Légkondícionáló berendezés

/image/75/8/peugeot-508sw-1806pb-422.610758.jpg

KLÍMATISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS

 fixdíjcsomag tartalma:

  • A klímarendszer tisztítása és fertőtlenítése gyári klímatisztítóval
  • 1 év garancia
  • Kiegészítő ajánlat: klímagázfeltöltés 

Számolja ki a klímatisztítás várható költségét online kalkulátorunk segítségével:

A LÉGKONDÍCIONÁLÓ BERENDEZÉS

Ha a légkondícionáló berendezés nem működik megfelelően, kellemetlen szag és baktériumok telepednek meg az utastérben. A PEUGEOT klíma fixdíjcsomagjaival a gépjármű légkondícionáló berendezése üzemképes marad. Minden évben, de legalább 15.000 Km-enként cseréltesse a pollenszűrőt , és évente ellenőriztesse a működés hatékonyságát, mely utóbbihoz klímamérleg fixdíjcsomagunkat ajánljuk Önnek.

EREDETI PEUGEOT GYÁRI ALKATRÉSZEK

Az eredeti gyári alkatrészeket ugyanazon minőségellenőrzési követelményeknek vetik alá, mint a gépjármű gyártásakor beépített alkatrészeket (normák, tesztek).
A gyári alkatrészeket szigorúan meghatározott minőségű és összetételű anyagokból gyártják. Eredeti gyári alkatrész választásával Ön a megbízhatóságra, tartósságra és a biztonságra szavaz. A gyári alkatrészek az optimális minőséget garantálják PEUGEOT-jához.

FIXDÍJCSOMAGOK 3 ÉVNÉL IDŐSEBB JÁRMŰVEKHEZ

A fixdíjcsomag ajánlatok között talál olyan speciális, 3 évnél idősebb gépjárművekhez összeállított szervizcsomagot, mely alacsonyabb ár mellett is garantálja Önnnek a PEUGEOT műszaki szakértelmét.
Ezek a díjcsomagok olyan EUROREPAR alkatrészeket tartalmaznak, melyeket a PEUGEOT mérnökei vizsgáltak be és hagytak jóvá.
A teljes Peugeot márkaszerviz hálózat 1 év garanciát biztosít rájuk (alkatrészre és a beépítésre is).
A 3+ fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat, az alkatrészt és a garanciát is.
Minden egy árban, kellemetlen pluszköltségek nélkül, kifejezetten az Ön 3 évnél idősebb Peugeot gépjárművéhez ajánlva.

VÁLLALÁSUNK

/image/10/6/508-1407pc008.10081.6.378106.jpg

MINDEN EGY ÁRBAN

A PEUGEOT fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat és az 1 év garanciával biztosított alkatrészeket is. A fizetendő ár megegyezik a költségbecsléssel készített árkalkulációval. Nincs meglepetés, a tarifát Ön előre kiszámolhatja.

/image/10/4/peugeot-208-2015-617-fr.378104.jpg

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

A PEUGEOT szakemberei elvégzik a szükséges javításokat és minden egyes műveletet elmagyaráznak Önnnek. Ezzel is bizonyítva, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózat szakemberei szakmai alapossággal és odafigyeléssel végzik munkájukat.

/image/10/5/peugeot-308-2014-126-fr.378105.jpg

MINŐSÉGET KÉPVISELÜNK

Amikor Ön úgy dönt, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózatra bízza gépjárművét,  számtalan előnyhöz jut. A fixdíjcsomagok versenyképes, pénztárcabarát áron elérhetők, a beavakozásokat pedig jól képzett műszaki szakemberek végzik autóján.