TÁJÉKOZTATÓ MÁRKAKERESKEDŐINK ÉS SZERVIZEINK NYITVA TARTÁSÁRÓL TUDJON MEG TÖBBET!

Kiterjesztett garancia

Peugeot kiterjesztett garancia

ÖN EGY ÚJ PEUGEOT BOLDOG TULAJDONOSA ?

A PEUGEOT VÉDŐSZÁRNYAI TELJES SZABADÁGOT ADNAK ÖNNEK

A nyugalom többet jelent, mint biztonság:  válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint | A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet  kilométerfutást és az időtartamot is : 24 -84 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intevallumok közül választhat

GARANCIAKITERJESZTÉS

KITERJESZTETT GARANCIA + ASSISTANCE

Peugeot kiterjesztett garancia

Peugeot Optiway Optimum: Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.

És ez nem minden!

A szervizszerződés keretében -  19 európai országban1 – a Peugeot plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkre tegye.

  • A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.

1 Németország, Ausztria, Belgium, Horvátország, Spanyolország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Egyesült-Királyság, San-Marino, Szlovákia, Szlovénia és Svájc.

KARBANTARTÁS

KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + ASSISTANCE

KARBANTARTÁS

 

 

A Peugeot Optiway Basic szervizszolgáltatás a gépjámű gyártó által előírt kötelező karbantartási költségeit fedezi az optimális, hatékony és kényelmes gépjármű fenntartás megtervezéséhez, és szerződés teljes időszakára Peugeot Assistance szolgáltatást is adunk ajándékba.

 

A gyártó által előírt kötelező karbantartások gyakorisága és műszaki tartalma a gépjárműhasználattól, a kilométerfutástól és a gépjármű életkorától is függ.

GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS

KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + ASSISTANCE

Peugeot Optiway

 

 

 

Peugeot Optiway Basic+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Peugeot Assistance szolgáltatásokon felül, ez a szolgáltatásszerződés fedezi a Peugeot által előírt - adott időszakra eső - valamennyi gyártó által előírt kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során ne merülnek fel előre nem látható kényelmetlen kiadások.

PRÉMIUM SZERZŐDÉS

KOPÓ ALKATÉSZEK + GARANCIA + KARBANTARTÁS + ASSISTANCE

Peugeot Optiway

A teljes nyugalom! Peugeot Optiway Extra szervizszerződés nem csak a kiterjesztett garancia és gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljeskörű tisztítását minden kötelező gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopóalkatrészek cseréje is: kizárólag a PEUGEOT2 által 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!
 

1 Gumiabroncsok kivételével
2 A 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a PSA konszern saját alkatrész márkája, az EUROREPAR is alkalmazható
3 A rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra, azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

MÁRKAKERESKEDÉST VÁLASZTOK

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű A tájékoztatás nem teljeskörű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának..  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szerviz szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás  térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételei feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható és a Peugeot magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel.

Az árak kizárólag a 2020.04.01. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem