Felépítmények

1280x646_TGK-akcio

UTÓLAGOS FELÉPÍTMÉNYEK:ALAKÍTSA IGÉNYEI SZERINT

A Peugeot kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így a különféle szakmai igényeket még szélesebb körben lefedik. A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

Ez a kiegészítő szolgáltatás számos előnnyel jár:

- demo felépítmények kiállítása a Professional Centerekben,

- szektor specifikus ajánlatok, kedvező finanszírozás,

- a Peugeot márka és felépítményező partnereinek szakértelme,

- egyedi, személyre szabott igények megvalósítása.

FELÉPÍTMÉNY TÍPUSOK, PARTNEREINK

PLATÓS FELÉPÍTMÉNY

Peugeot Boxer szimpla vagy dupla-kabinos alvázra építhető alumínium plató és plató- ponyvás felépítményeket kínálunk, építőpiari,mezőgazdasági és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozásnak.
A plató oldalfalai lenyithatóak a könnyebb rakodás érdekében. Igény szerint készülhetnek osztott kivitelben is. 
A plató-ponyva felépítmény igény esetén elhúzható ponyvával is kérhető.

Átalakító partnerünk a Steel-Truck Kft.

DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Az alvázakra épülő dobozos megoldások jól kiegészítik a gyári furgonok kínálatát, így szélesebb körben elégíthetőek ki az ügyféligények, legyen szó nagy volumenű árú szállításáról vagy vegyes használatú haszonjárművekről.

Mindkettőre kínálunk megoldást:

- Zárt, áruszállító doboz: akár 10 raklapőos kivitel, igény esetén oldalajtóval

- R-BOX vegyes használatú haszonjármű: 7 személyes duplakabinos alváz, 4,8 m3 üvegszál dobozzal. Furgon megjelenés, visszaigényelhető ÁFA.

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

SZIGETELT ÉS HŰTŐS FELÉPÍTMÉNY

Várhatóan 2018. áprilistól a romlékony és hűtést igénylő áruk szállítására is tudunk megoldást kínálni.

- Zárt furgon átalakítás
- Szigetelt felépítmények
- Hűtős felépítmények

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

BURKOLATOK

A Partner, Expert és Boxer rakterének tökéletes védelméről belső padló és oldalburkolat gondoskodik, amely védi a sérülékeny lemezfelületeket.

Átalakító partnerünk az Aircon Kft.

DUPLAKABINOS FURGON

A duplakabinos furgonok alternatívát kínálnak  az áru és/vagy szerszámok és akár 7 személy egyidőben történő szállítására. Az utasok biztonságáról és kényelméről a 3 pontos biztonsági övek, merev kabinelválasztás és ergonomikus ülések gondoskodnak.
Modelltől függően a kialakítás lehet fix vagy moduláris.
A duplakabinos változatok VTSZ8703 besorolásúak, ÁFA- és regisztrációs adó kötelesek. Részletekről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

PARTNEREINK

Air_Con

AIRCON KFT

Bemutatkozás:

  • Az Air-Con Gépjárműtechnika Kft. 100%-ig Magyar tulajdonú cégként közel 20 éve egyre meghatározóbb szereplője a magyarországi 3,5 tonna alatti haszongépjármű felépítménygyártói üzletágnak. 
  • Számos terméket és műszaki megoldást kínálunk magánszemélyek, vállalkozások, állami szervezetek  fuvarfeladatainak ellátásához, legyen szó zárt furgonok vagy járóképes alvázak átalakításáról. 
  • Fontosnak tartjuk a flotta átalakítások mellett az egyedi ügyféligények kielégítését. Sikerünk egyik titka a haszongépjármű márkakereskedésekkel való szoros együttműködés. 
  • Célunk az ország egész területén sikeresen működő vállalkozásokkal megismertetni termékeinket.
Steel_TRuck_logo

STEEL TRUCK KFT.

Bemutatkozás:

  • A Steel-Truck Kft. egy 50-50%-ban magyar-olasz tulajdonú, dinamikusan fejlődő felépítménygyártó és haszongépjármű kereskedő cég. Telephelyünk Székesfehérváron található.
  • Fő profilunk a standard (plató, ponyvás plató, billenő plató, zárt dobozfelépítmény, hűtős felépítmény, alumínium dobozfelépítmény, stb.) és egyedi igényeket kielégítő haszongépjármű-felépítmények gyártása, felépítmények javítása és haszongépjármű kereskedelem.
  • A cégünk fő célja a különböző szállítási feladatok ellátásához szükséges fuvareszközök tervezése, gyártása, a fuvartevékenységhez szükséges haszongépjárművek biztosítása raktárról vagy rövid szállítási határidővel.
  • Fő feladatunk, hogy segítséget adjunk ügyfeleinknek a piaci igényeknek és az aktuális közúti előírásoknak megfelelő felépítmények kiválasztásában és tervezésében.
  • Fontos szerepet vállalunk ügyfeleink kérésére a felépítményekhez és a fuvarfeladatokhoz megfelelő alvázak kiválasztásában is.