TOVÁBB A TARTALOMRA
PEUGEOT BRAND VISION
 
 
A STÍLUS 
 EREJE

Egyes nyelvek olyannyira univerzálisak, hogy a kommunikációhoz szavakra sincs szükség. Ösztönösen értjük, hogy miről van szó...A stílus ereje is ebben nyilvánul meg. 

 

 
 
STÍLUSOS 
 ELEKTROMOS KÍNÁLAT

A PEUGEOT-nál mindent átitat valami különleges és egyedi szellem. Ez pedig nem más, mint maga a stílus. A stílus a 

hétköznapiból rendkívülit, például egy kiváló modellkínálatból egy 100%-ban elektromos kínálatot varázsol. A jövőképünk technológiavezérelt, de 

mindig emberközpontú, és arra irányul, hogy a világot egy jobb és vonzóbb hellyé tegyük.

 

LINDA JACKSON,

Igazgató.

„A PEUGEOT jövőképének elsődleges eleme az elektromosság”

 
 
A MÁRKA
 3 ALAPÉRTÉKE 

Az utazás nem csak arról szól, hogy hova megyünk. Az is fontos, hogy mit viszünk magunkkal. A Peugeot mindenhova három alapértéket visz magával.

 

 
 
AZ ÉLEN
 JÁRVA 

1810 ÓTA TARTÓ SZENVEDÉLY

Az ikonikus PEUGEOT borsörlőtől az új PEUGEOT 408-ig, termékeinket mindig is stílusos megjelenés jellemezte. Törekvéseink középpontjában több mint két évszázada a minél lehengerlőbb design áll.
MEGBÍZHATÓAN AZONOS SZÍNVONALÚ, INTUITÍV VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY
A PEUGEOT szalonjaiban   megtalálja azt a modellt, amelyet keres. Íme egy megbízható márka a növekvő hatótávigényeknek is megfelelő kínálattal!
 
 
FENNTARTHATÓSÁG A MOSTANI
 & JÖVŐ GENERÁCIÓ SZÁMÁRA
A PEUGEOT 2038-ra szén-dioxid-semleges kíván lenni, de a bolygó szolgálatában addig is folyamatosan tökéletesíti az autótervezés minden egyes fázisát. 2023 végére teljes egészében befejeződik az európai modellkínálat villamosítása, 2025-ig pedig 5 új elektromos modellt vezetünk be. 
 
 
VILLAMOS AUTÓK
A JÖVŐBEN 

PEUGEOT TANULMÁNYAUTÓK

Hiszünk abban, hogy a stílus a jobb jövő záloga. Ezt a hitet testesíti meg a Peugeot új tanulmányautója, a PEUGEOT INCEPTION CONCEPT is.
INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA 
A vérünkben van a határok feszegetése és olyan innovációk bevezetése, amelyekkel minden vezető megtapasztalhatja a stílus erejét.