Klímakompresszor akciók

Peugeot B2B klímakompresszor

2022. április 1. és 2022. május 26. között 15% kedvezménnyel szerezheti be autójavítóműhelye számára a légkondícionáló szervizeléséhez szükséges alábbi alkatrészeket:

> Gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor*

 

A Stellantis autógyártó konszern felújító technológiájával átlagosan akár 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket az eredeti gyári alkatrészek árszintjéhez képest.

Most még akciós kedvezményt is biztosítunk pluszban! Akciós kedvezményünkkel további 15%-kal csökkentheti beszerzési költségét! Most igazán megéri vásárolnia!

 

A Peugeot márka azokra a gyári alkatrészekre is minimum1 év jótállást biztosít, amelyekre a jogszabályi jótállás csak fél évet biztosítana!

 

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészcsaládok

 

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Cseredarabos betétdíj összege*

Klímakompresszor*

00765

15%

100.000 Ft

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről és a betétdíjas konstrukcióról itt tájékozódhat:

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Peugeot márkaszervizektől!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/markafuggetlen-szervizeknek.html 

 

*Az akció 2022. 04.01.- 2022.05.26. között megrendelt Peugeot gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/markafuggetlen-szervizeknek/alkatreszeink.html A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.