Peugeot e-Legend
Peugeot e-Legend
INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

ITT AZ IDŐ

Peugeot - itt az idő

#UNBORING THE FUTURE

Peugeot e-Legend

Az autóipar jövőjét épp most írják. Úgy tűnik, hogy  az autók következő generációi kevés vezetési élményt nyújtanak majd, és a technológia fogja irányítani őket.

A PEUGEOT jövője azonban izgalmas és gazdag lesz. A technológiának pedig egyetlen célja lesz: a vezetés és az utazás élményének javítása. Fedezze fel a jövő autójáról alkotott elképzelésünket, amit a PEUGEOT e-LEGEND TANULMÁNY testeít meg. A jövő izgalmas! #UnboringTheFuture

Innováció és technológia

Peugeot járművet vezetni olyannyira ösztönös tevékenység, hogy az ember úgy érzi, szinte eggyé válik az őt körülvevő világgal.

Foglaljon helyet a világon egyedülálló Peugeot i-Cockpit® vezetőhelyen, markolja meg a kisméretű kormányt, és érezze meg, milyen amikor a kisujjában van a vezetés! A magasra helyezett digitális műszercsoport a látómezőben jeleníti meg az összes információt, így nem kell levennie a tekintetét az útról, végig a vezetésre koncentrálhat.

A kézre álló nagy érintőképernyő és a megannyi csatlakoztatott berendezés biztonságos és intuitív vezetést garantálnak.

És most hegyezze egy kicsit a fülét! Az autójába beépített PureTech vagy BlueHDi motor a hatékonyság és rugalmasság mintaképe.

Mint látja, Peugeot-ja minden részletét úgy terveztük meg, hogy fokozottan hasson az érzékeire.

Peugeot 3008 PHEV

Plug-in hybrid technológia

A Plug-in Hybrid technológia két erőforrást egyesít: egy elektromos- és egy belsőégésű motort. Elektromos üzemmódban nincs CO2 kibocsátása az autónak,  és nem szennyezi a környezetét. A rendszer négyféle vezetési módot és gyors töltési lehetőségeket kínál.

Peugeot 208

Elektromos technológia

A PEUGEOT elektromos meghajtásával kiélvezheti a zéró károsanyagkibocsátást és az azonnal rendelkezésre álló nyomaték előnyeit. A nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorral  (400V) , elektromos autóink akár 340 km-es (WLTP) hatótávolságot is tudnak teljesíteni.

/image/29/2/peugeot-3008-2016-885-fr.img.69292.jpg

Ösztönös vezetés

A Peugeot járművekben a vezetési élményt befolyásoló különböző technológiák használata teljesen intuitív módon történik.

A tapadás és a meghajtás optimalizálása, az utasok biztonságának garantálása, a lejtőn történő indítás és manőverezés elősegítése, a parkolás megkönnyítése stb. mind olyan feladatok, melyekkel a Peugeot innovatív rendszerei könnyedén megbirkóznak.

Peugeot i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit®

A PEUGEOT i-Cockpit® teljesen új megvilágításba helyezi a vezetési élményt. A kompakt kormányt, magasra helyezett műszeregységet és nagyméretű érintőképernyőt magában foglaló ergonomikus vezetőhelyről minden kezelőszerv ösztönösen kézre áll, új érzetekkel gazdagítva a vezetés élményét. 

Digitális szolgáltatások

Konnektivitás

Fedezze fel mindazokat a vezetési élményhez szorosan hozzátartozó funkciókat és alkalmazásokat, melyeket a Peugeot a még nagyobb élvezet és biztonság érdekében fejlesztett ki. Függetlenül attól, hogy a szórakozást, a tájékozódást vagy a biztonságot szolgálják, ezek a csatlakoztatott eszközök az utasok igényeihez igazodva személyre szabottabb légkört teremtenek az utazások során. 

Peugeot hatékony motorok

Hatékonyság

A Peugeot járművek nagyteljesítményű, ugyanakkor alacsony kibocsátású PureTech vagy BlueHDi motorokkal kerülnek forgalomba. Fedezze fel az EAT6 és EAT8 (Efficient Automatic Transmission) automata sebességváltót is, amely optimális fogyasztást és karakteresebb vezetési élményt biztosít.