TOVÁBB A TARTALOMRA
Érzékek kényeztetése

Az érzékek kényeztetése

DESIGN
Egy Peugeot-nál mindig kiemelt szerepet kap a dizájn. Az egyes modellek sziluettjét és legapróbb részleteit meghatározó külső dizájn éppúgy, mint az utasok igényeinek messzemenően megfelelő, tágas enteriőrért felelős belső dizájn. 
PEUGEOT i-COCKPIT®
A Peugeot i-Cockpit® egy innovatív vezetőhely, mely minden eddiginél nagyobb és biztonságosabb látómezőt biztosít a vezető számára. A PEUGEOT 208, 2008, 308, 3008, 508, 5008 és Rifter modelleken megvalósított koncepció egy kisméretű kormányt, egy központi érintőképernyőt és egy magasra helyezett műszeregységet foglal magában.  
RÉSZLETEK
MINŐSÉG
A minőség az illesztések és szintbeállítások pontosságában, a külső és belső burkolatok igényes kidolgozásában egyaránt kifejezésre jut.
 

ANYAGOK

A felhasználandó anyagok kiválasztására és minőségére fordított figyelem a Peugeot járművek rendkívüli vonzerejében és magas kiviteli minőségében kamatozik.

 

Modelltől és kiviteli szinttől függően nyersbőr, Alcantara®, selyemfényű króm vagy chiné felületek, karbonhatású vagy éppen valódi fa dekorelemek gyönyörködtetik a szemet.

 

BILLENŐKAPCSOLÓK

Az új Peugeot 3008 és 5008 SUV-kon először megjelenő elegáns billenőkapcsolókkal közvetlenül elérhetők az olyan kényelmi funkciók, mint a rádió, a klímaberendezés, a naviációs rendszer, a gépjármű-paraméterek, a telefon és a mobilalkalmazások.
SPORT ÜZEMMÓD
A legtöbb Peugeot modellekhezváltozattól függően opció elérhető Sport üzemmód számos gépjármű-paraméterre hatással vanerőteljesebb kormányrásegítés, fokozott reakcióképességű gázpedál, gyorsabb sebességváltások az automata váltóval (egyes modelleken kormánynál lévő kapcsolókkal kiegészülve , a képernyő színvilágának változtatása a járműdinamikai paraméterek – pillanatnyi teljesítmény, turbónyomás, leadott nyomaték, hossz- és oldalirányú gyorsulás – megjelenítésével), köztük a motor hangjára, mely egy erősítőnek köszönhetően karakteresebb és sportosabb.
 
FOCAL
A márka modelleihez gyári opcióként a francia FOCAL® cégaz akusztika világában több mint 35 éves múlttal rendelkező cég szabadalmaztatott újításait és egyedi hangzásvilágát az egész világon ismerik és elismerik prémium kategóriás hifirendszerét kínálja.  
EGYEDI HANGZÁS

Avec Fractal et son PEUGEOT i-Cockpit® amplifié par le son, c’est désormais l’ouïe qui est stimulée par un traitement sonore inédit dans l’automobile. Cette vision appuyée des expertises du StelLabi, de Focal et SubPac enrichit encore l’expérience de conduite grâce à la perception auditive des informations.Entité de recherche du groupe PSA. 

 

Az egyedülálló hangzásélményt nyújtó PEUGEOT i-Cocpkit® koncepciójaja immár a hallást is bevonja a vezetésbe. A StelLabPSA Peugeot Citroën csoport kutatórészlege , a Focal tervezőcsapata és a SubPac szakértelme segítségével megvalósuló hangalapú információközvetítéssel tovább gazdagodik a vezetés élménye.

 

i-COCKPIT AMPLIFY

Az új PEUGEOT i-Cockpit®-ban rendelkezésre álló opció, az i-Cockpit Amplify szinte az összes érzékszervünkre hat: a látásraa megvilágítás intenzitásának változtatásával és a kijelzők színvilágának választási lehetőségeivel , a hallásraa zenei hangulat és a hangzástípus beállításaival , a tapintásraaz ülésekben kialakított masszázspontokkal és a parfümbefúvó révén a szaglásraaz illatosítás intenzitása háromféle fokozatba állítható .

 

Kétféle, egyéni ízlés szerint alakítható hangulat közül választhatnak az ügyfelek: a "Boost" hangulat a dinamikus vezetésre fókuszál, míg a "Relax" nyugodtabb környezetet biztosít a vezetéshez. 

 

A Scentys céggel és Antoine Lie, nemzetközi hírű parfümtervezővel együttműködésben megalkotott három illat igazi felső kategóriás élményt kínál. 

 

  • Cosmic Cuir: vibráló, érzékekre ható illat, amely a kínálat legkarakteresebb darabja
  • Aerodrive: élénk, stimuláló illat (a Boost alaphangulat része)
  • Harmony Wood: eredeti, relaxáló hatású illat (a Relax alaphangulat része)