Karbantartás fixdíjcsomagok

/image/52/0/assistanceheader.634520.jpg

A Peugeot szakemberei ellenőrzik, megjavítják gépjárművét és eközben a Peugeot márka igényességével járnak el. Olyan alkatészeket építenek be, melyeket kifejezetten az Ön gépjárművéhez terveztek, és a szolgáltatás pénztárcabarát csomagáron elérhető.

PEUGEOT FIXDÍJCSOMAGOK

Fixdíjcsomagok eredeti gyári alkatrészekkel

Ha konkrét szervizbeavatkozást szeretne, válasszon fixdíjcsomag ajánlataink széles kínálatából, mert nem csak a szolgáltatás díját tudja pontosan előre, de abban is biztos lehet, hogy ez az ár a munkadíjat, az alkatrészt és a garanciát is magában foglalja:

Az eredeti gyári alkatrészeket ugyanazon minőségellenőrzési követelményeknek vetik alá, mint a gépjármű gyártásakor beépített alkatrészeket (normák, tesztek). A gyári alkatrészeket szigorúan meghatározott minőségű és összetételű anyagokból gyártják. Eredeti gyári alkatrész választásával Ön a megbízhatóságra, tartósságra és a biztonságra szavaz. A gyári alkatrészek az optimális minőséget garantálják az Ön PEUGEOT-jához.

Tudjon meg többet az eredeti gyári alkatrészekről

Fixdíjcsomagok 3 évnél idősebb gépjárművekhez

Ha konkrét szervizbeavatkozást szeretne, válasszon fixdíjcsomag ajánlataink széles kínálatából, mert nem csak a szolgáltatás díját tudhatja előre, de abban is biztos lehet, hogy ez az ár a munkadíjat, az alkatrészt és a garanciát is magában foglalja.

A fixdíjcsomag ajánlatok között talál olyan speciális, 3 évnél idősebb gépjárművekhez összeállított szervizcsomagot, mely alacsonyabb ár mellett is garantálja Önnnek a PEUGEOT műszaki szakértelmét. Ezek a díjcsomagok olyan EUROREPAR alkatrészeket tartalmaznak, melyeket a PEUGEOT mérnökei vizsgáltak be és hagytak jóvá.
A teljes Peugeot márkaszerviz-hálózat 2 év garanciát biztosít rájuk (az alkatrészre és a beépítésre is).
3+ fixdíjcsomag: minden egy árban, kellemetlen pluszköltségek nélkül, kifejezetten az Ön 3 éves vagy annál idősebb Peugeot gépjárművéhez ajánlva.

Bővebben az Eurorepar alkatrészekről

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁST