcantara® kárpitjai az alapfelszereltség részeBőr és egyéb anyagok: a részletekért tekintse meg az értékesítési pontokon elérhető műszaki adatlapot , ahogy a bőr kormánykerék, valamint a műszerfalat és az ajtókat díszítő Zebrano-stílusú fabetétek isRendelési országtól függően .
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

A PEUGEOT 508 SW volánjánál élvezheti a zökkenőmentes vezetést és a példaértékű úttartást, amelyet az elektronikusan szabályozott felfüggesztés biztosítEz lehetővé teszi, hogy a lengéscsillapítás az üzemmódnak megfelelő legyen. 3 üzemmód küzül választhat: normál, komfort vagy sport. A felszereltségtől függően széria, opcionális vagy nem rendelhető .

Válasszon igényeinek  megfelelő meghajtást :

 

 • Plug-in Hybrid meghajtásnál értékelni fogja a sokoldalúságot, és a 100%-ban elektromos vezetés előnyeit, mint a csendes működés és az alacsony vibráció.

 

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a HYBRID változatoknál.

 

Fedezze fel a MyPeugeot alkalmazást.

TECHNOLÓGIA

NIGHT VISION

 

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszerÉjjellátó rendszer Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés  az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké.

A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

 
 

FÉLAUTONÓM VEZETÉS                    

 

A „Drive Assist Plus”Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, széria- vagy opciós felszerelésként áll rendelkezésre.   csomagnak köszönhetően a PEUGEOT 508 SW vezetése félautonóm módon is történhet.

 

Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

FULL PARK ASSIST

 

A parkolás sose volt még ilyen egyszerű: a FULL PARK ASSISTAktív parkolóradar párhuzamos és merőleges parkoláshoz Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.   technológia automatikusan beparkolja az autót a merőleges vagy a párhuzamos parkolóhelyekre.

 

Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

HYBRID VEZETÉSI MÓDOK

 

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID modellben többféle vezetési mód közül választhat, melyek mindig aktuális céljaihoz igazodnak:

 

REGENERATÍV FÉKEZÉS

 

A vezető a „BRAKE” funkció aktiválásával - a váltókart hátrahúzva - a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet.

 

A motorfékként működő funkció az akkumulátor töltését is lehetővé teszi.

 

A funkció a sebességváltó karral bármelyik üzemmódban kapcsolható.

MŰSZAKI ADATOK

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

A maximális összteljesítményt - 225 LE - a plug-in hybrid technológia a következők társításával éri el:

 

 • Egy 180 LE/132 kW-os PureTech benzinmotor
 • Egy 110 LE/80 kW-os villanymotor
 • Új e-EAT8 nyolcfokozatú elektromos automata sebességváltó
 
BENZIN & DÍZEL MOTOROK

A PEUGEOT 508 SW a legújabb generációs PureTech benzines és BlueHDi dízel motoroknak köszönhetően, még kisebb üzemanyagfogyasztást és jobb teljesítményt nyújt, ezzel növelve a vezetési élményt. 

Elérhető motorok:

 • 1,2 PureTech 130 LE S&S EAT8
 • 1,5 BlueHDi 130 LE S&S EAT8
 

MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEK

 
 

 

BELSŐ MÉRETEK

 

Első sor
 • Könyöknél mért szélesség : 1 455 mm
 • Ülőlapnál mért magasság : 881 mm


Hátsó sor

 • Könyöknél mért szélesség : 1 413 mm
 • Térdnél mért lábtér : 250 mm


CSOMAGTÉR
 
 
 • 530 liter
 • A hátsó ülések lehajtásával 1780 literre bővíthető
ÁRAK & TARTOZÉKOK

 

 

 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT 508 SW katalógusában. 
 • Töltse le tartozék katalógusunkat
JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.