PEUGEOT Kerékpárok

A PEUGEOT Cycles a Párizsi Autószalonon: négy új kerékpár bemutatkozása 

A PEUGEOT megkezdi a LEGEND termékvonal neoretró stílusú, elektromos rásegítésű városi kerékpárjának, az eLC01-nek a forgalmazását. Három új, beépített akkumulátorral rendelkező modellpremier előtti bemutatkozására is sor kerül: ezek az összteleszkópos eT01 FS, valamint az eT01 Powertube túrakerékpár és az eR02 Powertube országúti kerékpár. A modellek október 4-től tekinthetők meg a Párizsi Nemzetközi Autókiállításon. Franciaországban a PEUGEOT kerékpárok mostantól online is rendelhetők.

Már kapható az új PEUGEOT eLC01kerékpár
(e=elektromos, L=LEGEND, C= City, 01= felső kategóriás)

A neoretró stílusú, elektromos rásegítésű városi kerékpár a bestsellerek minden jellemzőjével rendelkezik.

A PEUGEOT eLC01modern, high-tech,és könnyű vezetni. A hatékony 8 sebességes kerékpár hatótávolsága akár a 70 km-t is elérheti. Kompakt méretének köszönhetően a városi forgalomban rendkívül fürge és jól kormányozható. Akényelemről a rugós nyereg, a biztonságérzetről a tárcsafékek gondoskodnak. A praktikus Racktime csomagtartóra pedig pillanatok alatt rögzíthetjük a csomagjainkat.

A Peugeot Design Lab keze nyomát viselő ellenállhatatlan neoretró design a PEUGEOT Cycles 130 éves történetére utal vissza. A monovázas kialakítás, mely a hátsó villát és a csomagtartót is magában foglalja, az 50-es, 60-as és 70-es évek modelljeit idézi. A hajtóművet három oroszlán díszíti. A kerékpár – a márka ikonikus modelljei előtti tisztelgésképpen – fehér, kék, narancs, zöld és padlizsánlila színben kapható. A pepita minta pedig a PEUGEOT Cycles legendás sporttörténetére utal.

A PEUGEOT LEGENDkerékpárok számát gyarapító eLC01 a PEUGEOT e-bike-kínálatát gazdagítja. A Párizsi Autószalonon október 4-től látható modell – online és a PEUGEOT Cycles forgalmazóinál – bruttó 1399 eurós áron lesz kapható.

A jövendő PEUGEOT eT01 FS, eT01 éseR02 PowerTube kerékpárokról is lehull a lepel
(e=elektromos, T=Trek/ R=Road, FS=Full Suspension, 02=középkategóriás, PowerTube=beépített akkumulátor)

A BOSCH PowerTube beépített akkumulátorral szerelt új túra- és országúti biciklik a PEUGEOT Cycles technológiai kirakatmodelljeiként a jövő elektromos kerékpárjait vetítik előre. 

A PEUGEOT eT01 PowerTube modellek elektromos rásegítésű, sokoldalú terepkerékpárok. Az összteleszkópos eT01 FS esetében az első csillapítás hátsó felfüggesztéssel egészül ki. Az eT01 női vagy férfi vázzal és első csillapítással rendelkezik. A PEUGEOT eR02 PowerTube pedig egy elektromos rásegítésű versenykerékpár, amely nagy távokra ideális, és a legendás hágókban is megállja a helyét. Hajlított és egyenes (flat bar) kormánnyal is rendelhető.

A PowerTube kerékpárok a legújabb generációs BOSCH akkumulátor vázba való beépítésével optimális kialakításra tettek szert. Az alacsony súlypont kiváló egyensúlyt és fürge viselkedést biztosít. A fölülről kivehető akkumulátor nem tud beszennyeződni. A BOSCH motorok pedig kiváló teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak.

A Párizsi Autószalonon október 4-én leleplezésre kerülő, beépített akkumulátorral ellátott új kerékpárok forgalmazása 2019 elején kezdődik. Az új modellek a már kapható eM02 és eM02 FS PowerTube terepkerékpárokkal bevezetett kínálatot egészítik ki.

A PEUGEOT Cycles megkezdi az online értékesítést

A Peugeot Cycles weboldalán mától valamennyi kerékpár*online rendelésére is lehetőség van. Az egyes modellek elérhetőségét kényelmesen, otthonról is ellenőrizhetjük. Csak ki kell választani a vázméretet (S, M, L vagy XL), a színt és az akkumulátor teljesítményét (az elektromos modellek esetében). 

A megrendelt kerékpárt a vevő Franciaországban (az anyaországon belül) a lakóhelyéhez legközelebb eső kereskedésben veheti át. A kerékpár összeszerelését, előkészítését, beállítását és átadását a PEUGEOT Cycles tanácsadója végzi.

Az online értékesítés a PEUGEOT viszonteladók, a VELO & OXYGEN boltok és a független viszonteladók hálózata mellett egy újabb értékesítési csatorna a Peugeot Cycles számára.
A legközelebbi üzlet: cycles.peugeot.fr   -   www.velo-oxygen.fr

* A készlet függvényében.