Peugeot 2008 SUV tartozékok
Peugeot 2008 SUV tartozékok
PEUGEOT 2008 SUV

EREDETI GYÁRI TARTOZÉKOK

Varázsolja személyesebbé autóját. A PEUGEOT gyári tartozékai minden helyzetre kínálnak megoldást:

  • Vakáció idején és kikapcsolódásai során utazzon mindig gondtalanul tetőcsomagtartó, tetőbox vagy kerékpártartó és vonóhorog tartozékainkkal.
  • Házi kedvenceire is gondoltunk! Szállítsa őket teljes biztonságban, ehhez válasszon speciális kisállat-védő, -szállító dobozaink, elválasztó rácsaink és védőhuzataink közül.
  • Szőnyegeinkkel és védőburkolat szettjeinkkel megvédheti gépjárművét a mindennapos apróbb sérülésektől is.
  • Szerezzen örömet magának, és autózzon stílusosan, díszítse fel autóját személyiségéhez illő öntapadó design matricákkal és exkluzív könnnyűfém keréktárcsákkal.

UTASTÉR VÉDELME

Peugeot 2008 SUV tartozékok

SZŐNYEGEK

Válogasson szőnyeget igényeinek megfelelően. A básonyborítású szőnyeg elegáns hangulatot kölcsönöz, míg a praktikus gumiszőnyeg a téli hónapokban lesz hasznára.
 

3D padlószőnyeg készlet

 
Cikkszám: 1656239880
Ár: 21 970 Ft 

Peugeot 2008 SUV tartozékok

CSOMAGTÉRTÁLCÁK

Lehetővé teszi az eredeti csomagtéri szőnyeg nagyon hatékony védelmét a végleges sérülés kockázatával járó szennyező anyagok vagy termékek szállítása alatt.

 
Hőformázott tálca

 
Cikkszám: 1656143880
Ár: 18 920 Ft

ELEKTROMOS MODELL TARTOZÉKOK

Peugeot 2008 SUV tartozékok

TÖLTŐKÁBELEK

Vásároljon autójához kiegészítő töltőkábelt. Ez azért fontos, mert így kihasználhatja az országban elterjedt 22 kW-os utcai töltők teljes teljesítményét, de az otthonába beszerelhető fali töltőegységhez is ezt a kábelt javasoljuk.

 
MODE 3 KÁBEL HÁROMFÁZISÚ – 22 kW – 3X32 A – 7 M

 
Cikkszám: 9844681480
Ár: 156 310 Ft

SZÁLLÍTÁS

Peugeot 2008 SUV tartozékok

Kerékpártartó tetőcsomagtartó

A szerszámok nélkül használható rendszer segítségével a legfeljebb 20 kg tömegű kerékpár egyszerűen rögzíthető,  ami a speciális karoknak és az intelligens keréktartónak köszönhető. Beépített reteszes lopásgátlóval.

Cikkszám:1642748780

Ár: 56 365 Ft

Peugeot 2008 SUV tartozékok

Tető keresztrúd

Szerszámok nélkül szerelhető két darabos anódozott alumínium keresztirányú tetőrúd készlet. A hosszirányú tetőrsínre   szerelhető terméket kulccsal tudja reteszelni.

Cikkszám: 1635025580:

Ár: 94 480 Ft

MIÉRT ÉRDEMES EREDETI PEUGEOT TARTOZÉKOT VÁLASZTANI?

  • Maximálisan megfelelnek a PEUGEOT minőségi előírásainak
  • Illenek a PEUGEOT stílusvilágába
  • Felszerelésük és használatuk egyszerű
  • 1 év PEUGEOT jótállás garantálja minőségüket
  • Eredeti gyári tartozékok és nem utángyártott hamisítványok
  • Szakszerű felszerelését - például vonóhorgok és keréktárcsák esetében - a PEUGEOT márkaszerviz-hálózat szakemberei biztosítják.

A feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek. Jelen ajánlat nem minősül szerződéses ajánlatnak. A konkrét akciós árral meghirdetett termékek és szolgáltatások árai a közzététel napján érvényes 10 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Árlista változás esetén a változásokat a honlapon a lehető legrövidebb időn belül átvezetjük. Az árlista változásból adódó árdifferenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival egyeztessen a termék áráról, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk.