MyPeugeot Alkalmazás

/image/15/2/bonus-p21-inter-gtline-modele.604152.jpg

A MyPeugeot mobil alkalmazás segítségével könnyedén kapcsolódhat autójához. Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS-re és Android-ra. 

/image/49/8/peugeot-208-2019-393-fr.598498.jpg

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE VAN 

Az aktuális hatótávolság és a vezetési statisztikák is elérhetőek, de könnyedén visszatalál autójához egy idegen városban a parkolóhely elmentése után.

Ha segítségre van szüksége, kapcsolatba léphet a Peugeot Assistance-szal, vagy egyszerűen időpontot tud foglalni bármelyik Peugeot márkaszervizbe. 

/image/99/3/2statistics.686993.png

ELLENŐRIZZE ÚTJAIT

Az összes vezetési statisztika azonnal rendelkezésére áll egy képernyőn. Megjeleníti a fogyasztási adatokat (üzemanyag vagy áram), fenntartási költségeket, utazási időket, stb.

Autóját a munkához is használja? Tegye egyszerűbbé életét azzal, hogy külön listázza munkájához kapcsolódó utakat. 

/image/91/7/ap-2018-atelier-batteries-workshop-battery-001.612917.jpg

KEZELJE KARBANTARTÁSAIT 

Egy gombbal láthatja a teljes szerviztörténetet. Figyelmeztetést kap a következő karbantartás várható idejéről, amelyre online tud időpontot foglalni. 

/image/99/5/4vehicle.686995.png

AUTÓJÁNAK NEM LESZ TÖBB TITKA ÖN ELŐTT

Fokozza vezetési élményét az autójához eléhető kapcsolódó szolgáltatások használatával. Ezeket egyetlen felületen keresztül tudja előfizetni és kezelni. Pédául: e-Távvezérlés funkció az elektromos vagy plug-in hibrid modellekhez.

Nem tudja, mit jelent a műszerfalon megjelenő lámpa? Segítségre van szüksége az érintőképernyő használatában, vagy szeretné frissíteni a multimédia rendszerét? Mindegyikben támogatni fogja Önt a MyPeugeot alkalmazás. 

Több információra van szüksége? A kezelési kézikönyv tartalmát szórakoztató módon is elérheti, csak olvassa be telefonja kamerájával a kérdéses felületet (pl. kormánykerék) és megjelenik az összes információ róla.

/image/99/6/5lev.686996.png

MÉG NAGYOBB SZABADSÁG 

Az e-Távvezérlés funkció* segítségével - a MyPeugeot alkalmazáson keresztül - irányíthatja az autó töltését, miközben valós időben tájékoztatja a folyamatról (töltöttségi szint, megtehető hatótávolság, stb.). A szolgáltatással az utastér hőmérsékletét is szabályozhatja, hogy optimális hőmérséklet fogadja induláskor. 

* Bizonyos modelleknél illetve felszereltségeknél az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: e-Távvezérlés) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

A MyPeugeot alkalmazás elérhető iOSi  és Androidi telefonokon.