Peugeot Rally Cup Hungary
Peugeot Rally Cup Hungary
Peugeot Rally Cup Hungary
Peugeot Rally Cup Hungary

Olvasd el a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat legfrissebb híreit és a versenyek összefoglalóit. 

HÍREK

A legfiatalabb pilóta nyerte Peugeot Kupát 2021-ben

Peugeot Rally - Nyíregyháza

2021.11.16. Negyedik szezonját zárta a Rally Hungary-n a Peugeot 208 Rally Cup Hungary sorozat. Az egyforma, az idei szezontól már a legmodernebb 208 Rally4-es versenyautókon zajló küzdelmet a Hangodi Bendegúz – Bunkoczi László duó nyerte, ezzel megszerezve az év végi első helyet is, mely a pénzjutalom mellett egy jövő évi ERC szereplés teljes költségét magában foglalja.

Európa legjobbjai ellen is küzdenek a Peugeot kupa dobogósai

Boldogkő Rally

2021.10.20. Idén is a szezonzáró futamon dől el, ki nyeri a népszerű kupasorozatot, melyet a Peugeot Magyarország indított négy éve. Idén már a legújabb Peugeot 208 Rally4-es versenyautókkal zajlanak a küzdelmek és már nyolc páros próbálta ki már magát az ötfordulós küzdelemben.

Szauerék nyerték a Vértes Rallye-t

Peugeot Rally Cup Hungary - Vértes Rally

2021.08.31. Hat páros indult a Peugeot Kupa idei negyedik fordulóján, a Vértes Rallye-n. Szauer Gergő és navigátora, Kerék István nyerték a futamot, nem csak a Kupában, de a kategóriájukban és a 2WD Kupában is a leggyorsabbak voltak, és ami az igazi szenzáció, az összetett értékelés nyolcadik helyén végeztek.

Hangodiék a Peugeot Kupa mellett a 2WD kupát is megnyerték

Boldogkő Rally

2021.04.22. Negyedik szezonját kezdte hétvégén a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. Öt páros indult a nyitófutamon, melyek között az érettségi előtt álló Hangodi Bendegúz, és a rutinos, több Dakar Rallyt is megjárt navigátor, Bunkoczi László volt a leggyorsabb, nemcsak a kupában, hanem a kétkerék-hajtású autók között is. 

Peugeot Rally Cup Hungary

Ezen a hétvégén startol a Peugeot kupa

2021.04.16.  Hét páros nevezett 2021-ben a Peugeot Kupába, ebből öten már a szezonnyitó, Boldogkő Rallyn rajthoz állnak. A negyedik évadot kezdi idén a népszerű kupasorozat, ahol azonos technikai feltételekkel versenyeznek a legújabb fejlesztésű 208 Rally4 versenyautóval.

Peugeot 208 Rally4

Hazai műhelyben készül a 208 Rally4

2021.03.17. Magyarországon, Budakeszin készülnek a Peugeot 208 Rally4 versenyautók a Tagai Racing Technology műhelyében. Vezetője, Tagai Tamás közel másfél évtizede dolgozik együtt a márkával; nála jobban aligha ismeri bárki is az autót és a Peugeot ügyfél-versenyprogramját.