Nyestriasztó akció

Nyestriasztó

Szereti a kis állatokat? Mi is!

No de a hívatlan kis „vendégeket”, akik ráadásul nap, mint újabb „meglepetést” okoznak Önnek?

Nagyon sok autósnak gondot jelentenek a nyestek, akik a féltve őrzött autó motorterében „kóstolgatják” az elektromos kábeleket és akaratlan is több százezer forintos kárt és bosszúságot okozhatnak.

A Stellantis konszern nyestriasztóját a motortérben kell elhelyeznie. Aktív és intenzív speciális, a nyestek számára „veszélyes ellenség” illattal, parfümkoncentrátummal működő, gazdaságos termék legalább 6 hónapon át bocsát ki illatanyagot.

Cikkszáma: 1667302980
Bruttó ügyfélár: 9100 Ft

A nyestek nagyon rafináltak, megjelölik a területüket! Ezért rendkívül fontos, hogy a hatákonyság növelése érdekében, a  termék használata előtt a védendő területet illatjel-tisztítóval lekezeljék, mellyel a nyest szagának nyomai könnyedén eltávolíthatók (a jelentős kockázatot magában rejtő motormosás helyett).

Cikkszáma: 1667302880
Bruttó ügyfélár: 6700 Ft

Mivel a szag eltüntetésére irányuló tisztítás elvégzése és a termék előírás szerinti elhelyezése sem ellenőrizhető, a forgalmazott termék hatékonyságáért nem tudunk garanciát vállalni. Ajánlásunk a  pozitív ügyfél-tapasztalatokon és visszajelzéseken alapul. Kérjük, hogy csak abban az esetben vásárolja meg a terméket, ha elfogadja, hogy a 100%-os védelmet nem tudjuk garantálni Önnek, ahogy ez pl. a szúnyog, kullancs és egyéb riasztószerek esetében sem lehetséges.

Rendelje meg a terméket még ma a Peugeot márkaszervizekben, és tartsa a hívatlan vendégeket minél távolabb!

Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A konkrét akciós árral meghirdetett termékek árai a 2022. április 1.én érvényes árlista alapján kalkulált 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Árlista változás esetén a változásokat a honlapon a lehető legrövidebb időn belül átvezetjük. Az árlista változásból adódó árdifferenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival győződjön meg a termék áráról, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.