Peugeot 208 Rally4
Peugeot 208 Rally4
Peugeot Rally Cup Hungary

Olvasd el a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat legfrissebb híreit és a versenyek összefoglalóit. 

HÍREK

Szauerék nyerték a Vértes Rallye-t

Peugeot Rally Cup Hungary - Vértes Rally

2021.08.31. Hat páros indult a Peugeot Kupa idei negyedik fordulóján, a Vértes Rallye-n. Szauer Gergő és navigátora, Kerék István nyerték a futamot, nem csak a Kupában, de a kategóriájukban és a 2WD Kupában is a leggyorsabbak voltak, és ami az igazi szenzáció, az összetett értékelés nyolcadik helyén végeztek.

Hangodiék a Peugeot Kupa mellett a 2WD kupát is megnyerték

Boldogkő Rally

2021.04.22. Negyedik szezonját kezdte hétvégén a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. Öt páros indult a nyitófutamon, melyek között az érettségi előtt álló Hangodi Bendegúz, és a rutinos, több Dakar Rallyt is megjárt navigátor, Bunkoczi László volt a leggyorsabb, nemcsak a kupában, hanem a kétkerék-hajtású autók között is. 

Peugeot Rally Cup Hungary

Ezen a hétvégén startol a Peugeot kupa

2021.04.16.  Hét páros nevezett 2021-ben a Peugeot Kupába, ebből öten már a szezonnyitó, Boldogkő Rallyn rajthoz állnak. A negyedik évadot kezdi idén a népszerű kupasorozat, ahol azonos technikai feltételekkel versenyeznek a legújabb fejlesztésű 208 Rally4 versenyautóval.

Peugeot 208 Rally4

Hazai műhelyben készül a 208 Rally4

2021.03.17. Magyarországon, Budakeszin készülnek a Peugeot 208 Rally4 versenyautók a Tagai Racing Technology műhelyében. Vezetője, Tagai Tamás közel másfél évtizede dolgozik együtt a márkával; nála jobban aligha ismeri bárki is az autót és a Peugeot ügyfél-versenyprogramját.