Tenisz – Partnerségi történet

/image/50/4/ac2-5685.392335.32.435504.jpg

A PEUGEOT ÉS A TENISZ TÖRTÉNELMI EGYÜTTMŰKÖDÉSE

ROLAND-GARROS

A PEUGEOT és a tenisz közötti együttműködés az 1970-es években kezdődött. A torna 1984-ben az egyik legrangosabbá vált és 1989-ben a PEUGEOT hivatalos szállítóvá lépett elő. Idén a PEUGEOT márka a Roland-Garrossal való partneri kapcsolatának 34. évfordulóját ünnepli.

2018-ban több mint 230 jármű volt elérhető május 27. és június 10. között, hogy biztosítsa az utaztatást a játékosoknak, a meghívott vendégeknek és a nagyközönség számára egyaránt.

ATP WORLD TOUR

2016-ban a PEUGEOT az ATP World Tour Platinum Partnerévé válik a globális partnerség aláírása révén. A több mint 30 versenypályát érintő torna hivatalos Peugeot autóflottája, már több mint 500 járműből áll, hogy biztosítani tudja az utaztatást a játékosoknak, a meghívott vendégeknek és a nagyközönség számára egyaránt.

A tenisz világában immár több mint három évtizeden keresztül a PEUGEOT erősíti hosszú távú elkötelezettségét a sportág iránt,  az ATP World Tour 160  országban való jelenlétével most már a partnerség globális lábnyomot jelent a sport történetében.

NAGYKÖVETEINK

A PEUGEOT olyan nemzetközi nagyköveteket választott, akik  megtestesítik az Allure és az Emotion márka értékeit.

Úgy mint Franciaországban Alizé Cornet, és honfitársaik Jérémy Chardy és Gilles Simon, Belgiumból David Goffin, a brit Jamie Murray, a spanyol David Ferrer, Tommy Robredo, Fernando Verdasco, Nicolas Almagro, Pablo Carreño Busta és Roberto Carballes és az argentin Leonardo. Mayer.

Ez az a csapat, amely  ragyog a PEUGEOT egén.