MÁRKAKERESKEDÉSINK ÉS SZERVIZEINK TOVÁBBRA IS VÁRJÁK ÖNÖKET BŐVEBBEN

Nyestriasztó akció

Nyestriasztó

Szereti a kis állatokat? Mi is!

No de a hívatlan kis „vendégeket”, akik ráadásul nap, mint újabb „meglepetést” okoznak Önnek?

Nagyon sok autósnak gondot jelentenek a nyestek, akik a féltve őrzött autó motorterében „kóstolgatják” az elektromos kábeleket és akaratlan is több százezer forintos kárt és bosszúságot okozhatnak.

A PSA konszern nyestriasztóját a motortérben kell elhelyeznie. Aktív és intenzív speciális, a nyestek számára „veszélyes ellenség” illattal, parfümkoncentrátummal működő, gazdaságos termék legalább 6 hónapon át bocsát ki illatanyagot.

Cikkszáma: 1667302980
Bruttó ügyfélár: 8300 Ft

A nyestek nagyon rafináltak, megjelölik a területüket! Ezért rendkívül fontos, hogy a hatákonyság növelése érdekében, a  termék használata előtt a védendő területet illatjel-tisztítóval lekezeljék, mellyel a nyest szagának nyomai könnyedén eltávolíthatók (a jelentős kockázatot magában rejtő motormosás helyett).

Cikkszáma: 1667302880
Bruttó ügyfélár: 6200 Ft

Mivel a szag eltüntetésére irányuló tisztítás elvégzése és a termék előírás szerinti elhelyezése sem ellenőrizhető, a forgalmazott termék hatékonyságáért nem tudunk garanciát vállalni. Ajánlásunk a  pozitív ügyfél-tapasztalatokon és visszajelzéseken alapul. Kérjük, hogy csak abban az esetben vásárolja meg a terméket, ha elfogadja, hogy a 100%-os védelmet nem tudjuk garantálni Önnek, ahogy ez pl. a szúnyog, kullancs és egyéb riasztószerek esetében sem lehetséges.

Rendelje meg a terméket még ma a Peugeot márkaszervizekben, és tartsa a hívatlan vendégeket minél távolabb!

Az ajánlatok 2021. február 27-től visszavonásig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett /kábel stb. vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A konkrét akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Árlista változás esetén a változásokat a honlapon a lehető legrövidebb időn belül átvezetjük. Az árlista változásból adódó árdifferenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival győződjön meg a termék áráról, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.